Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım bütün iştahımı san saklıyorum canım seni görmesem çatlarım ben hem seni memoda merak ediyor bi ara beni san nikahlayacaktı ilk hamile haberini bile ona verdin deyip durdu

amanın üç ay mı o kadar sürerse dogurunca mı alcaz arabayı
ya biz tek bir modele sabitlendik ya simdi onda da zor bulunuyor sanırım uzun sürecek bizimkisi de hayırlısı artık napalım kuzucum
hiç cıtlamasın yüregin kolaycacık gelivericek kuzun annesine
ben seni de görmeyi cok istiyorum sen de yılbasından sonra gelicektin noldu o iş
birlikte süpriz yapıverin bebimle tam bir bulusma yapalım
Biz de tek modele sabitlendik tatlım,o yüzden biraz zor oldu.İşte yılbaşından sonra yani 17 -18 ocak gibi olur herhalde benim tedavi işi,o zaman görüşürüz,hayırlsıı bakalım....

tuanayım bütün iştahımı san saklıyorum canım seni görmesem çatlarım ben hem seni memoda merak ediyor bi ara beni san nikahlayacaktı ilk hamile haberini bile ona verdin deyip durdu
Canımsın sen,seni de,memoyuda çok seviyorummm,Allah size ve Öyküye uzun ömürler versin....Ama arada bir dillendirin değil mi,insanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı var:16:

valla şifa recetem bu sefer yapmadıgım şey kalmadı
cubuk tarcın zencefil ıhlamur elma kabugu sirke bol c vitamini sarımsak yutmak falan neler neler
bogazı gec de anacım sen bana göz nezlesine bir care diyiver bıktım usandım artık meretten
iki gözüm acılmayacak kadar akıyor yanıyor berbat oluyor her seferınde on gün gecmeden bitmiyor cilesi devasını da duymadım zamanla geciyor diyorlar ama ben benden geciyorum yeminle
hakıkaten yok mu buna bir care canımın içi

tuanayım hayırlısı gülüm geç gelsin yeğenim ama güç olmasın allahım gönlündekini versin gülüm dualarım sizinle
sermestim doğmaz canım bizimkiler inatçı hareketlerini bile zor duyuyoruz geç gelirler onlar dünyaya bence

Sermestim,bende sana çare züper bir ilaç var,ama züper,yan etkisi sıfırın altında :) Ama homeopaty ilacı ve göndermek çok zor,çünkü kendisi topluiğne başından daha küçük,sen idare etmeye çalış,ben istanbula gelince getireceğim sana....

Denisim gelelim sana,şu Ankara işini unut bence,hem 3 ayın dolmadı,hem bu kar kışta yola çıkmak delilik,hem de sokaktan bulmadık biz deniz oğlanı,otur oturduğun yere,kır dizini...:57:

4000 li sayfalardan denisi hamiş çıkardık,5000 li sayfalardan bakalım kaç hamiş çıkacak?????:49:

Kimse yazmıyor,herkes gitmiş sanıyorum,eeee o zaman bana müsade,Allaha emanet olun canlarım,iyi geceler......:66:

tuanayım ve sermestim ben kocaman öptüm sizi çok yoruldum galiba belim koptu daha fazla duramıyorum gidem yatam iyi geceler teyzelerim

ay cidden mi tuanayım var mı öyle bir care amanın ne makbule gecer yeminle anlatamam
ben de saydırıp duruyorum tıp herseye care buldu bi göz nezlesine bulamadı diye
meger care sifa recetemdeymiş ögreneyim de bundan sonra cekmeyeyim madem:)

sevim hakkaten inat biizm cadılar benim cadının hareketleri o kadar narin ve derinden ki anası duyacak diye parmak ucları yoruluyor o da dönerken falan duyuyoruz kugu gibi süzülüyor kuzu anca öyle pek mi kibarlar yoksa pek mi miskinler cözemedim gitti bizimkileri:))

yat sevimim dinlen güzelce fazla yormusun kendini
öykü kuzum sana ninniler söylesin pıtpıtlarıyla bu gece de uyuyama insallah:)

yazmaya yazmaya el alıskanlıgımı kaybetmişim amanın parmaklarım yoruldu nasıl sızlıyor valla
bu arada ben gene terledim gidip bir üst degişsem iyi olacak sanırım
kalıcı mısın tuanayım cıkacak gibiysen ben de cıkarım erken yatayım dinleneyim de iyice gecsin su hastalık

amanınn ben tuanayımdan cevap bekliyorum megersem yazmıs da cıkıyorum bile demiş çiceğim
manyak ötesi oldu bu site iyice ya mesajlar gec cıkınca birşey anla kolaysa
neyse madem ben de cıkabilirim gönül rahatlıgıyla gelenlere selam olsun herkese hayırlı geceler

merhaba sekerlerim
iki gündür sizlerden uzak olmak inanın hiç hoş degildi
ama hayat baglantımız kesildi
memleketim uzun yıllar sonra ilk kez kara teslim oldu ve biz nerdeyse mahsur kaldık
evimin önünde 35 cm e yakın kar var düşünebiliyormusunuz annemler mahsur kaldı arabaları kara gömüldü bugun greyderler yolları actık onlara ekmek götürdüm çok komikti
sehrin yüksek rakımlı kısımında olmanın zararları sehirmerkezinde 5 cm miş kar kalınlığı o kadar güldüm ki
işe de gidemedim dolasıyla hiç bişey yapamadım tv miz yok netimiz yok berbattı
neyseki yasam ufaktan geri gelmeye basladı dısarıda ki ayazı saymazsak

aaa sen o zaman kari buraya gönder canim ben cok seviyorum buraya yagdi ve kalkti bile:(((

