Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim sana birşey söylemek istiyorum hani demiştim hatırlasan yan komşum hamiş diye.. işte o belki 10 -15 gün tutturdu karnım ağrıyor diye kasılmalar falan ay bir adet olsamda kurtulsam derken hamiş çıktı:)) o nedenle sıkma canını ya senin neden öyle olmasın onu bırak benimde ayn olmuştu normalde ağrı bilmem adette hamiş kaldığımda ağrımıştı kasıklarım:)
eşlerimiz gerçekten hep yanımızdalar rabbim bize çok büyük bir hediye zaten vermiş birde onların bir parçasını içimizde taşımamıza ve bu sevdiğimiz adamlara hediye etmemize izin verirse çokkkk güzel olur... ben inanıyorum olacak hepimizin olacak inşallah.......
şimdi düşüncelerin için çok erken öyle olursa da biz yine buradayız ve seninleyiz.. ama şunu söyleyeyim ki biz cuma burada çığlık çığlığa kalacağız....:lepi:

inşallah canım ya bunu o kadar çok istiyorum ki bunun hayali bile güzel size bu mutlu haberi vermek inan kendi ailemi bu kadar düşünmedim acaba diyorum olsa da eve koştura koştura gelsem size bu haberi versem ne güzel olur:))):lepi:

denizcim geri sayımın son noktasına geldik valla bunları yazarken içim kıpır kıpır oluyor sadece 3 gun hatta daha az kaldı.biliyorum umutsuzluklarını cünki hamileysen bile hissedemiyorsun suan.bu belirsizlik oldurur insanıpozitif sonucunu almak cok istiyorum.ama hakkkında hayırlısını diliyorum Allah tan.
canım benim hayatta hersey bizim için...inşallah emeklerin boşa cıkmaz yüzün güler

amin inşallah cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun özlemin dediği gibi hayatımızın en güzel hediyesi eşlerimiz var inşallah onlara da biz çok güzel bir hediye verebiliriz allahım bunu hepimize nasip etsin...:Saruboceq:

bebing pasta nezamandır yapmıyordum aklıma getirdin bende bu haftasonu yapayım ama kiloda almamak lazım iki kişi biitiremiyoruz :) vazgeçtim yapmayacağım :)))) siz yakın olsanız yapar birlikte kaynatırdık keşke komşu olsak kısırköy diye bir site kuralım hepimiz oraya taşınalım hem ben doğma büyüme istanbullu olduğum halde bıktım buralardan bilmiyorum küçük kentlerde yapabilirmiyim ama burada da daha fazla trafiğe dayanamadığımı biliyorum bebing senin yaşadığın serüveni ben defalarca yaşadım eski iş yerim çok uzaktı her akşam bazen 3 saat köprü trafiğinde direksiyon başında fenalıklar geçirirdim arabayı bırakıp kaçasım gelirdi gerçekten çok zor yarın kurs var gene kara kara düşünüyorum arabayı çıkarabilecekmiyim diye keşke buzunu karını şimdiden temizleseydim yarına buz tutmazdı ama akşam 5:30 a kadar kafa kaldırmadan ders çalıştım arada 8 kalem internet ödemesi yaptım sonra pilav çorba bezelye (saolsun annem ayıklanmış verdi deepfreezden) temilik toz alma paspas sonra kendimi bıcı bıcı yaptım eee verimli bir gündü vicdanım rahat vesselam

