Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingcim valla gerçekden eleman bulmak zor,insanlar iş beğenmiyor fakat açlık sınırında yaşıyorlar.bizde kantindeyken bitane kadın bulamamıştık çok sinir oluyordum,sıkma canını geç olsunda güç olmasın en iyisini çıkarsın Rabbim karşına..

elanazcım doğum haftanda çok iyi bak erken olucak diye korkuyordun.gerçi benim kadar cuukk diye kimse oturtamıyor o ayrı:1: tam sat olan günde 40+0da normal doğum yaptım:1:ne günlerdi yaaaa:1:Allahım hepinize tattırsın evlat sevgisini inşallah.

bu arada batu'mu gördüm kaç aydırr özlemcim fot. atıcaktı bana sonunda attı çok şeker,çok çookkk yakışıklı bir paşaa,aynı annesi,sarı kuzu:nazar:maşşallah yavruma,kocamanda abii olmuşş:nazar::nazar::nazar:
sağol teyzesi valla ne zamandır atacağım atamadım kusura bakma ancak yükledik düzelttik... kocaman olmuş değil mi?
selam kızlar sağolun nazar boncuklarınız için
bizim ki de görünüşte öyle tombiş değil çünkü boy ortalaması da türkiye sınırının üstündeymiş sağlık ocağındaki hemşire söylemişti yeğenim 65 cm lerde ama bizimki 70 cm ve kilo görünmüyor babasına çekmiş dedi ebe de ..sağlığı yerinde olsunda öenmli değil
bi ara bende dert ettim fazla mı acaba diye mama yemediği halde kilo alımı iyi sağlığında da sorun yok kan değerleri testleri yapıldı hepsi normal
erkek çocuğu olmasının da etkisi var galiba bi de baba tarafı hep iri ve uzun..

sizin kızçeler narin olacak o zaman aman sağlıklı olsunlar..

elanazım 30 kasım demek çok az kaldı paşamızın doğmasına sağlıkla doğsun inşallah..annen geldi mi canım ?

tuanayım nasılsın arayamadım seni de baya oldu görüşmeyeli ama paşa beyin hastalığından zar zor giriyorum buraya da ilacı üstü başı derken zaman akıp gidiyor gece 3 ten sonra uyumadı hiç sabah bir ara uyumuşum ben garibim beşiğinde kendi kendine takıldı hiç sesi çıkmadı kafam kalkmıyor artık..

bebingim gerçekten işin zor yeni birine alışman onun işe alışması Allah kolaylık versin inşallah iyi birine denk gelirsin işlerin yolunda olur
desene seninki iri yarı bir yakışıklı olacak maşallah kuzuma ,benimkide uzun ama sıska olacak sanırım kikirik :)))
bence zaten aynı babaya benziyor sana hiç çekmemiş gibi değil mi, babanın fotokopisi :)
batu beyin resimlerine bende bakayım paşa nasıl olmuş face de galiba fotosu açmadım daha..

tuanayım sizin bebiş erkek mi kesinleşti mi?

burp niye gelmiyor artık

melekle gulimusta uğramıyor

can gelsin artık topiğimize ya..
batu bey'in resimlerini msn'den yolladım canım . ne zaman paylaşsam bir sorun yaşadık o nedenle paylaşmıyorum .senin msn bende var mıydı sana da gönderirim canım ya... aslında burada paylaşmayı becerebilsem yalnız siz görürsünüz ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ya biliyorsan anlatsanda yapsam olmaz mı?
can ile bende bayağıdır görüşmedim ne yapyıor acaba?

valla özlemcim bu kız 2 yıldır bizimle calısıyodu
eleman filan kacırtmıyorum
benim gibi patron bulsalar öpüp başlarına koysunlar :)
özendim bak şimdi hazır izne ayrıldım senin yanında mı çalışmaya başlasam ek iş bile olmaz valla ücretsiz izindeyim neticede :)))
sigortamı isterim, yol, yemek masrafımda sana ait maaşta dolgun olursa ohhhh :)))
slm canlarım nasılsınız her kez iyidir umarım
elanazım dularımız seninle canım allahım kolaylıklar versin rüzgar bebeğe sağlıkla kavuş inş
tuanayyyyyy uyu anam uyu hamilelikte sen uyu doğumdan sonra bebeğimiz uyusun bol bol bak ben ve sermest uyumadık bizim cadılarda şimdi uyumuyor sen uyu anam
özlemmmmmmmmm bende görmek istiyorum damadımı nerdeeeeeee facedemi
semram ada kilolu değil canım sakın takma o nasıl kilo verir aynı teyzesi ve annesi gibi olur
bebing ben geliyimmi gerçi yaş sorunu var sen beni almazsın ama en kısa zamanda kafana göre bir eleman bulursun inş
mavi yok nerelerde
melek yok
yeşimde yok
bal çok meşkul
denizim babasına çekmiş maşallah paşamaaaaaaaaaaa öylede olsun

