Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay sayfamizi taaaa uzaklardan buldum çok üzüldüm valla
Bilgeyi düşünürken yazdığını görünce çok sevindim yeni isin
Hayırlı olsun canım çok mutlu ol inşallah

Elacimm Efecimm dogum günleriniz tekrar kutlu olsun nice yaslar görün
Sevdiklerinize inssss

Ben de de kızın problemleri yogun uğraşırıyor iste

Aysenim göbeğini görelim tabi ya
Kıskandım valla sizi yalan değil

Sermestim ilk adımlar hayırlı olsun

Benden bu kadar simdilikkkk

evet bebingim valla evrene nasıl gönderdiysem evime yakın haftasonu tatili olan maaşı da uygun bir iş buldum :)) doğumgünümde ne dilediğime melek kartlarım sayesinde ben de canımıniçi burp gibi dikkat ettim ve oldu:)))))

mavicim efe sasırtmıyor beni. kaderdaşız seni çok iyi anlıyorum. parka yatak atacağın günler de gelecek :))) ben bi ara çadır mı kursam diyordum. mirayı sorarsanız bademcik ameliyatı olacak. annem pekmez veriyor her öğün çocuk duvardan duvara seken top gibi zaptetmek mümkün değil. karne hediyesi nintendo wii istiyormuş hanımefendi. kızlar hazırlanın yeni nesil cüzdan düşmanı valla :)))

bakıcı abla teyze bulanlara da hayırlı olsun :))))herkesi öperim.

İyi geceler kızlar,herkes iyidir inşallah.Ben de grip oldum,boğazım yanıyor,sürekli hapşırıyorum,gözlerimi açamıyorum,ialçta alamıyorum,tek yapabildiğim dua etmek.Annemle babam yakalanmıştı gripe,ben de dikkat etmedim,bulaştı işte.Virüs kol geziyor,dikkat edin kendinize olur mu:31:
Burpcum canım,ablan için çok üzüldüm,ama bu dönemde geçici,enfeksiyonda geçecek,ablan daha güzel günleri de görecek inşallah.Bebeğine ve kendine dikkat et canım.İkili test zamanında gelmiş,belki cinsiyetini de söylerler.Benim tam bu haftada söylemişti doktor,güzel haberlerini bekliyorum...
Bilgecim,seni gördüğüme çok sevindim.Dualarımız kabul olmuş bak,2012 ye iyi bir başlangıç yapmışsın,başı böyleyse,sonu tadından yenmez.Herşey güzel olacak demiyorum,'Herşey güzel'Daha da güzel olacak inşallah.Prenses Mirayıda öp,nintendo wee yi ben de çok severim :))
Herkesi öpüyorum,gözlerim dolu dolu,daha fazla yazamıyorum.Resim işini hallederim bir ara kızlar.Hepinize iyi geceler:16:

selam kızlar dün doğum günümüzü kutladık güzel geçti yakında foto da yüklerim

bilgecim hayırlı olsun yeni işin tuanayım geçmiş olsun çabuck atlat inşallah
hazır efe uyudu evi toparlıyorum akşam gelirim yine öperim herkesii

iyi akşamlar canlarım..
mavicim tekrar nice yıllara sağlıklı inşallah efe mizin şansı bahtı açık olsun bütün ömrü boyunca

tuanayım çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi hamileyken hasta olmak daha kolay
bende geçen sene bir kere ağır geçirmiştim dinlen ve kendine beslenmene dikkat et lütfen umarım hemen iyileşirsin

semracım size de çok geçmiş olsun her yerde saldın bizde geçen hafta atlattık amadenizin burnu hala akıyor ço ilaçta vermek istemiyorum

bilgecim yeni işin hayırlı olsun en önemlisi sana uygun bir iş olması tabi başladın sanırım işe de
sana kolay gelsin umarım memnun kalırsın melek kartlarından bana da çeker misin yeni bir yaşam yeni bir şehir bizi bekliyor mu bu sene:))

iyi akşamlar canlarım..
mavicim tekrar nice yıllara sağlıklı inşallah efe mizin şansı bahtı açık olsun bütün ömrü boyunca

tuanayım çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi hamileyken hasta olmak daha kolay
bende geçen sene bir kere ağır geçirmiştim dinlen ve kendine beslenmene dikkat et lütfen umarım hemen iyileşirsin

