Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uyudunuz mu sekerlerrr.
oh ne guzel simdi bu hafta sayfamız cosar artık örtmenlerimiz evde olunca

ii geceler bebingcim valla bugün 2. iğnemdi eşim yaptı kendim yapamadım gonal f kullanıyorum 75 ml ile başladık benim 2. aşılamam bu valla çok umutluyum bu kez inanılmaz bi heyecan var bu kezde olmazsa çok yıkılrım ama rabbim verecek inş anne sahibi olmak için çırpınan kullarını mutlu edecek inş...

inşallah sen böyle olduktan sonra gerisi kolay canım hadi hayırlısı olsun hakkında nursim cim
umutsuzluk yok amaaaaa

amanınn kızlar ben erdim sanırım hormon ilaçlarından olsa gerek.ıhlamur içiyorum simdi.sanki sigara içiyor gibi cigerlerim acıyor ya.
ben kahve falı bakarım artık ona göre sıraya girin tüp bebek paramı cıkarırım en azından.
askı memnuyu bitirdik.ben biraz ev işi yaptım...simdi burdayım.birazdan duamı okucam.banyo filan uykuya

örtmenim gece gunduz calısıyorum o puanları biriktirebilmek için karne hediyesi istiyorum

valla ben falı pek severim sanki stres atıyorum gibi geliyor:)) inanmam ama falsızda kalmam...
canım sen adresini ver ben sana gönderirim:)

nursim gelmiş.hoşgeldin sekerim iğneler nasıl gidiyor...
hangi iğneyi kullanıyorsun sen..
ayy ne guzel ne heyecanlı tedavidesin inşallah tutar canım ilk miydi senin unuttum ben ya

alemsin sen ya hepi topu kaç kişiyiz ya sen gerçekten hastasın canım ya... motor yanmış:)

uyudunuz mu sekerlerrr.
oh ne guzel simdi bu hafta sayfamız cosar artık örtmenlerimiz evde olunca

canım valla örtmenlerin işi çok olur bu dönemde şahsen kendimden biliyorum .... mutfak aşağı inecek:))) temizlenecekkkkk, pencereler silinecek, ev baştan aşağı dip köşe temizlik istiyorrrrrrrr......... çok çalışmam lazım çoooooooooooook.... ama sizi asla bırakmam bir elimde temizlik bezi bir elimde laptop yine yeterim valla...opuyorumnanaktan
ay ben sizsiz ne yaparım... 2 gün ayrı kaldıkta çıldıracak gibi oldum...

ii geceler bebingcim valla bugün 2. iğnemdi eşim yaptı kendim yapamadım gonal f kullanıyorum 75 ml ile başladık benim 2. aşılamam bu valla çok umutluyum bu kez inanılmaz bi heyecan var bu kezde olmazsa çok yıkılrım ama rabbim verecek inş anne sahibi olmak için çırpınan kullarını mutlu edecek inş...

ay bana ne oldu bilmiyorum ben herkesten umutluyum valla... inşallah öyle de olur...:CüvCüv:

bebingim seni görüyorum ama bende kaçıyorum izninle bugün karneler başımı çoooooooooooooooooook ağrıttı... ha bu arada yarın daha erken gelebilirim:)))

sayın anne adayı denizimiz uykusuz arkadasımız kocası tarafından esir alındı sanırım bu aksam glemedi kendisi

ay koptum gülmekten denizim benim safım benim nasıl keklendiiii özlem iyi yemişsin ilk sayfayı okuyunca ana kızlar fantazi yapıyor dalgasına dedim bir baktım garibim denizim cidden yemiş özlem cadısı giydiriyor alemsiniz valla akşam akşam güldürdünüz beni
bende salı günü giremeyince nasıl çıldırdım hemde size bomba gibi bir haberim vardı tüp bebek tedavisini aynı anda olduğumuz bir arkadaş vardı aynı olumsuzlukları beraber yaşamıştık ve ikimizde nnegatif haberi almıştık birbirimizi teselli etmiştik bizim forum açılmayınca şöyle bir tüp bebek bölümüne göz atayım benimde tedavi kapıda dedim birde ne göreyim o kız kendiliğinden hamile kalmış nasıl ümit oldu bana anlatamam tüm olumsuzlukkları kafamdan attım hatta utanmasam bu ay hamile kalırmıyım diyeceğim

bu arada müjdeee cillop gibi bir netbookum vaaaaar :) iş yerindende girebilirim artık tabiki taşımaya üşenmediğim sürece :)))

Back
X