yok canım msnden attım.....

of pınar ya sen tombik mi diye dert edersin ben zayıf mı diye ne olacak bu halimiz ,şükürler olsun ki sağlıkları yerinde değil mi? bence hiç takılmamak gerek böyle şeylere her çocuğun yapısı doğal olarak farklı... ben artık takmıyorum tadını çıkarıyorum ne yapayım benim çocuğum çok hareketli geçen gün güne gittim komşularda dedi allah sana kolaylık versin diye düşün yani :)))) kıpır kıpır velet ya....

çingene anacım bunlar çingene efe de öyle bağlasan bile çözüyo deli çocuk:))))
nursim 9 kilo zayıf değilki biz 2 hafta önce gittiğimizde 9.5 aylıkken 9600 dü doktor gayet iyi tam doğum kilosunun 3 katı olmuş 1 yaşında bebek gibi yemeze içmezse üzülme zorlama dedi gerçi bizimki yiyo çok şükür gece de emiyo özlemin dediği gibi hareketinde almıyo
annem diyo ki bu çocuk azcık uslu olsa obez olur:)))))
biz ne yersek istiyo ben de çok abartmamak şartıyla veriyorum hep
denizin de boyu uzunmuş
ada da verir az dikkatle
doktor dikkat edin diyene kadar takmasın kimse kiloları
ben zayıflasam çok iyi olacak ama

duş almam lazım kızlar öpüyorum herkesi meslektaşlarım günümüz kutlu olsuun:))))))))))))))

tünaydın
öğretmenlerim gününüz kutlu olsun canlarım..örtmen çok topiğimizde :)

özlemcim okuyunca çok güldüm yaa ben can gelsin topiğimize demiştim ya sen mavi gelsin anlamışsın ama olsun o da gelsin:))

anladım nazar değer diye korkuyorsun msn var benim özelden yazarım sana

burdan yüklemek işi uzun biraz ama anlatmaya çalışayım

önce düşük kalitede foto çekmen lazım 7 mgpx mesela yükseklursa burası kabul etmiyor ben çok uğraşmıitım çünkü

sonra kendi proilinde resim ekleden fotoyu önce albüme ekliyorsun zaten seni yönlendiriyor dosya yükle diye sende bilgisayarından gözattan resmi seçip albüme ekliyorsun sonra konuya cevap vere giriyorsun aynı yorum yazar gibi yukarda ataç işareti var ordan albümündeki resmi ekleyip cevap vere tıklıyorsun resim sayfada çıkıyor..
aynı resmi profil resmi de yapabilirsin ...

sevimcim thicer yapmak içinde en son oluşturduğun thickerın kod numarası gibi birşeyi var ya
onun belli bir kısmını kopyalayıp yapıştıracaksın ondan uzun demiştir diğer örneklere bak anlarsın canım.

benim ki okadar hareketli değil şimdilik emekleyince ya da ayaklanınca verir belki
benim ki tv hastası ya da konuşan biri olsun ağzını açıp kıpırdamadan dinliyor:))

