Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gerçekten heryer çok soğuk burda kar yok ama kuru ayaz var eve gelene kadar resmen dondum işime 15 dk mesafede evim iiki öyle yoksa kesinlikle dışarı çıkılmaz....karnımı doyurdum şimdide çay koyucam dizi izliycez eşimle biraz keyif zamanı yani...

selam şeker hemşom:)))
evet yanımdaki öğretmen arkadaşta eskişehirli bugün görüştük ayazdan donduk dedi ... oohhhhhhhhh afiyet olsun bende bugün sahlep canım çekti onu yaptım:)) ezel kealkisalkisalkisyfiyse bizde aynı şeyi yapıyoruz...

ii akşamlar burp sanırım tüm kızlar hala dizi izliyor sen nasılsın bakalım bi sonraki tedavin ne zaman olacak soğan suyuna devam ediyomusun hala...

özlemcim tüm yorgunluğum bitti; yarında akşama kadar evdeyim sanırım öğlene kadarda yatarım bir hafta hep erken kalktım, yarın acısını fazlasıyla çıkarıcam....

sanırım kimse yok hiç kimse olmasada herkese ii geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özlemcim tüm yorgunluğum bitti; yarında akşama kadar evdeyim sanırım öğlene kadarda yatarım bir hafta hep erken kalktım, yarın acısını fazlasıyla çıkarıcam....

iyi canım ya dinlen çıkar bakalım acısını... bende hep öyle derim ama erkendende kalkarım ve kendime gıcık olurum:))

bebingcim----denizcim-----semracım bugün hiç girmemişsiniz neden? sakın yine sokak terliğiydik demeyin:))
gerçi semramın annesi geldi ondan yokturda diğerleri nerede bakalım?

burpum girmiş bugün ama sonra yok....

tuanayım tatlı şekerim zaten hiç uğramaz oldu sınav sonucunda sonra çok mu üzüldün bitanem ya .... aman boşver sen herşeyden daha kıymetlisin sana başka iş mi yok sanki?

neyse bende çıkayım herkese iyi geceler:)))

boshayallersmile

aaaaaaaa bugün hiç kimse girmemiş nerdesiniz kızlar ya... soğuktan mı yoksa:)))

hadi semra'yı, tuanay'ı,burp'u tahmin ediyorum ama siz neredesiiz kızlar ya...

gerçi nursimde uyuyordur....

slm kızlar geldim burdayım ama özlem yok bu defada özlemcim bende kalktım erkenden bugün evi temizledim yemek yaptım şimdide kendimi temizliycem sonra e2 için kan vermeye gidicem ordan da işe gidicem bi bakayım dedim ne yapıyosunuz diye yani canım çıktı bugün yarında dra gidicem bakalım yumişlerin durumu ne tabi bide iğne vurucam gitmeden unutmamalıyım iğneyi herşeyden önemli şuan...
bebingcim sen ne yapıyosun müşteriler var sanırım sende yoğunsun kolay gelsin tatlım....

özlemim tam bir tatil ruhuna sahipsin canım benim maşallah ne güzel imrendim bende bir an olsun çalışmamın gerekmediği tatil modu isttiyorum bak ne güzel işte rahatla çok çalıştın tabiki ama nede olsa kafanı boşaltabileceğin bir 15 gün var vallaa kıskandım bende istiyorujuuuum ben çalışmadığım an olsa bile çalışmak zorunluluğu ile kabus dolu günler yaşıyorum :( sıkıldım çoook sıkıldım
ev işleride beni bekliyor iyice çalışayımda saat 5 gibi yemekti temizlikti paspastı işe koyulayım :( hiçte eğlenceli değil bugün internetten okadar iş hallettimki dasktı vergiydi sigortaydı 8 kalem ödeme yaptım hatta 3 sigorta poliçesini oturduğum yerden yeniledim vallah artık herşey nekadar rahat
nursincim tedavim ne zaman başlayacak diye sormuşsun muhtemelen bu perşembe yada cuma başlarım denizimin güzel haberleri ile başlayacağım inşallah
soğan suyuda geçen cuma bitti bir işe yaramadı ama hafif lekelenme başladı bugün yarın yada öbür gün sökülürüm muhtemelen adetimin 2. günü doktora giderim bir aksilik olmazsa iğnelere başlarım ancak hiç enerjim yok ümidim yok isteğim yok gücüm yok yok yok yok hiç bir şey yok ve istemiyorum sıkıldım fazlasıyla eğer eşim bu kadar hevesli olmasa tedaviyi bile ertelerdim ruhum hazır değil onca olumsuzluktan sonra bedenim nasıl olsun

kızlar merhaba dünden beri elektrikler gidip geliyor giremedim siteye sabahtan beri yeni geldi donduk ya burda genelde elektrikle ısınılıyor hava çok soğuyunca herkes yüklenmiş elektrik sobası klima derken kablo yanmış sabah aradım akşama kadar anca olacak dediler ama biraz önce geldi şükür inşallah bir daha gitmez..

bu arada ablamla konustum ikinci cocuğu istiyorlar birkaç aydır deniyorlar olmadı o kadar üzgün ki şimdi beni daha iyi anlıyor ama tamaen anlaması imkansız...
ben ona teselli veriyorum..

bence teselli ederken şunuda söyle allah bağışlasın bir tane var inşlllah allah gönlüne göre versin 2. çocuklarıda olsun ama çokda üzülmesin..

kızlaaar bugün kursa gittim oradan işe gittim birde diişçiye gittim ama hiç bir şey eve dönüş yolcuuluğu kadar zor olmadı otobüsler kaza yaptı metrobüse kadar soğukta yürümek zorunda kaldım metrobüsten sonra evime giden otobüsü bekledim bayaa oda yarı yolda bıraktı sonra taksi aradım taksi yokuşlarda kaydı kaç tane kaza atlattı sonunda eve attım kendimi sıcak çorba içtim hemen şimdi aklım eşimde aynı güzergahlar onu bekliyor büyükşehir insanı tüketiyor kızlar yaaa

canım ya allah kolaylık versin gerçekten çok zor geçen sene gelmiştim 1 hafta kaldım normal havada bile trafiği çekilmez..

gerçekten heryer çok soğuk burda kar yok ama kuru ayaz var eve gelene kadar resmen dondum işime 15 dk mesafede evim iiki öyle yoksa kesinlikle dışarı çıkılmaz....karnımı doyurdum şimdide çay koyucam dizi izliycez eşimle biraz keyif zamanı yani...

oh valla tamda ezel saati baktım da benim miç oldu ezel.. elektrikler mahvetti bizi donduk akşam battaniyenin altına girdik baktık olmadı yatağa girdik titreye titreye uyumuşuz..

Back
X