Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de tek modele sabitlendik tatlım,o yüzden biraz zor oldu.İşte yılbaşından sonra yani 17 -18 ocak gibi olur herhalde benim tedavi işi,o zaman görüşürüz,hayırlsıı bakalım....amanın üç ay mı o kadar sürerse dogurunca mı alcaz arabayı
ya biz tek bir modele sabitlendik ya simdi onda da zor bulunuyor sanırım uzun sürecek bizimkisi de hayırlısı artık napalım kuzucum
hiç cıtlamasın yüregin kolaycacık gelivericek kuzun annesine
ben seni de görmeyi cok istiyorum sen de yılbasından sonra gelicektin noldu o iş
birlikte süpriz yapıverin bebimle tam bir bulusma yapalım
Canımsın sen,seni de,memoyuda çok seviyorummm,Allah size ve Öyküye uzun ömürler versin....Ama arada bir dillendirin değil mi,insanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı vartuanayım bütün iştahımı san saklıyorum canım seni görmesem çatlarım ben hem seni memoda merak ediyor bi ara beni san nikahlayacaktı ilk hamile haberini bile ona verdin deyip durdu
merhaba sekerlerim
iki gündür sizlerden uzak olmak inanın hiç hoş degildi
ama hayat baglantımız kesildi
memleketim uzun yıllar sonra ilk kez kara teslim oldu ve biz nerdeyse mahsur kaldık
evimin önünde 35 cm e yakın kar var düşünebiliyormusunuz annemler mahsur kaldı arabaları kara gömüldü bugun greyderler yolları actık onlara ekmek götürdüm çok komikti
sehrin yüksek rakımlı kısımında olmanın zararları sehirmerkezinde 5 cm miş kar kalınlığı o kadar güldüm ki
işe de gidemedim dolasıyla hiç bişey yapamadım tv miz yok netimiz yok berbattı
neyseki yasam ufaktan geri gelmeye basladı dısarıda ki ayazı saymazsak
çok birikmemiş sayfalar
şimdi sizlerle pazarlık yapıcam hatta pazarlık degil direk uygulama istiyorum
bakın ilk defa cok huzurluyum heyecanlıyım ve gercekten cok istiyorum bebeğimin olmasını kendime bile sasırıyorum kistim küçülücek mi tedavi baslıcak mı onu bile bilmiyorum hatta doktoru bile görmedim ama umutluyum sizlerden istedgim bana yardımcı olmanız destek olmanız olumsuz seylerden uzak durmamız
elbette iyi günde kötü günde brilikteyiz ben inanıyorum ki bu herkese iyi gelicek
meleğim kimbilir neler yasıyorsun kolay degildir elbet
ama sen cok kıymetlisin vardır yaradanın bir bildigi lütfen gücünü bırakma böyle yaparsan degerlerin düşmez bebeğin tutunamaz tedaviye basladıgın döneme geri dön yeni bir sayfa ac cok guzel olacak lütfen inan olmazsa kafamı kırarsın ben razıyım
kızlar haftasonu sakin geçmiş herkes bir uğrayp çıkmış
bizde bugün arkadaşlara yemeğe davetliydik
araba bozulunca siz bize gelin dedik
araba bugün düzeldi ama yine bizdeydik
onlar birşeyler getirdi biz yaptık birşeyler
yedik içtik erken gelip erken gittiler
bebingcim keşke toplanabilsek de profiterol yapsam da yesek hep birlikte
ne güzel olur hadi gelin
demek mahsur kaldınız karda
kış da bir geldi tam geldi valla
ben de evime geldim eşyalarımı yerleştirdim serildim yataga bir bakayım dedim size
herkes kayıplarda pazar gecesi haliyle normal tabi
biraz daha iyiyim cok şükür bogazımdaki enfeksiyon tam gecmedi ama gene bin sükür Rabbime
ben burdayım ama hyazmaya dermanım kalmamış çok yorgunum sabahtan erken kalkıp ev yerleştirmeye gittik geldim pc ye geçtim ama yorgunluktan bitmişim herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın sözde bu gün alışverişe gitcektik oda kaldı heralde şaka maka benim kızı ben çarşafa sarcam bu gidişle
evet canım 15 güne gelecez inş
umarım havalar düzelir
patlatırız tabi bi buluşma daha yaaaa
züper olur cok özledim hepinizi
umarım daha kalabalık bi görüşme olur
Bebingim,biz bulduk araba,anlaştık,kısmetse yarın satış işlemleri var,teşekkürler tatlım yinede...Bu arada her türlü desteğe hazırız,ama ödüm çıtlıyor benim yaaa,sırada ben varım çünkü senden sonra,iki korkak bakalım ne yapacağız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım.....
Şimdi ben diyorum ki,bu ay adet olunca doğ.kont.hapına başlayayım,hazır olsun tüp bebek öncesi,sonrada adet olunca gideyim 3. gün başlayalım tedaviye....Allah izin verirse,gelsin bebeğim...Aslında benim niyetim,annemler Hollandaya gidiyorlar 13 ocakta,27 sine dönecekler,onlar yokken bu işlemleri yaptırmak ve müjdeyi vermek isterdim,ama denk gelmiyor,kısmet artık,Rabbim hangi yolu hayırlı kıldıysa o yoldan yürüyelim....Hayırlsını yaşayalım,çünkü ben planlar yapmaktan hoşlanan bir insan olmadım hiç....
Denisim gelelim sana,şu Ankara işini unut bence,hem 3 ayın dolmadı,hem bu kar kışta yola çıkmak delilik,hem de sokaktan bulmadık biz deniz oğlanı,otur oturduğun yere,kır dizini...![]()