Son düzenleme:
ögretmenler günümüz kutlu olsun sevgili meslekdaşlarım:71::71:
tüm yamulmus arkidişlermin de kutlu olsun günleri
kücük yayamazım helak etti beni hic uyumuyor geceleri aman sabahlar olmasn modunda sürekli bir uyuma yeme mücadelesi
feci hareketlendi zaten düz duvara tırmanıyor sürekli karıstrma ziyan pesinde odaya hapsettik kendmizi
sinirlerim fena çöktü artık bedenen de yoruldum ruhen de ayagmda bıleklerımde kolumda eklem yerlermde tarıf edemedgm agrılar kasılmalar kramplar oluyor uyuyamıyorm hıc cok fena bıseymiş bu ya çöktüm yaslandm yataklara düşcek hale geldim artık
hava degısımı olsun diye haftasonu kısa bi termal tatili yapıcaz cok uzaklara kacamıyoruz ama olsun bi gevserım rahatlarm belki agrılarıma da ıyı gelir diye sevindim cok bu gece kızı babasına sattm oturma odasında yattm zor dalabldm ama en azından ıkı uc saat uyumusum kız da babasıyla güreşmiş sürekli gezıyor yatakta kafa döt bi yerini bulamıor anlamadm derdi nedir ayy valla oglan cocuklardan beter sıpam teyzeleri

böyle işte yorgunum yorgun modundayım
bakıcı bulamadk hala işe dönmem lazım bısey kalmadı
biri kafama hic dusunmeyecem bı fıkrı soktu az düşünüyo gibi onu kurup duruyom smdı
azeri yatılı bakıcılar varmıs 500dolara evın işini de yapıyorlarms disiplinli düzenli sistemli oluyorlarmıs falan
ben evimde bizim dısımzda bırı olmasını kaldracak yapıda degılm hıc esasnda esım de öyle
evim cok uygun da degıl düzen olark bir de nasl olur düsüncesi malum
ama öyle cökertti ki bizi cimcime baba işe enkaz gidiyor artk onu da kaldrıom dayanamıyorm cunku
ben desen ne zaman aksam oldu rtesi güne gectk farknda deglm işe baslıcam ama sabah altıda yatıom anca zaten yedıde dersm olcak bilmiom nasl olur cevrenzde böyle deneyımı olan bırı var mı gacılar egrısı dogrusu avantajı dezavantajı nedır
acıkcası madden kazandgmı bakıcıya verms olcam ama ben tayın mecburyetnden dönuom ıse yoksa ıznımı uzatcaktm dönmek zorndaym el mahkum param bana gecmeden bakıcıya gıtcek böyle yatılı olursa ama en azndan belkı ben toparlanrm bıraz ısten gelnce dınamık olurum kadın ev ıslerıne bakar ben kızımla oynarm ınsan oldgmu hatrlarm dıye dusunduk bı acaba mı dedık
ama hala yabancı bırıyle aynı ev nasl yaa dıyorm bıze cok ters uzak seyler alısık da deglm ama bıtttım valla yaknda bırılerı de yok yardm etcek ev desen ormanda hapıisiz zaten medenıyetten uzakta kısacası bunalmdayım bı akıl verın bakiiimm
he bır de su problem var bakıcı bulamıon burada olanlar sayılı dönem bası kapılmıs demstm sıze eve de gelmıolar hasbalar elalem evıne gelemem dıe e ben onun evı duzenı nasl bırakım cocugumu alcak gezmeye götrcek mısafırı gelcek agrlayacak hıjyenı bakımı e göetemem kontrol edemem de bana uymuyor hıc bakıcı buldm da eve gelenı bulmak kaldı sankı bakıcı da yok pıyasada off bıraz da mecbur kalrsak diye bu fıkır b planımızda netsek bılemedm

elanazım cok az kalmıs demek buyuk bulusma tarıhın bellı oldu cok sevndm hayrla saglıkla huzurla kavusrsun ınsallah yavruna canm

bebişim of bırılerını bulmak zor hakketen isallah bulursun gönlnce birini insanlr tuhaf olmus ya iş begenmıyorlar

tuanayım sevım cok haklı uyu yavrum kı beben de sakın olsun bızım danalara benzemesın durdukca kendnı sarj edıyor benmkı gunde bes altı saat toplmda uyumuo bebek bı de bu yanı düşün Allahm yardmcn olsn bulantlarn azaldı umarım

semra ada bence ıyı boya gıdıyor bosver mılletı sen atar olan kgyu da zamanla

ayy yazamıorm vallahı pacamda ısırıyor ayak parmagımı koparttı kactm ben kusura bakmayn herkese kocaman muckk ve sevgıler

