Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak canım deniz kistiyle birlikte hamile kaldı
bir problem olmuyor demek ki
sana niye doğum kontrol hapı vermedi ki

verdi canım kendiliğimden gebe kalıyım engellemsin diye cyclo - progynova verdi. oda küçültücüymüş yuvarlak doğum kontrol hapı gibiymiş

gulimuscum benim kistim duruyor 3 cm civarı
sol yumurtalığımda dr bebk büyüdükçe küçülecek dedi
en kötü ihtimal alınacak doğumda bilmiyorum zaman gösterecek ama benim sol zaten umutsuz vakaydı orda çıkmış allahtan
sağ iyiydi bebiş ordan gelme yani:))

ksit haberlerinden sonra geldi bebişler biliyorsun
nursimde yazmış bak
hayırlısı neyse o olsun
moral bozuluyor tabiki tedavilerde umutlarla beraber iptal oluyor
bak meleğe o daha kötü olmuştur umudu daha çok sonuçta
hiç belli olmaz bir bakarsın beklerken hamilesin yaşadık bunları olmaz olmaz değil yani
sıkma canını ağlama çok geçen günlere acıyorsun sonra şimdi böyle söyleyince boş geliyor
mavide söylüyordu haklıymış
herşey geride kalacak inşallah

sağol nursimcim tavsiyelerin için zaten can sıkıntısına normalde bile çok dururuz
ama daha karar vermedik benim adamda hevesli değil ki anlamadım ben olsam durmam hazır tatil varken..yaza kısmet olursa izinler bebieş bir yere gidemeyiz yani
kısmet bakalım ne olacak

ama benimde sağ iyiydi orada çıkmış işte erimezse tedaviyede başlayamıyorlar inşallah beklediğimiz gibi olurda sağlığımızada bebişimizede kavuşuruz tüm bebiş özlemi çeken hatunlar

canım mutlaka eriyecektir canını sıkma benim drum kist eadetinle zaten atılacak ama tedbir olsun tekrar olumsuzluk yaşama diye veriyorum ilacı demişti...

kızlar bende bugün ovulasyon testine başladım
hafif silik 2.çizgi çıktı gibi birkaç gün daha test yapıcam bakalım
ovulasyon testinde bile çift çizgiye hasretiz

eline sağlık afiyet olsun şekerim :)şaka yaptım ben tatlıyla pek aram yok bu aralar

iyi geceler tekrar:10:

mavicim bebişin gayet iyiyimiş maşallah :nazar:
buhar makinesini de güle güle kullanın
sen bu gidişle normal doğum bile yaparsın hayırlısyla:nazar:

denizim sanki senin deniz bebek de bi prenses olacak bende hiç tatlı yemezdim....:16::16::16:

denizcim senin hamile haberini alınca bende kız gibi hissetmiştim
bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mı
canım Ankaraya gidecekmişsiniz herhalde
bence de bu karda kışta sen yola çıkma
eşin gitsin gelsin

kızlar dr. dr regliyle atamazsın şimdi dedi. 4cm olmuş ilaç şartmış kuallanmaya başladım. reglimde karın ağrım çok fazla oluyor. ondanmı bilmiyorum . neyse artık onada alışıcazzzzzz.

elanazcım profiterolü tüm iç dış mazemesini kendinmi yaptın. baya zahmetli bende kendim yapıyorum ama çok yoruyor. afiyet olsun canım

hamileler bence şu şeker olayıııı kafaya bile takmayın bebişler maşallah sağlıklı gelivericekler. yediklerinize dikkat edin o kadar bence ablamlarda hamileyken diyetteydiler şeker tavan yapmışdı. doğum sonrasıyükleme yapılmış gayet normalmiş .

ilaçlarını kullan bakalım canım ya canını sıkma ama
profiterolün sadece çikolata sosunu hazır toz alıp yapıyorum
onun dışında hepsini kendim yapıyorum canım
biraz uğraştırıyor ama güzel de oluyor

denizcim bencedeee senin kızın olucak banada öyle geliyor. elanazcımm gibi tahmin ediyorum. sakın canım yola filan çıkma pazara daha fena olucakmış hava şartları sen bilirsin ama iyi düşün senin ve bebişin hayatı söz konusuu ağzımızı hayırlı açalımda allahım bebişinide senide korusun

kızlar gözlerim kapanıyorrrrrrrrrrrr çok yoruldum iştebana müsade

bu topikte hatunlar maşallah çok becerikli kız sende benim gibi bende supangleden sosunu yapıyorum çok güzel oluyor.