özlemcim denizin dediği gibi iyi geliyorsun gerçekten insana ne yapıyorsun ne ediyorsun insanın en cız anında su serpiyorsun
anaaaam bebingim kıskançtır benim kıskanır :)))) bebingim sen zaten birtanesin topiğimizin bir tanesisin canım benim allah gönlüne göre bebekte bir butik denize nazır ev ve iki çocuk verir inşallah kocişinle sana
denizciğim seni nekadar iyi anlıyorum bir bilsen hani herşey kıtı kıtına yeteri yeterine yaşarken dünya paralar harcıyoruz tedavilere olumsuzları aldıkça iyicene içimizden bir şeyler kopuyor gemimiz derinliklere battıkça batıyor kendimizi kötüye hazırlamamızın sebebi okadar çok olumsuzu gördükki ister istemez olumlu nasıl olur bize rastlarmı bilemiyoruz birde topiğimizin okadar çok mucizeye ihtiyacı varki bir semramız var maşallahımız biizim onla kaldık ne olur cuma günü güzel haberler al ne olur bize umut ol bunu nekadar istediğini okadar iyi biliyorumki ben bugün ders çalışırken komşumun bebeğinin ağlaması sürekli içime işledi ve moralimi bozdu bebek niye ağlıyor diye değil tabiki biize allah neden vermiyor diye bu endoğal şeyi neden bizden esirgiyor bir bilebilsem ne büüyük haksızlık en yakın arkadaşım ikinci çocuğuna hamile bizimle buluşmak istediler ektim neden çünkü artık yalan söyleyemiyorum gözlerimin içinden okunuyor biz henüz çocuk yapmaya karar vermedik kimi kandırıyorumki evliliğinin 8. yılı olan bir çifte kim inanırki pazartesi kursta kızın teki öyle bir ben evlenmek istemiyorum dediki işte ozaaman bende heralde bende çocuk istemiyorum dediğimde böyle görünüyorum dedim kızın her halinden evlilik teklifi alsa parendeler atarak kabul edeceği okunuyordu
off off gene yaram deşildi kızlar ortak yaramız
sizi seviyorum bu dünyada tek olmadığımı hissettiren kısırköylülerim benim ama lütfen bir an önce hamile kalınki bunun böyle gitmeyeceğğine dair umut olalım yaza hamile girmeyeni burada sallandıralım olurmu

canım ya ne kadar gzüel anlatmışsın hepimizin ortak duygularını hamile arkadaşlarımızı ne kadar çok sevsekte onlara tahammül edemediğimizi inşallah bir gün bizde bu duyguyu tadar ve artık gözlerimiz de umutsuzluğu siler hayatımıza mutlu mesut devam ederiz...

ii akşamlar kızlar yine bi umutsuzluk ve neden soruları uçuşmaya başlamış hepimizin derdi aynı olunca sorunlar paylaşıldıkça azalıyo kimseye söylenemeyenler burda söyleniyor...iyiki bu topic var bende 2 gündür nedenlerle mücadele ediyodum ama herkes bengibiymiş bugün açığa vurmuşsunuz.. kıymetini bilmeyenlere veriyo rabbim bizlerede aratıyo çok üzülüyoruz artık üzülmek istemiyoruz rabbim bzi daha fazla aratma rabbim ne sabrımız kaldı nede paramız...

aynen tatlım sinir olmamak enden alalhım diye sormamak çok zor 2 günde dışarı bırakılmış 3 bebek biri camiye biri sokağa ki en talihsiz olan bu çünkü donarak ölmüş..biride dinlenme tesisinin çöp tenekesine nasıl bir sınav bu kimseye aratma yarabbim...

Selam bayanlar, ben yeni üye oldum siteye.
Şimdiye kadar sadece başkalarının yaşadıklarını okuyordum. Bundan sonra ben de yazacağım =) Sıkıntılı bir süreçteyim bende malum konularda.
Şimdilik sadece "merhaba" demek istedim. Umarım herşey güzel olur herkes için...
opuyorumnanaktan

halaümitvar evet hala umudumuz var napalım başka çaremiz yok inşallah sende umut ettiğin şeye hemen ulaşırsın allahım çok bekletmeden gönderir..

günaydın millet nasılsınız ben de iyi sayılırım işte zaman geçiyor ama kasıklarım ağrıyor sanki adet olacak gibi..bilmiyorum az kaldı cumayı iple çekiyorumkafamçokkarıştı

valla bende iple , halatla ne varsa onunla çekiyorum... az önce pencereleri silerken yine aklıma geldin kızma ama güldüm kendi kendime :)) deniz lpg taktırdı diye...:CüvCüv:

başka birşey olmadı tatlım ya elektrik olmaması otomatikman herşeyi etkiliyor soğuk nete giremedim sizinle konuşamadım daha ne olsun:(((

doğru canım ya 2 dk gidiyorda ne yapacağımızı şaşırıyoruz hele temizlik varsa:)) ben deli oluyorum...

opuyorumnanaktan
amin inşallah cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun özlemin dediği gibi hayatımızın en güzel hediyesi eşlerimiz var inşallah onlara da biz çok güzel bir hediye verebiliriz allahım bunu hepimize nasip etsin...:Saruboceq:

inşallah... inşallah... inşallah....inşallah.... inşallah... inşallah... inşallah... inşallah... inşallah... inşallah... inşallah... inşallah... inşallah.... inşallah... inşallah... inşallah....