çingene anacım bunlar çingene efe de öyle bağlasan bile çözüyo deli çocuk:))))
nursim 9 kilo zayıf değilki biz 2 hafta önce gittiğimizde 9.5 aylıkken 9600 dü doktor gayet iyi tam doğum kilosunun 3 katı olmuş 1 yaşında bebek gibi yemeze içmezse üzülme zorlama dedi gerçi bizimki yiyo çok şükür gece de emiyo özlemin dediği gibi hareketinde almıyo
annem diyo ki bu çocuk azcık uslu olsa obez olur:)))))
biz ne yersek istiyo ben de çok abartmamak şartıyla veriyorum hep
denizin de boyu uzunmuş
ada da verir az dikkatle
doktor dikkat edin diyene kadar takmasın kimse kiloları
ben zayıflasam çok iyi olacak ama

duş almam lazım kızlar öpüyorum herkesi meslektaşlarım günümüz kutlu olsuun:))))))))))))))
aynı ya benimkide al birini vur ötekine nedir bu ya 1 dk durmaz mı insan yooook... ben bunun kilo alacağına inanmıyorum çünkü doğdu doğalı aynı bu hiç yattığını bilmiyorum ... yemesi pek parlak değil çok seçici beğenmezse ağzını klitliyor aç açabilirsen... bende bize yaptıklarımızdan vermeye başladım onları yiyor sıpa :)
seninde kutlu olsun canım.....
tünaydın
öğretmenlerim gününüz kutlu olsun canlarım..örtmen çok topiğimizde :)

özlemcim okuyunca çok güldüm yaa ben can gelsin topiğimize demiştim ya sen mavi gelsin anlamışsın ama olsun o da gelsin:))

anladım nazar değer diye korkuyorsun msn var benim özelden yazarım sana

burdan yüklemek işi uzun biraz ama anlatmaya çalışayım

önce düşük kalitede foto çekmen lazım 7 mgpx mesela yükseklursa burası kabul etmiyor ben çok uğraşmıitım çünkü

sonra kendi proilinde resim ekleden fotoyu önce albüme ekliyorsun zaten seni yönlendiriyor dosya yükle diye sende bilgisayarından gözattan resmi seçip albüme ekliyorsun sonra konuya cevap vere giriyorsun aynı yorum yazar gibi yukarda ataç işareti var ordan albümündeki resmi ekleyip cevap vere tıklıyorsun resim sayfada çıkıyor..
aynı resmi profil resmi de yapabilirsin ...
sağol canım....
ne bileyim kız ben can gelsin deyince o geldi aklıma :))) neyse güldürmüşüm seni ne güzel işte....
evet ya ne zaman yayınlasam başımıza bir iş geldi ,eşim kızıyor daha ziyade bana kalsa eklerim ama o ameliyatı bile ondan diyor o kadar yani :)
düşük kalitede derken neyle çekeceğim ya cep tlf olur mu?
deneyeyim bakalım belki beceririm :)))
benim ki okadar hareketli değil şimdilik emekleyince ya da ayaklanınca verir belki
benim ki tv hastası ya da konuşan biri olsun ağzını açıp kıpırdamadan dinliyor:))
ohhhh battaniyesini ve patlamış mısırını da verde bari tam olsun :)))
bencede hareketlenince verir hem boyu uzun seninkininde belli etmez :)
ögretmenler günümüz kutlu olsun sevgili meslekdaşlarım:71::71:
tüm yamulmus arkidişlermin de kutlu olsun günleri
kücük yayamazım helak etti beni hic uyumuyor geceleri aman sabahlar olmasn modunda sürekli bir uyuma yeme mücadelesi
feci hareketlendi zaten düz duvara tırmanıyor sürekli karıstrma ziyan pesinde odaya hapsettik kendmizi
sinirlerim fena çöktü artık bedenen de yoruldum ruhen de ayagmda bıleklerımde kolumda eklem yerlermde tarıf edemedgm agrılar kasılmalar kramplar oluyor uyuyamıyorm hıc cok fena bıseymiş bu ya çöktüm yaslandm yataklara düşcek hale geldim artık
hava degısımı olsun diye haftasonu kısa bi termal tatili yapıcaz cok uzaklara kacamıyoruz ama olsun bi gevserım rahatlarm belki agrılarıma da ıyı gelir diye sevindim cok bu gece kızı babasına sattm oturma odasında yattm zor dalabldm ama en azından ıkı uc saat uyumusum kız da babasıyla güreşmiş sürekli gezıyor yatakta kafa döt bi yerini bulamıor anlamadm derdi nedir ayy valla oglan cocuklardan beter sıpam teyzeleri