inşallah canım kullanayım bakalım ne olucak sonuç. senden bekliyoruzzzzzz bu ay hadi canım sevindirirsin bizi inşallahhhhhh

gulimus canım inşallah
bu ay beni çok gaza getirdiniz
bakalım sonuç nasıl olacak
hayalkırıklına uğramam inşalah

melekcim bence kesinlikle 3 tane koydur canım sen bukadar çok işleme maruz kalıyorsun tatlım ben ikinci tüpte 3 tane koydurmuştum ama sen beni sayma benim rezerv azlığımdan dolayı yumurtalarım çok bölünmedi başarılı değildi iki tane 5 hücre bir tane 3 hücreliydi hepsi çöptü ama sen genede 3 tane koydur tatlım bu iş için çok çile çektin sonucu almak hakkın içlerinden birtanesi tutunduktan sonra elemine etmekle hiç koydumamak arasında çok fark yok şans bile vermemiş oluyorsun öbür türlü
böyle bir şans vermiş oluyorsun hem kendine hem bebişine en sağlıklıları tutunacak sana tatlım ve ben senden güzel haber geleceğine adım gibi eminim çünkü bir tedavinin gidişatı ilk yumoş kontrolünde belli oluyor hem hormon değerlerinden hemde yumurtalardan sonuç az çok anlaşılıyor benim tüm başarısız tedavilerim ilk günden boktan gidiyordu hormonlarımın düşük çıkması yumurta kalitesi hakkında fikir veriyordu ben hatırlarsanız hep başında biliyordum negatif sonuç alacağımı ben senden eminim tatlım bu iş olacak :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

hayellerim malesef susya düstü canim

nasıl ya transfer olmamış şakamı bu her şey güzel gidiyordu

ne oldugun bende anlamadim canim hersey cok iydi allahin taktir ilahisi buymus

dondurmuşlarmı yani döllenme olmuşmu kaç hücreliymiş ay nekadar sordum dime ama çok üzüldüm ya :43:

19tane yumurta toplandi ve bunlarin sadece 9zu dondurulmaya atildi baskada bilgim yok

Melek,demek Allahın yazdığı gün 2 ay sonra,sakın üzülme cnm benim,herşeyde var bir hayır,sanıyorum, OHSS riskin çok fazla,yumurtalar fazla uyarıldığı için,şu an transfer yaparlarsa,Allah korusun meleğimin hayatı tehlikeye girebilir.O yüzden bu kadar beklemiş,varsın 2 ay sonra olsun,ama sağlıkla gelsin...

öylemis canim allahin yazgisi malesef elimden dua etmekten baska bisey gelmiyor

cok üzgünüm su an kızlar melegin transferi iptal edilmiş

tamamen cökmüs bir durumdayim allahim hic kimsey yasatmasin böyle bir kaderi

bana müsade sekerler yatışa devam ekrana bakamıyorum gözlerim fena
melegim icin üzülmek yok sadece hobareyimizi erteledik
belki yanına baska hobareyler katarak gelmek istedi bebişler kimbilir
hadi saglıcakla kalın canlarım

o günü görebilirmiyim bilmiyorum artik

sevim mail adresi ver sana da atayım fotoları
dükkanın fotolarını da eklicem face e bakarsınız artıkın

melegimin sesi çok yorgundu cooook korkuyorum ben sünnetten kacan cocuklar gibi olabilirim sanırım
uffffff

hic korkma canim allah yardimcin olur insallah

ama benim korkularım tavan yaptı şimdi
ne korkagım yaaaa
biz meleğimle birlikte verecez herhalde hobareyi ayyyy kıyamam ben ona yaaaaa
keske yakınında olup ziyaretine gidebilseydik

ilk görüşme randevumuzu aldık bizde
burpum gelirsin artıkın oraya belki fikrin degişir

benimkisi artik zor canim transferim ne zaman olacak hic belli degil belkide hic olmayacak

ben en cok yumurta toplamadan korkuyorum bilmedigim bişey oldugundan
bi de anesteziden kokruyorum nursim cim
heemen atıyorum mail

canim sadece kasiklarin sis oluyor tuvalete cikarken cok az zorlaniyorsun ama öyle sürekli agrin olmuyor merak etme sen hersey yolunda gidecek canim

yaaa ufff ilk haberi okuyunca gözlerim çakmak çakmak oldu ama sonraki haberi okuyunca rahatladım doktor okadar emin yani allaım inşallah belki 5 gün içinde meleğimin değerleri normale dönerse transfer blast aşamasında olur bence dondurmadan 5 gün bekletirler
bebingim saçmalama yersin şimdi zopanın alasını hemde takk kafana tüp bebeğin en zor aşamasını söyliyeyimmi benim için en en en zor aşaması oda transferde idrara sıkışık olma durumu onun dışında meleğin sesinin kötü gelme nedeni anestezinin etkisi ile sersemlemiş olması bütün gün sürer etkisi oda hoş bir his sarhoşluk hissi benim ilk anestezimde kendime gelememiştim ama ikincide anında kalkıp dolaşmıştım firil firil hiç dert etme sen gelecem tabiki belki görüşme bile yaparım senin randevu tarihin ne bebingim?

