Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ondandır diyorsun yani:)) aa sen hangi bölümden mezun oldun ben görükle kampüsündeydim sende ordaydım deme sakın:) kaç mezunusun?

sucu evet ya adamda sabır varmış helal olsun ben yuvasını yapardım valla...

canım cok akıllıymıssın sen.geriye dönük bende bulayım bakayım madem catlıcam meraktan yaaa
evet tam isabet görükledeydim 4 yıl 2003-2007 arasında ya sen

semracım valla cok uzuldum.simdi gelmiştir ama bebişe yazık olmuştur....

nursim iyi haftalar

canım cok akıllıymıssın sen.geriye dönük bende bulayım bakayım madem catlıcam meraktan yaaa
evet tam isabet görükledeydim 4 yıl 2003-2007 arasında ya sen

canım ya ben gitmişim sen gelmişsin ben 2003 mezunuyum:)) özelden atayım sana okul adını...

denizcim nasılsın hayatım inşallah olur canım seni anlıyorum düşünmemek elde değil az kaldı canım allahım inşallah o güzel duyguyu tattırsın sana okadar zor aşamalardan geçtin,geçiyoruz hepimiz allah herkeze yardımcı olsun....

sağol canım ya çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdi merak eder ben söyeleyeyim endo sayfasından arkadaşım olur kendisi nedir bu çikolatadan çektiğimiz yaw:((

bebingcim annene nice yıllara iyiki doğmuş
bana ne oldu bilmiyorum akşamda kesik kesik rüyalar gördüm kabus desek daha iyi olur birinde adet olmuşum daha sonuç almadan ağlıyorum yine olmadı diye uyandım sonra dalınca başka bir rüya o da idrar testinde çift çizgi varmış rakamlar yazıyor testte ama gerçekteki idrar testi gibi değil enterasan bir makinaydı abuk sabuk şeyler neyse kızacaksınız ama bugün ilk idrarla test yaptım hiçbirşey çıkmadı aslında ona çok takılmadım çünkü çok erken ama diğer topiklerde okudum çıkanlarda olmuş çıkmayıp pozitifi görenlerde olmuş..hayırlsı artık

canım ya ben gitmişim sen gelmişsin ben 2003 mezunuyum:)) özelden atayım sana okul adını...

başladık gene özellere kızlar bende özelden atacam sonucumu size kimse görmesin:))

şaka şaka tabiki bazı şeyler burda söylenmez değil mi ama:))

denizcim şimdi bilinç altındada oldumu olmadımı var onun için rüyaların hep bu yönde ama inanıyorum geliyor bebişimiz...

bebingcim annene nice yıllara iyiki doğmuş
bana ne oldu bilmiyorum akşamda kesik kesik rüyalar gördüm kabus desek daha iyi olur birinde adet olmuşum daha sonuç almadan ağlıyorum yine olmadı diye uyandım sonra dalınca başka bir rüya o da idrar testinde çift çizgi varmış rakamlar yazıyor testte ama gerçekteki idrar testi gibi değil enterasan bir makinaydı abuk sabuk şeyler neyse kızacaksınız ama bugün ilk idrarla test yaptım hiçbirşey çıkmadı aslında ona çok takılmadım çünkü çok erken ama diğer topiklerde okudum çıkanlarda olmuş çıkmayıp pozitifi görenlerde olmuş..hayırlsı artık

hey allahım ya 7 aylık mısın sen ne gerek vardı , yaptında ne oldu geliyor zopa:oklava:
sevindiğim tek konu takmamış olman aferin sana hem daha çok erken ya semra yı tanımasan anlatacağım valla:)) bebiş öyle hemen yerleşmiyor yani.... nazlı oluyor bunlar..:CüvCüv::ecrin_bebek:

başladık gene özellere kızlar bende özelden atacam sonucumu size kimse görmesin:))

şaka şaka tabiki bazı şeyler burda söylenmez değil mi ama:))

canım benim ben şimdi adını okulunun adını versem ay buraya giren herkes meraktan yine bakar:))

denizcim şimdi bilinç altındada oldumu olmadımı var onun için rüyaların hep bu yönde ama inanıyorum geliyor bebişimiz...

ya inşallah dediğin gibidir nursim ama belirsizlik kadar kötü birşey yok olmadıysa da bilsem artık onada razıyım ama yinede sayenizde çabuk geçiyor ne kaldı ki şurda belkide kalitesiz 2 embriyomdan biri tutundu ondan çıkmadı idrarda:))

hey allahım ya 7 aylık mısın sen ne gerek vardı , yaptında ne oldu geliyor zopa:oklava:
sevindiğim tek konu takmamış olman aferin sana hem daha çok erken ya semra yı tanımasan anlatacağım valla:)) bebiş öyle hemen yerleşmiyor yani.... nazlı oluyor bunlar..:CüvCüv::ecrin_bebek:

valla yaptım birşey olmadı onu görmüş oldum hakettim:oklava: yı...
ne kaldı ki bugünü sayma cumayı sayma 3 gün kaldı ama değil mi..
cuma günü erkenden kalkıp kan verip eve geleceğim sonra sonuç almaya eşimle giderim belkide telefon açarlar orda sorarım ama sabah 8-8.30 gibi gitmeyi düşünüyorum..

valla yaptım birşey olmadı onu görmüş oldum hakettim:oklava: yı...
ne kaldı ki bugünü sayma cumayı sayma 3 gün kaldı ama değil mi..
cuma günü erkenden kalkıp kan verip eve geleceğim sonra sonuç almaya eşimle giderim belkide telefon açarlar orda sorarım ama sabah 8-8.30 gibi gitmeyi düşünüyorum..

tamam canım cumaya kadar birşey yapmak yok tamam mı? yoksa kızarım bak...

Back
X