böyle işte yorgunum yorgun modundayım
bakıcı bulamadk hala işe dönmem lazım bısey kalmadı
biri kafama hic dusunmeyecem bı fıkrı soktu az düşünüyo gibi onu kurup duruyom smdı
azeri yatılı bakıcılar varmıs 500dolara evın işini de yapıyorlarms disiplinli düzenli sistemli oluyorlarmıs falan
ben evimde bizim dısımzda bırı olmasını kaldracak yapıda degılm hıc esasnda esım de öyle
evim cok uygun da degıl düzen olark bir de nasl olur düsüncesi malum
ama öyle cökertti ki bizi cimcime baba işe enkaz gidiyor artk onu da kaldrıom dayanamıyorm cunku
ben desen ne zaman aksam oldu rtesi güne gectk farknda deglm işe baslıcam ama sabah altıda yatıom anca zaten yedıde dersm olcak bilmiom nasl olur cevrenzde böyle deneyımı olan bırı var mı gacılar egrısı dogrusu avantajı dezavantajı nedır
acıkcası madden kazandgmı bakıcıya verms olcam ama ben tayın mecburyetnden dönuom ıse yoksa ıznımı uzatcaktm dönmek zorndaym el mahkum param bana gecmeden bakıcıya gıtcek böyle yatılı olursa ama en azndan belkı ben toparlanrm bıraz ısten gelnce dınamık olurum kadın ev ıslerıne bakar ben kızımla oynarm ınsan oldgmu hatrlarm dıye dusunduk bı acaba mı dedık
ama hala yabancı bırıyle aynı ev nasl yaa dıyorm bıze cok ters uzak seyler alısık da deglm ama bıtttım valla yaknda bırılerı de yok yardm etcek ev desen ormanda hapıisiz zaten medenıyetten uzakta kısacası bunalmdayım bı akıl verın bakiiimm
he bır de su problem var bakıcı bulamıon burada olanlar sayılı dönem bası kapılmıs demstm sıze eve de gelmıolar hasbalar elalem evıne gelemem dıe e ben onun evı duzenı nasl bırakım cocugumu alcak gezmeye götrcek mısafırı gelcek agrlayacak hıjyenı bakımı e göetemem kontrol edemem de bana uymuyor hıc bakıcı buldm da eve gelenı bulmak kaldı sankı bakıcı da yok pıyasada off bıraz da mecbur kalrsak diye bu fıkır b planımızda netsek bılemedm

seninde kutlu olsun...
yok ya ben bir başkasıyla hele de tanımadığım biriyle asla aynı evi paylaşmam ,güvenemem yani tabi yine sen bilirsin ama bence başka bakıcı bul yada yatılı değilse gelsin ..... insan bu hale geliyor seni anlıyorum çünkü bende aynı haldeyim denize düşen yılana sarılır misali ama ne bileyim sinmedi içime... gör bakalım gelsin konuşun ona göre bir yol çizersin ama geç kalma bence.....

özlemcim yok ki buldgmz biri görüselim yerli yabanc yok sorun bulamıyoruz zaten o
ben de istemem yatılısını ama burda secenek yok mecbur kalrsam büyüksehirlerden sırket referansıyla getirtiyormusun zaten bradan degil yani bir de benm durum denize düşen yılana sarılır hali degil evet annelk cok zor cidden hepimiz zorlk cekıyoruz o ayrı da yasadgmı ben blıom ıste bi gün bi hafta oh be diyemedm hep savas halnde artık akıl saglıgımı yitirmek üzereyim ve saglıgımı da bazen el bilegimi kullanmıorm sinir sıkısması mı kramp mı ne idüğü belirsiz agrılardan sürekli zorla biberonu bin ayrı acıya cevırmekten bir elle yedırmeye savsrken bı elle sallamaktan neler neler ah görsenız normal bi cocuk formatnda degil benm kızım kımseler ınanmıyor ınanmasn da ama ıste yasadgmı ben blıyorm ne yazk kı benden gectm onun saglıklı bı anneye kavusması ıcın yardm almam sart
ınsallah gunduzlu bakıcı bulsam keske de yok kör olası dag basnda o da yok anasını sataym

selam.