canim transfer ne zaman olacak hic belli degil bu 2 ayda olabilir 4 ayda hic dr. aradi bugün degerler
3e katlanmis uzun sürermis düsmesi ayin 29 randevu verdi konusmaya gidecegiz

meleğimin transferi olmıcağı için çok ta üzülmedim varsın 2 ay sonra olsun onun sağlığı söz konusu bizde 2 ay sonra yaparız hopereyi dr da demişya hemen tutunurlar diye güzel haber bu demekki birazcık beklicez. bebingim meleğin sesinden yorgun olduğunu anladıysa zasacım valla ben de korktum bu tüp işinden bebingim

sermestim inşallah bir an önce iyileşirsin. evet haklısın spreyin tadı iğrenç ya mideyi bulandırıyor.başlıcaz işte en baştan takipten bakalım artık hayırlısı:98:

allah hic kimseyi bu duruma düsürmesin canim

canım bende senin gibiyim anesteziden ve yumurta toplamadan korkuyorum

meleğim okuyunca bende üzüldüm ama kızların dediği gibi sadece 2 ay sonra gelicek meleklerin
merak etme sen sağlıklı ol bebişlerin seni bekliyor

hayellerim gitti benim:((((((((((

ocak sonu bi düüğün var katılacagımız belki ilk defa bi düğüne hamile gidicem :52::52:
manyakmıyım ne
abuk subuk seyler düşünüyorum işte

insallah canim insallah

yazacak yar da yook kii:(((((

melekcim hayırlısı geç olsun temiz olsun kafanı dinle bebeğin sana tutunana kadar ben inanıyorum herşey güzel olacak

deniz valla benim sırt ağrım 3.5 aylıkken başladı ve hiç geçmedi oturdukça ağrıdı:))hala da devam ama inşallah seninki hemen geçer

bal nasıl oynuyomuşuz ki??rüyada yoksa kızın olacak ta dünür mü olucaz:)))))

böyle olunca insan dahada cok yipraniyor canim

meleğimi görüyoruuuuuuuuuuuuuuum canım benim emanetemi verdin bebişlerini sen bir toparla öylesi daha sağlıklı olacak bebişim

verdim ama ne durumdalar bilmiyorum canim

melegim seni çok seviyorum canım
iyisin di miiiii
kıyamam sana
bak birlikte haber vercez senle biz
sonra dogum günleri de yakın olcak

tuanayımı gördüm face de ama sobelemedim ayıp olmasın diye
hiç rahat bırakmıyom kızı

cok tatlısınız ne guzel yorumlar yapmıssınız
keşke kıymetimi bilseler
nerdeeeeeeeeeeeeee

bende o zaman küçük pet şişe içeri giderim dayanamam valla
ay geriliyorum giderek
hayırlısıyla bi hallolsa şu

hic iyi degil canim uzun bir sürede kendimi toparlanama canim bende seni cok seviyorum iyiki hepinizde varsiniz icimi bir sizlere dökebiliyorum esimede anlatamiyorum icimdekilerini o benden daha beter

kızlar fac.e resimlerimizi koydum,ada'nın yeni resimleride var.bakarsınız.öptümm..:nazar::nazar::nazar:

gördüm canim cokta begendim allahim :nazar::nazar:saklasin

benimde bebim gibi bi ara yazmıştım size böbreklerim ağrıyor diye

bu gün akşam dr randevum vardıya yumurta takibine başlıcaktık. dr bir hevesle vajinal ulrason bakıyım sana dedi. yumurta ezervine bakıcam bakınca ayyyyy dedi neoldu dedim tüh ya kist olmuş dedi. 4cm. kimyasaldan sonra oluvermiş orada bayılıcaktım dayanamadımm. ağlamaya başladım dr. teselli etti. bişey olmaz sadece 1 ay erteliez doğum kontrol hapı vermicem gebe kalmanı engellemeyen kisti küçülten Cyclo- Progynova verdi. bir dahaki reglinin 3 günü bakıcaz duruma dedi.

bebingim dr sana ne verdi. doğum kontrol hapımı verdi. tamemn yok olucakmıymış kist

denizcim sen kist le hamile kaldın peki kist ne durumda duruyormu
burpcum böbreğim ağrıyor demiştin canım erteleme ne olu bak git ultrason filan bakıl canım erteleme ben korktum. düşün yani 3 ay kontrol olmadım o arada olmuş . moralim sıfırr elimde değillllllll akşamdan beri ağlıyorum . ben bebek olayının üzerine gidince mutlaka bişey çıkıyor.geçen yıl 29 aralıktada hsg çektirmiştim. damarımı zedelemişlerdi. dikiş atmışlardı. 2 ay perişan olmuştum. :5::5::5:

simdi benim nasil oldugumu daha iyi anlarsin canim ama inan cok üzüldüm keske böyle bisey yasamasaydin en kisa zamanda kistlerin gider insallah canim dualarim seninle canim benim beni sakin yanlis anlama

Back
X