tamam canım cumaya kadar birşey yapmak yok tamam mı? yoksa kızarım bak...
ya ben test almıştım fazladan bir tane daha var perşembe sabah yapacam ama kzımak yok elimdeki ziyan olmasın maksat o yani.)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım cumaya kadar birşey yapmak yok tamam mı? yoksa kızarım bak...
ben çıkıyorum yemek yapmam gerekkkkkkkcokacimcoook
ya ben test almıştım fazladan bir tane daha var perşembe sabah yapacam ama kzımak yok elimdeki ziyan olmasın maksat o yani.)))
kolay gelsiiinnn:))
denizim üzülseydin zopayı yerdin.ya yapma persembe kanda cıkarsa yaparsın hatıra diye saklarız di mi ama
özlemim kolay gelsin sıcak bi çorban varsa geleyim çok üşüdüm sokaklarda en son nete girdiğimden beri çarsılardayım bankalar nasıl kalabalık iğrenç valla.ama işlerin coğu bitti tabi bende bittim ama mecburdum sürekli erteliyorum da
özlemmi döktürü simdi birbirinden güzel yemekleri...
mavi vardı mı acaba yaaaa..iyi cesaret ben çıkmazdım yola bu karda kışta
teşekkürler özlemcim....
baktım sağolasınnnn
çatlıcaktım yoksakaydirigubbakcemile2
bu tuanay nerlerde yaaa
iyileşmedi miii
merak ettim yarın cepten arıcam onu valla
bu arada ablamla konustum ikinci cocuğu istiyorlar birkaç aydır deniyorlar olmadı o kadar üzgün ki şimdi beni daha iyi anlıyor ama tamaen anlaması imkansız...
ben ona teselli veriyorum..
kızlaaar bugün kursa gittim oradan işe gittim birde diişçiye gittim ama hiç bir şey eve dönüş yolcuuluğu kadar zor olmadı otobüsler kaza yaptı metrobüse kadar soğukta yürümek zorunda kaldım metrobüsten sonra evime giden otobüsü bekledim bayaa oda yarı yolda bıraktı sonra taksi aradım taksi yokuşlarda kaydı kaç tane kaza atlattı sonunda eve attım kendimi sıcak çorba içtim hemen şimdi aklım eşimde aynı güzergahlar onu bekliyor büyükşehir insanı tüketiyor kızlar yaaa