semracım size de çok geçmiş olsun her yerde saldın bizde geçen hafta atlattık amadenizin burnu hala akıyor ço ilaçta vermek istemiyorum

bilgecim yeni işin hayırlı olsun en önemlisi sana uygun bir iş olması tabi başladın sanırım işe de
sana kolay gelsin umarım memnun kalırsın melek kartlarından bana da çeker misin yeni bir yaşam yeni bir şehir bizi bekliyor mu bu sene:))

kuzum sen istersin de ben çekmem mi ama al sana benden tüyo Meleklerle Yaşamak - Melek, Beki Erikli, Meleklerle konuşmak, Gecmis yasam, Regresyon, Melek koclugu, Melek terapisi, Beki İkala Erikli, Gecmis yasam şifası a gir. hediyeler başlığını tıkla. online melek kartları çıkacak ordan da çekebilirsin. müthiş isabetli. mp3 playerimi bulamıyordum. her yeri aradım bulamadım. kart cektim "sabret birden aklına gelecek" kartı cıktı. 10 gün bıraktım aramayı. taa ki gecen gun kardeşimin odasından cıkarken birden kapı arkası organizer'ı karıştırmak geldi aklıma elimi atmamla bulmam bir oldu :)))) tesadüf olamaz ya olamaz. :)))

işyerinde yeniyim siteye aksamları girebiliyorum ama sizi hiç bırakmam öyle alışmışım ki. bazen hüzünleniyorumneler paylaştım buralarda hepsi boşmuş bazen de özellikle geleceği düşündüğümde içimumut ve mutlulukla doluyor. neler atlattım. aranızda çok özel insanlar var beni tanımadığı halde arayan soran dertleşen. asla unutmayacağımı bilsinler. onlar kendilerini biliyorlar. ama herkesi eşit öpüyorum merak etmeyin. sevgiler. pozitif bütün enerjim sizlere geçsn inşallah

bilge senden beklediğim haberler geldi harika artık kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir iş kadınısın tebrik ediyorum bundan sonra yepyeni bir hayat seni bekliyor işin zoru bitti çok şükür bundan sonrası senin içinde miray içinde çok iyi olacak

evet tuanayım yarın ikili test cinsiyeti ne olursa olsun bebişim sağlıklı olsun başkada birşey istemiyorum her annenin isteyeceği gibi

deniz maşallah denizoğlana uslu olacak tabi o bizim mucizemiz :nazar:

mavi efenin yeni yaşı kutlu olsun daha nice yaşları sağlıkla kutlayın inşallah

elamızında doğum güünü kutlanmış onada sağlıkla nice yaşlar diliyorum

özlemim iş başına az kalmış neyseki bakıcıyı buldun bence işe dönmek sana çok iyi gelecek

zasacım sizde hasta olmuşsunuz sizede geçmiş olsun canım benim

gulimus canım bak zaman nasıl geçiyor yolu yarıladın maşallah darısı kucaklarımıza almamıza inşallah

elifim içimden bir ses senden güzel haberler gelecek diyor :52: inşallah hayırlısı ile o güzel haberi verde ben apdala malum olmuş olsun

elanaz rüzgar ne yapıyor büyüyormu zaman ne çabuk geçiyor değilmi dündü sanki tedaviye başladığın yaşlılar gibi konuştum :))))))

memonun kulağı çekelimde sevimin pc yi yaptırsın ayol

melek gelmesede ben onu öslediiiim :31:

ay geliyorum gidiyorum bi ses soluk yok
taze anne adayımız gelmiş dun o kadar
subat tatiline mi cıktınız yahuuuuu

burpum belki 20 kere okudum cumleni
nasıl guzel olur bende artıkkk anne olsam :)

melegi bende özlüyorum :(
ama o nasıl iyi olacaksa oyle yapsın.
inş bi süpriz olurda geri döner aramıza.

ay geliyorum gidiyorum bi ses soluk yok
taze anne adayımız gelmiş dun o kadar
subat tatiline mi cıktınız yahuuuuu

burpum belki 20 kere okudum cumleni
nasıl guzel olur bende artıkkk anne olsam :)

melegi bende özlüyorum :(
ama o nasıl iyi olacaksa oyle yapsın.
inş bi süpriz olurda geri döner aramıza.