...................................................................................................................... opuyorumnanaktan

canım ya ne kadar gzüel anlatmışsın hepimizin ortak duygularını hamile arkadaşlarımızı ne kadar çok sevsekte onlara tahammül edemediğimizi inşallah bir gün bizde bu duyguyu tadar ve artık gözlerimiz de umutsuzluğu siler hayatımıza mutlu mesut devam ederiz...

aminnnnnnnn

bende sabah tartıldım 62 olmuşum halbuki 58 dim ne zaman aldım 4 kilo varya inşallah hamile kalırımda en azından bahanem olur ben hamileyim kilo almaya hakkım var diye.)))

bende hamileliğimde 3 ay içinde 6 kilo almıştım:) inşallah seninkide ondandır... bence ondandır ama:)))

pencereler beni bekler daha mutfak ve yatak odası bitti... birde kalorifer peteklerim var onları cifleyip yıkayacağım çok işim var çoooooook... ama allahtan mutfak bitti en zoru o ya... gardropu ne yapsam ya daha mevsimde değişmedi ama havalandırsam mı? siz ne yaptınız ya...

CANIM BÜTÜN DıLEKLERıN YAZDIIN HERŞEY ıÇıN ÇOK TEŞEKKÜRLER............
ben eylülde havalandırdım ne yalan söyleyeyim dediğin gibi inşallah olurda kadın tutunnca ona yaptırırım artık..
sana çok çok kolay gelsin yapması güzel de yorgunluğu olmasa birde böyle temiz kalsa...

Teşekkür ederim inşallah hemizi sevindirir Allah!
Ne diyeceğini bilemiyor insan, ne anlatacağını, nasıl başlayacağını...
Çocuk sorularına neden milleti oyalamak için bahaneler sıraladığını, neden bir yandan da ya yaradanı kızdırmamak için "allah isreyen herkese versin, içinde de bize" diye eklemeyi...
Çocuk mu..? Çok istiyoruz ama olmuyor diye bağırmayı bezen...
Üniversite ardından yüksek lisans ardından evlilik ve çalışma hayatı derken yaş oldu 29. ıki buçuk senelik evliyiz. Bu yaz başladık çocuk istemeye. Doktorum adet geçikmem olduğu için çok azcık, yumurtlama kontroluyle hemen bebiş olsun madem dedi. 2 defa takip ettik. Müsaiyit tarihler geldi geçti. Ben de birşey yok. Hayal kırıklıkları... Sonra allahtan eşimden de test istedi çok beklemeden. Tesadüfen öğrendikki varikosel =( Sperm sayısı az ve morfoloji %1. Ama genç olduğu için ameliyat geçirebilir dediler. Hemen ameliyat olduk. Başlangıçta herşey zordu ama alışıyor insan. Şimdi daha güçlüyüm. Umutluyum. 2 ay sonra eşime test yaptıracağız sayı iyi çıkarsa aşılama kötüyse de tüp deneyeceğiz. Korkuyorum. Herşey bana mı rast geliyor diyorum. Ama allahın ne dertleri var görüyorum. Belki de bu da bir test, kıymetini daha çok bilelim sahip olduklarımızın diyr bütün bunlar belki de. Eşim de öyle diyor. ınşallah sahip olabilirsek; çok değerli olacak bebişimiz.
Şimdiler de tek yapabildiğim şey beklemek ve dua etmek. Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Hepimiz teker teker bebişlerimizin fotolarını koyalım siteye =)
Sizlere katıldığım için çok mutluyum şimdiden. Arada bir girip cevap gelmiş mi diye bakmak çok hoş. ınsan yanlız olmadığını hissediyor. Herkese teşekkürler...:1rolleyes:

Didem

Teşekkür ederim inşallah hemizi sevindirir Allah!
Ne diyeceğini bilemiyor insan, ne anlatacağını, nasıl başlayacağını...
Çocuk sorularına neden milleti oyalamak için bahaneler sıraladığını, neden bir yandan da ya yaradanı kızdırmamak için "allah isreyen herkese versin, içinde de bize" diye eklemeyi...
Çocuk mu..? Çok istiyoruz ama olmuyor diye bağırmayı bezen...
Üniversite ardından yüksek lisans ardından evlilik ve çalışma hayatı derken yaş oldu 29. İki buçuk senelik evliyiz. Bu yaz başladık çocuk istemeye. Doktorum adet geçikmem olduğu için çok azcık, yumurtlama kontroluyle hemen bebiş olsun madem dedi. 2 defa takip ettik. Müsaiyit tarihler geldi geçti. Ben de birşey yok. Hayal kırıklıkları... Sonra allahtan eşimden de test istedi çok beklemeden. Tesadüfen öğrendikki varikosel =( Sperm sayısı az ve morfoloji %1. Ama genç olduğu için ameliyat geçirebilir dediler. Hemen ameliyat olduk. Başlangıçta herşey zordu ama alışıyor insan. Şimdi daha güçlüyüm. Umutluyum. 2 ay sonra eşime test yaptıracağız sayı iyi çıkarsa aşılama kötüyse de tüp deneyeceğiz. Korkuyorum. Herşey bana mı rast geliyor diyorum. Ama allahın ne dertleri var görüyorum. Belki de bu da bir test, kıymetini daha çok bilelim sahip olduklarımızın diyr bütün bunlar belki de. Eşim de öyle diyor. İnşallah sahip olabilirsek; çok değerli olacak bebişimiz.
Şimdiler de tek yapabildiğim şey beklemek ve dua etmek. Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Hepimiz teker teker bebişlerimizin fotolarını koyalım siteye =)
Sizlere katıldığım için çok mutluyum şimdiden. Arada bir girip cevap gelmiş mi diye bakmak çok hoş. İnsan yanlız olmadığını hissediyor. Herkese teşekkürler...:1rolleyes:

Didem

merhaba didem aramıza hoşgeldin
anlattığın her cümle kelime hatta harfler bize okadar tanıdık ki emin ol buna
hepimiz gün geliyor bıkkınlıklar yaşıyoruz ve kendimizi allaha isyan etmemek için tutuyor allahım hayılrısını verir diye umutla bekliyor demekki hayırlısı değilmiş diyoruz

elimizdeki nimetler için şükrediyor allahım eşlerimizle mutluluğumuzu bozmasın diyoruz
yalnız değilsin bunu bil ama dünyanın en çaresiz insanı da değilsin bunu da unutma daha ne kötü durumda olanlar var diye klasik bir cümle kuracağım ama doğru
burda 3-5 arkadaş yaşadığımız şeyler hep aynı okul iş kariyer borç öde zamanı gelince diye diye elimizde kocaman bir hiç
ama eğer bunları yaşamasaydık da olmayacakmış en baştan bu belli dert yanmanın başımız biryerlere vurmanın anlamı yok çünkü kader bu..evliliğimizin ilk gününden isteseydik yinede olmayacaktı ben şahsen kadere inandığım için böyle düşünüyorum belkide allahım böyle sebepler sundu ki o kadar yıl dövünüp kendimizi harab etmekten kurtardı bizi zamanı gelene kadar saberetmekten başka çaremiz yok
benimde negatif 2 aşılamam ve sonucunu beklediğim tüp bebek transferim var cuma günü sonucumu alacağım
başka bir topicte okudum hatta adı da sel76 dıydı galiba söylemekte bir sakınca yok zaten kendiside yazmış 16 yıllık evli 33 yaşında hesaplayın kaç yaşında evlenmiş ve kaç yıldır çocuk sahibi olmak istiyor ve yanılmıyorsam 6.tüp bebek denemesi aşılamaları söylemiyorum herhalde vardır..
yalnız değilsin bu sitede ki tüm arkadaşlarım için yürekten istediğim şeyi senin içinde çok istiyorum
çocuk isteyen herkes için
geç veya erken allah izin verirse olacak ama olmazsa da napalım üzülücek dövüneceğiz ama çaresi yok ki...

kızlar ben ev gezmesine gidiyorum akşama görüşürüz

bebingcim yoksa beni sevmiyor musun sen bakim?
olumunekankayizsmile

selam sekerler.yazılanları okudum ama yazamadım bi türlü ustalarla ugrasıyorum.tarlam da beni bekliyor ama önce siz.
denizim iyi gezmeler pastaları hüplet..
özlem aclık grevindeyim sabahtan beri bişey yemedim
burp um valla kıskanırdımmmm
halaümitvar hoşgeldin biz sana iyi geliriz
tuanay ve semra hala yok

halaümitvar tek sartımız var topiğe sık girmek asla ihmal etmememek yoksa dıslıyoruz cünki buna mecburuz bizi cok kullananlar oldu da kusurumuza bakma.bide acık sözlüyüzdürzemuszemus

özlemim kolaygelsin arkadasımda sen napıyosun gez dolaş tatildesin dinlensene kalorifer peteklerinden ne istiyorsun...cif liycekmiş bebek olunca yasak böyle deterjanları kullanmak ona göre

Back
X