Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar soğuk diyarlardan yazıyorum sizlere malum istanbulu kar kapladı kombi harıl harıl yetişmiyor ısıtmaya elektirik sobaları takviye ama dışarısı çok keyifli ama allah dışarda aç açıkta olanların yardımcısı olsun bir yandanda aklım onlarda bugün eşimle markete giderken sonkullanma tarihi yeni geçmiş kocaman baton salam elimde blki kedi köpek görürümde karda aç kalmış bir hayvan doyururum hayali ile gezdim ama hiç bir hayvana rastlamadım bende yere attım belki bir hayvan bulr sonradan birde bir kabın içine ekmek ufaladım ıslattım penceremin kenarına koydum kuşlar kardan dolayı aç kalmışlardır diye onlarda yemedi ya nankör hayvanlar :)

kızlar yaa zor girdim ben ama kimseler yok demek sizde de açılmıyor forumlar zor girdim burayada

özlemcim burp u nerlere yazdın sen

gule gule kullzn denizcim cicilerini
iyi geceler sana

bu siteye , öbür siteye ve face e yazdım ve en son faceden buldum onu:))

ay bebingim ya dağlara, taşlara, yollara yazdım adını dermşim:)opuyorumnanaktan

selam kızlar soğuk diyarlardan yazıyorum sizlere malum istanbulu kar kapladı kombi harıl harıl yetişmiyor ısıtmaya elektirik sobaları takviye ama dışarısı çok keyifli ama allah dışarda aç açıkta olanların yardımcısı olsun bir yandanda aklım onlarda bugün eşimle markete giderken sonkullanma tarihi yeni geçmiş kocaman baton salam elimde blki kedi köpek görürümde karda aç kalmış bir hayvan doyururum hayali ile gezdim ama hiç bir hayvana rastlamadım bende yere attım belki bir hayvan bulr sonradan birde bir kabın içine ekmek ufaladım ıslattım penceremin kenarına koydum kuşlar kardan dolayı aç kalmışlardır diye onlarda yemedi ya nankör hayvanlar :)

vay hayırsever arkadaşım .... canım ya çok iyi yapmışsın bende muş ta kargalar çoktu gariplerim aç kalırdı donarak ölürlerdi bende onlara ekmek atardım komşularımda kızardı alıştırdın bunları buraya diye onlara kızardım hep demekki sende benim gibisin:)) aman ha son kullanma tarihi geçmiş şeylerle hayvanları öldürme belediye ekibi gibi çalışma:)))

arkadaşlar naber?ben iyiyim ama istanbul çok soğuk kombi sonda ama bitürlü ısınamıyorum,ilk defa bu kadar çokm üşüyorum valla..sizler nasılsınız?

selam canlarım
tükkana geldim simdi hemen netin basına gectim.
hava gerçekten soğudu Allah acıkta olanları korusun valla.
özlemim valla dikat ettim bu sefer cok yemedim..
evet denizimizim son 5 gunu inanamıyorum heyecan bastı fena halde...
semracım giyin kat kat üşütmeyin sakın demek kombiiler yetmiyor umarım gaz sıkıntısı olmaz cünki yeni bir soğğuk hava geliyormıus karanedeniz -30 ları görücekmiş...
ah mavide bu karda kısta yollara dusucek

doğal gaz faturaları elimizi cebimizi yakacak bu ayohaoldumsmile
gözünü sevdiğim kömürlü günler ne guzel sıcacık olurdu yaaaa

nursim sanada hayırlı nöbetler yalnız işin cok zor arkadasım salı aksama daha cok var uyumıcanmı sen ya

uyuycam bebingim akşam 18de çıkıcam yarın sabah yine işteyim sonra salı akşam işe gelcem anladınmı bilmiyorum çünkü böyle çalışmayan polis arkadaşlarım bile karıştırıyo....

özlemcim mavinin orda kar var sende bişey yok ne ilginç memleket bide yakınsınız birbirinize...

anladım nursimcim hakkaten karısık bi durum söz konusu senin çalışama saatlerinde.niye böyle canım?
cocuk olunca biraz zor olucak sanıırm

Back
X