olacaksın olacaksın hemde bir değil birkaç defa anne olacaksın sen daha çok gençsin hemde en kısa zamanda bak ben hamile kaldığım ay gün aşırı değil her gün denemiştik preseed zaten olmazsa olmazımızdı birde ilk yumurta çatlatma zamanını 4 günlük perhizle beklemiştik birde soğan kürü yapmıştım o ay geçen hamileliğimde de yapmıştım soğan kürü hadi ama artık melekle sen pişti olun inşallah biz çifte sevinelim

ikili testi yaptırdık kan sonucu cumartesi çıkacak ama onun dışında bir aksilik görülmedi çok şükür :nazar: kendi doktorumla birlikte riskli gebelik uzmanına baktırdım arda lemni evirdi çevirdi önce üstten sonra hızını alamadı alttan baktı bakarken parmakları eksik falan bişeyler dediler biz kocişle kalp krizi geçirirken farkettiler bizim üzerimize alındığımızı aman çok özür dileriz siz değil bir hastadan haber bekliyorduk ondan bahsettik demeleriyle bizim tansiyon tepeden dibe vurdu allah o haberi alanada sabır versin en son süper görünüyor dediler :nazar: allah devamını nasip eder inşallah sağlıkla haa asılını unutuyorum önemli değil ama cinsiyet bellimi dedim %51 kız dedi bende hiç fikir vermedi dedim zati yüzde elli kız yüzde elli erkektir benim kanım ünlü bir doktor yanılma payını göze alıp ününe gölge düşmesin diye bu erken dönemlerdeki tahminleri böyle fifteen fifteen yüzdelerle söylüyor yani bence kesin kız :52::52: tamda istediğim gibi

burpum hayırlı olsun canım
bana hep oğlun olur gibi geliyodu ama şimdi kesin kız diyorum
bana da 11+9 da burdaki doktor büyük ihtimal erkek ama kimseye sölemeyin yanılma payı olabilir demişti
sonra kesin erkek dedi aynı doktor sonra çankırı da ki şaşkın göremiyorum bamya o zaman kızdır dedi
sonra da elli kere mi söyliym oğlan işte demişti
önemli değil cinsiyet sağlıklı olsun yeter ama insan ikilemde kalmak istemiyo
isim düşünün şimdiden:nazar:

biz de efeyi doktora götürdük aşısı vardı 1 yaş yaptırdık sanırım iyi bi doktor bulduk:))
alerji testine baktı ve alerjik bronşit denmez bu çocuğa değeri yüksek değil korkutmuşlar sizi dedi
nefesi tıkanıyo mu dedi yok dedik çok sık hasta oluyo dedim geçen ay hasta olmayan çocuk yoktu zaten dedi ilaçlarına aynen devam et dedi bağışıklık güçlendirici bitkisel 2 şurup verdi 2 ay kullanın dedi
çok ilaç deme bunlar antibiyotik falan değil koruyucu dedi
2 ay sonra testi yenileriz alerji testi yüksekse ona göre ilerleriz şimdi yaptırdığın alerji testini unut dedi ekstra önlem alma doğal doğal yaşayın dedi eşim çok beğendi doktoru
boyu kilosu da gayet iyi dedi:nazar:çok sevindik içim rahatladı:nazar:
hastanede sıra bekledik biraz bugün yoğunmuş efe dur durak bilmedi
oraya koştu buraya koştu elimizi bile tutmadı onlarca çocuktan sadece bizimki deliydi hepsi akıllı akıllı annesiyle oturdu
buna da bu pehlvan dediler:))))))
şimdilik haberler bunlar gelirken de oyuncakçıya gittik bi arabaya tutturdu alıyo bırakmıyo yere oturup araba sürüyo zorla aldırdı dandik bi araba eve gelene kadar bırakmadı elinden eve geldik attı bi kenara değişmez oyuncağı kumandaya devam:)))
öpüyoruz herkesiiii

bebingcim canım sende çok yakında anne olucaksın burp inanmıyordu ona en son söylediğim sözdü mucizelere inan demiştim ablama bile dr. hiç ümit yok demişken hamile kaldı doğal yoldan o kadar tedavi sonuç vermemişken ayrıca bu soğan kürünü üstüne basa basa öneriyorum sana lütfen yap benim de son ay yani eylül ayında çıkan kist yüzünden başlamıştım 15 gün sabah akşam aralıksız 1 bardak içmiştim aç karnına işe yaramış kisti gönderdi bebişi getirdi tatlım arkadaşımda soğan kürüyle kalmıştı. hatta yazın içmesi daha iğrenç oluyor. kışın daha iyi