öncelikle tüm öğretmenlerimiizn öğretmenler günü kutlu olsun..

sermest valla Allah yardımcın olsun,yalnız çocuk büyütmek başlı başına pskolojik bunalım demek seni çok iyi anlıyorum,evinde yabancı bir insan olmasına kimse tahammül edemez ama mecbursan yapıcak bişey yok,bizim bir arkadaşında evinde gürcistanlı bayan var 800liraya bakıyor.kalıyorda.çok memnunlar.inşallah öyle biri çıkar karşınıza.valla ben evdeyim yinede bir yardımcı düşünüyoruz,abla gibi,genç bir kız,ünv.öğrencisi falan.en azından zzaman zaman gelsede adayla ilgilenir,iş falan değil sadece en azından kuaför işlerimi hallederim,ona bile zamanım yok,tek Allahın kulu yok bırakıpda işlerimi yapcağım,anneleri yakın olan arkadaşlar çok şanslısınıoz,kıymetini bilin..

yeşimimnde yiğeni kasık fıtığı ameliyatı olucakmış,üzgündü dün konuştuğumuzda.

meleğimde çok yoğun yılsonu malum..

sermestim Allah yardımcın olsun canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü etrafımda bu konuda deneyimli kimse yok inşallah gönlüne göre birini bulursun..
yemeyen çocuk gerçekten zor ben denizde en baştan beri yeme sorunu yaşamamıştım biberonu da reddetmedi her türlü mamayı yedi tatsız tuzsuz diet mamayı bile emme sorunumuz da olmadı ama hasta olduğundan beri yani geçen haftadan beri biberonu almıyor zaten mamyı da sitemiyor artık kaşıkla meuyve suyu içirmeye çalışıyorum o da isteksiz ağzını kilitliyor şimdilik zorlamıyorum ama 6. ayı geçipte yemeklere başlayınca umarımz zor olmaz bizim için..

sana da çok geçmiş olsun ağrıların için dr git bence hafta sonu tatili de iyi gelir sıcacık suda rahatlarsın oh mis valla..

özlemcim nazara bende inanıyorum ama paylaşmak ta hoşuma gidiyor :)

özlem arkadaşlık gönderdim kabul et canım yoksa göremiyorum..

bende sana adresimi verecektim az önce yazmadan çıkmışım
şimdi göndereyim

özlemcim yok ki buldgmz biri görüselim yerli yabanc yok sorun bulamıyoruz zaten o
ben de istemem yatılısını ama burda secenek yok mecbur kalrsam büyüksehirlerden sırket referansıyla getirtiyormusun zaten bradan degil yani bir de benm durum denize düşen yılana sarılır hali degil evet annelk cok zor cidden hepimiz zorlk cekıyoruz o ayrı da yasadgmı ben blıom ıste bi gün bi hafta oh be diyemedm hep savas halnde artık akıl saglıgımı yitirmek üzereyim ve saglıgımı da bazen el bilegimi kullanmıorm sinir sıkısması mı kramp mı ne idüğü belirsiz agrılardan sürekli zorla biberonu bin ayrı acıya cevırmekten bir elle yedırmeye savsrken bı elle sallamaktan neler neler ah görsenız normal bi cocuk formatnda degil benm kızım kımseler ınanmıyor ınanmasn da ama ıste yasadgmı ben blıyorm ne yazk kı benden gectm onun saglıklı bı anneye kavusması ıcın yardm almam sart
ınsallah gunduzlu bakıcı bulsam keske de yok kör olası dag basnda o da yok anasını sataym
haklısın ne diyeyim bul birini inşallah iyi olur... aynı sorunları bende yaşıyorum emin ol benimki çok hareketli malum ve bu durum beni çok yoruyor bazen sinirden kalbim sıkışıyor yanımda biri olsa 5 dk ona versem o bile yok ,yemek yemesi ayrı problem zaten yani herkeste hemen hemen aynı dert var hele gurbetteysen işin zor...
göremedm resmı arkdslk ıstegı kabul etmn gerekıo canm merak edıom pasayı
tamam ettim canım...
selam.