burpcum ablana acil şifalar diliyorum canım. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 2 li test sonucun güzel olucak hayırlsıyla banada doktorum 3 aylıkken cinsiyetini erkeğe benziyor ama henüz bişey diyemem demişti. bizimde haftaya tetanoz aşısı ve aylık randevumuz var doktorumuza 5 aylık oluyoruz zaman çok çabuk geçiyor.

mavicim efecik dur durak bilmiyor demek maşallah ona :nazar:

Selam kızlar,ben hala çok hastayım,yatıyorum,bugün annemlerde Hollanadaya gidiyorlar,sağsalim gidip gelsinler inşallah.Burp ve gulimusun cinsiyet tahminlerimde tuttu,tutmayan olmadı zati şimdiye kadar,bütün bebeklerimiz sağsalim doğsunlar inşallah,gelmesini 4 gözle beklediğimiz bebeklerimizde annelerinin göbüşlerine bir an önce konsunlar inşallah,hepinizi çok seviyorum,görüşmek üzere...

geçmiş olsun ayşenim arayamadım seni Allah kavuştursun şimdiden
sağ salim gidip gelsinler inşallah

burpcum Allah gönlüne göre versin ama önce sağlıkla versin
kız erkek hiiç önemli değil kucağına alınca anlayacaksın

gulimuscum zaman akıyor sanki 5 ay olmuş bile maşallah size :nazar:

mavicim çok güldüm okuyunca deniz de kumanda hastası
herşeye ağlayana bi çocuk değil ama kumanda gördü mü ağlıyor babası da pilleri çıkartıp veriyor paşanın eline
geçmiş olsun size de inşallah alerjik birşey çıkmaz çok zor çünkü
bugun de bizim dr kontrolümüz vardı herşey yolunda şükür diete devam kabarmalar olmuştu poposunda yumurtayı da kestik deneme yapacağız inşallah ona da yoktur alerjisi

herkese hayırlı gunler

tuanayım gecmiş olsun
Allah kavustursun sag salim gidip gelsinler canım

amanın bi kızımız daha geliyo ddemek tadından yenmezz
saglıklı olsunda gerisi problem degil burpcum

zaten erkekler cok kızlar da artsın biraz. :)

kızlar ikili test kan sonuçlarım çıktı ve down sendrom riski pozitif olasılık 18/1 bu çok ciddi bir olasılık ağlamaktan gözlerim çıktı zaten ablamdan dolayı 2 ayım hergün ağlayarak geçiyordu öyle yorgunumki pes etmiş haldeyim gel alalım deseler kuzu kuzu gidip aldıracağım ne olurdu herşey yolunda gitse pürüz yaşamasam ultrasonda ne güzel sorun yok diyordu doktorum süper süper süper diyip durdu bu ne şimdi kan değerlerim bambaşka diyor pazartesi gidip ya amniyosentez yada plesentadan parça almalarına karar vereceklermiş doktorda riskli gebelik uzmanı bir pürüz çıkmamasa şaşardım zaten

bilge senden beklediğim haberler geldi harika artık kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir iş kadınısın tebrik ediyorum bundan sonra yepyeni bir hayat seni bekliyor işin zoru bitti çok şükür bundan sonrası senin içinde miray içinde çok iyi olacak

evet tuanayım yarın ikili test cinsiyeti ne olursa olsun bebişim sağlıklı olsun başkada birşey istemiyorum her annenin isteyeceği gibi

deniz maşallah denizoğlana uslu olacak tabi o bizim mucizemiz :nazar:

mavi efenin yeni yaşı kutlu olsun daha nice yaşları sağlıkla kutlayın inşallah

elamızında doğum güünü kutlanmış onada sağlıkla nice yaşlar diliyorum

özlemim iş başına az kalmış neyseki bakıcıyı buldun bence işe dönmek sana çok iyi gelecek

zasacım sizde hasta olmuşsunuz sizede geçmiş olsun canım benim

gulimus canım bak zaman nasıl geçiyor yolu yarıladın maşallah darısı kucaklarımıza almamıza inşallah

elifim içimden bir ses senden güzel haberler gelecek diyor :52: inşallah hayırlısı ile o güzel haberi verde ben apdala malum olmuş olsun

elanaz rüzgar ne yapıyor büyüyormu zaman ne çabuk geçiyor değilmi dündü sanki tedaviye başladığın yaşlılar gibi konuştum :))))))

memonun kulağı çekelimde sevimin pc yi yaptırsın ayol

melek gelmesede ben onu öslediiiim :31:

Canım çok teşekkür ederim. Hepinize ayrı ayrı. Evet hayat herşeye rağmen devam ediyor. Biz kadınların pes etme lüksü yok. Dünyayı biz yönetiyoruz :P Miraycık da bugun bademciklerden kurtuldu. Kabın içinde 2 pinpon topu boğazı nasıl tıkamış Allahım kurtulduk çok şükür. Ameliyat kapısında öldüm öldüm dirildim. Allah yakını hasta olanlara yardım etsin diye dua ettim. O kapının dışında kalmak ne zor. Burp ablana da dua ettim sana da. Kabul etsin inşallah yüce Rabbim.

kızlar ikili test kan sonuçlarım çıktı ve down sendrom riski pozitif olasılık 18/1 bu çok ciddi bir olasılık ağlamaktan gözlerim çıktı zaten ablamdan dolayı 2 ayım hergün ağlayarak geçiyordu öyle yorgunumki pes etmiş haldeyim gel alalım deseler kuzu kuzu gidip aldıracağım ne olurdu herşey yolunda gitse pürüz yaşamasam ultrasonda ne güzel sorun yok diyordu doktorum süper süper süper diyip durdu bu ne şimdi kan değerlerim bambaşka diyor pazartesi gidip ya amniyosentez yada plesentadan parça almalarına karar vereceklermiş doktorda riskli gebelik uzmanı bir pürüz çıkmamasa şaşardım zaten

Ağlama arkadaşım bebişi de üzeceksin. İmtihanın devam ediyor. sakın yanlış duygulara kapılma. Ben inanıyorum ki sağlıklı bir cadın olacak hayırlısıyla. Bu bebek durduk yere gelmedi anne babasına. Dualarım ve tüm iyi enerjim seninle olsun. Ama nolur bırakma kendini.

Bu arada çok sık yazamasam da okuyorum forumu ve Meleği ben de çok özlediğimi belirtmek istiyorum. Türümün tek örneğiyim ama ben de buralardayım :)))

Pınarcım tontiş oğluşun nasıl? inşallah daha da iyi olur. Yumurta da sorun çıkmaz.

Bebing bence sen de benim gibi yeni bir başlık açacaksın topikte ikiz gebeliğinle :))))))Hayırlısıyla inşallah.

Mavicim oğluşun hasta mı çok geçmiş olsun. İkinizi de öpüyorum..

Gulimus ikimiz de negatif sonucu almıştık bi ara ard arda hatırlıyorum ama ne mutlu ki 5. ay geldi. Allah çok büyük. Sağlıkla kucağında görmek nasip etsin Rabbim.

Kızım çağırıyor. Öptüm hepinizi.sevgiler

yeşimcim sıkma canını diyorum bütün kalbimle
bu testlerin sadece ihtimal olduğunun en yakın örneği mercan maşallahh
dün doktor bi sorun yok dediyse ense kalınlığı normaldir
bence sen tekrar gittiğinde burun kemiğine de baksınlar onu görüyolarsa down yoktur
bu testlerde yaş daha önceki düşükler falan ihtimali arttırıyo
en kesin şey dediğim gibi ense kalınlığı ve burun kemiği boş yere kendini üzme bunlara bi bakılsın yine risk derlerse o zaman düşünürsünüz amniyosentezi
boş yere üzme kendini ve miniğini lütfen

burpcum kız erkek farketmez ama kızın olacağına yine de çok sevindim
sağlıkla doğsun inşallah
canım 2 li test yaştan dolayı da yüksek çıkmış olabilir benimde normale göre yüksekti
inşallah sağsalim doğacak kalbini ferah tut dualarımız seninle

bende çok fazla giremiyorum
gaz sorunu yaşıyoruz kolikten şüpheleniyorum ama
umarım değildir

Back
X