öncelikle tüm öğretmenlerimiizn öğretmenler günü kutlu olsun..

sermest valla Allah yardımcın olsun,yalnız çocuk büyütmek başlı başına pskolojik bunalım demek seni çok iyi anlıyorum,evinde yabancı bir insan olmasına kimse tahammül edemez ama mecbursan yapıcak bişey yok,bizim bir arkadaşında evinde gürcistanlı bayan var 800liraya bakıyor.kalıyorda.çok memnunlar.inşallah öyle biri çıkar karşınıza.valla ben evdeyim yinede bir yardımcı düşünüyoruz,abla gibi,genç bir kız,ünv.öğrencisi falan.en azından zzaman zaman gelsede adayla ilgilenir,iş falan değil sadece en azından kuaför işlerimi hallederim,ona bile zamanım yok,tek Allahın kulu yok bırakıpda işlerimi yapcağım,anneleri yakın olan arkadaşlar çok şanslısınıoz,kıymetini bilin..

yeşimimnde yiğeni kasık fıtığı ameliyatı olucakmış,üzgündü dün konuştuğumuzda.

meleğimde çok yoğun yılsonu malum..
teşekkürlerrrrrr canımmmm
ada kocaman oldu kim gelse artık daha rahat bakar sen zor yanını atlattın :) ama bebeğe bakmak daha zor sanki ...
bul bir öğrenci hayra geçer emin ol :)

aaa kıyamam neden olmuş ki fıtık? uraz mı o mu olacak?
sermestim Allah yardımcın olsun canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü etrafımda bu konuda deneyimli kimse yok inşallah gönlüne göre birini bulursun..
yemeyen çocuk gerçekten zor ben denizde en baştan beri yeme sorunu yaşamamıştım biberonu da reddetmedi her türlü mamayı yedi tatsız tuzsuz diet mamayı bile emme sorunumuz da olmadı ama hasta olduğundan beri yani geçen haftadan beri biberonu almıyor zaten mamyı da sitemiyor artık kaşıkla meuyve suyu içirmeye çalışıyorum o da isteksiz ağzını kilitliyor şimdilik zorlamıyorum ama 6. ayı geçipte yemeklere başlayınca umarımz zor olmaz bizim için..

sana da çok geçmiş olsun ağrıların için dr git bence hafta sonu tatili de iyi gelir sıcacık suda rahatlarsın oh mis valla..

özlemcim nazara bende inanıyorum ama paylaşmak ta hoşuma gidiyor :)
nazara bende inanırımda eşim kadar abartmıyorum :) asla izin vermiyor deli ya... yoksa benimde hoşuma gidiyor...
özlem arkadaşlık gönderdim kabul et canım yoksa göremiyorum..

bende sana adresimi verecektim az önce yazmadan çıkmışım
şimdi göndereyim

valla ne zamandır beraberiz hiç mi aklımıza gelememiş arkadaş olmak :)

tamam canım alırım birazdan eklerim ....

Slm kızlar nasılsınız...tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun....

Ayy valla sermestcim allah kolaylık versin canım...bizimde bakıcı sorunumuz başlayacak yakında şimdi annem ve katınvalidem dönüşümlü gelip bakıyorlar...allah razı olsun ama bu şekildede düzen çok olmuyor canım evinde insan eşiyle çocuğuyla yalnız kalmayıda özlüyor...ama çocuklar çok hareketli olunca insan yorgunluktan ölüyor...işten zaten yorgun geliyorsun çocukda seni özlüyor hiç bırakmıyor yakamı...

Denizcim benim kızımda biberon almıyor su dışında kullannmıyor biberonu...ne içirirsem ne verirsem kaşıkla vermek zorundayım...

Semracım ada çok tatlı ayrıca çok kilolu durmuyor hareketlide bi çocuk sıkıntı yapma tatlım...

Elanazım hayırlı doğumlar olsun inş...

Tuanaycım bugünlerin tadını çıkar canım bol bol uyu....

Bebingcim çok gelsin sana...

arkadaşlar conceive plus ve preseed denen jelleri kimler kullanabilir? benim eşimin sperm sayısı az,bozuklukta var ve harekette az?kullansak bi fayda görür müyüz Allah bilir tabii ama tavsiye edermisiniz? yoksa sadece sayısı az olanlara yada hareket az olanlaramı tavsiye ediyorlar?:emir_bebek:

Back
X