çok birikmemiş sayfalar
şimdi sizlerle pazarlık yapıcam hatta pazarlık degil direk uygulama istiyorum
bakın ilk defa cok huzurluyum heyecanlıyım ve gercekten cok istiyorum bebeğimin olmasını kendime bile sasırıyorum kistim küçülücek mi tedavi baslıcak mı onu bile bilmiyorum hatta doktoru bile görmedim ama umutluyum sizlerden istedgim bana yardımcı olmanız destek olmanız olumsuz seylerden uzak durmamız
elbette iyi günde kötü günde brilikteyiz ben inanıyorum ki bu herkese iyi gelicek

meleğim kimbilir neler yasıyorsun kolay degildir elbet
ama sen cok kıymetlisin vardır yaradanın bir bildigi lütfen gücünü bırakma böyle yaparsan degerlerin düşmez bebeğin tutunamaz tedaviye basladıgın döneme geri dön yeni bir sayfa ac cok guzel olacak lütfen inan olmazsa kafamı kırarsın ben razıyım

sonuna kadar arkandayim canim insallah hersey gönlünce olacak tatlim. benim suan tedaviye basladigim günleri geri dönmek biraz zaman alir canim simdilik bu ayin 29na kadar ozaman randevum var bakalim dr ne diyecek...

kızlar haftasonu sakin geçmiş herkes bir uğrayp çıkmış
bizde bugün arkadaşlara yemeğe davetliydik
araba bozulunca siz bize gelin dedik
araba bugün düzeldi ama yine bizdeydik
onlar birşeyler getirdi biz yaptık birşeyler
yedik içtik erken gelip erken gittiler

bebingcim keşke toplanabilsek de profiterol yapsam da yesek hep birlikte
ne güzel olur hadi gelin
demek mahsur kaldınız karda
kış da bir geldi tam geldi valla

oohh ne güzel eglenmisinizdir canim

ben de evime geldim eşyalarımı yerleştirdim serildim yataga bir bakayım dedim size
herkes kayıplarda pazar gecesi haliyle normal tabi
biraz daha iyiyim cok şükür bogazımdaki enfeksiyon tam gecmedi ama gene bin sükür Rabbime

hosgeldin hayatim:)))

ben burdayım ama hyazmaya dermanım kalmamış çok yorgunum sabahtan erken kalkıp ev yerleştirmeye gittik geldim pc ye geçtim ama yorgunluktan bitmişim herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın sözde bu gün alışverişe gitcektik oda kaldı heralde şaka maka benim kızı ben çarşafa sarcam bu gidişle

kiz sen tam bir zopayi hak ediyorsun canim sen kendini ne diye yoruyorsun herhalde iki canli oldugunu unutuyorsun galiba:100::100:

evet canım 15 güne gelecez inş
umarım havalar düzelir
patlatırız tabi bi buluşma daha yaaaa
züper olur cok özledim hepinizi
umarım daha kalabalık bi görüşme olur

hadi hayirlisi olsun canim insallah benim yasadiklarimi yasamazsin tatlim insallah dualarim seninle bitanem

Bebingim,biz bulduk araba,anlaştık,kısmetse yarın satış işlemleri var,teşekkürler tatlım yinede...Bu arada her türlü desteğe hazırız,ama ödüm çıtlıyor benim yaaa,sırada ben varım çünkü senden sonra,iki korkak bakalım ne yapacağız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım.....

aminnn arabaniz hayirli ugurlu olsun canim allah kazasiz belasiz sürmek nasib etsin canim

Şimdi ben diyorum ki,bu ay adet olunca doğ.kont.hapına başlayayım,hazır olsun tüp bebek öncesi,sonrada adet olunca gideyim 3. gün başlayalım tedaviye....Allah izin verirse,gelsin bebeğim...Aslında benim niyetim,annemler Hollandaya gidiyorlar 13 ocakta,27 sine dönecekler,onlar yokken bu işlemleri yaptırmak ve müjdeyi vermek isterdim,ama denk gelmiyor,kısmet artık,Rabbim hangi yolu hayırlı kıldıysa o yoldan yürüyelim....Hayırlsını yaşayalım,çünkü ben planlar yapmaktan hoşlanan bir insan olmadım hiç....

bence önce git ön bilgi al canim ona göre hareket edersin tabi yinede sen bilirsin canim karar senin tek dilegimiz bebisinin gelmesin canim

Denisim gelelim sana,şu Ankara işini unut bence,hem 3 ayın dolmadı,hem bu kar kışta yola çıkmak delilik,hem de sokaktan bulmadık biz deniz oğlanı,otur oturduğun yere,kır dizini...:57:

bencede denizcigim tuanay cok dogru söylüyor canim

benim bugün normalde transfer günümdü ayin 23de sizler hobrey haberini verecektim ama olmadi malesef bütün gün kendimi mutfakta oyaladim düsmemek icin bir sürü pastalar kekler yaptim isterseniz sizlere ikram edebilirim yanliz tadi nasil oldu bilmiyorum hic birini denemedim esimde sadece bir kactanesi denedi onlarda güzel olmus dedi

kizlar sizleri bisey anlatmayi unuttum ben tr bir arkadasim 7 senedir cocuk icin tedaviler görüyordu 4 sefer asilama 5 sefer tüp bir türlü olmadi malesef eside illaki olacak dedide baska bisey demedi neyse arkadasim bu ay adetinden sonra tekrar tüp deneyecekti dr. adetin 2si gün gel tedavilere baslayim demis ama artik hic ümiti kalmamisti sirf esi istiyor diye yaptiracakti normalde adeti hep erken gelirdi bu sefer 2gün gecmis yok 5 gün gecmis yok 7 gün gecmis yok en sonunda 9cu gün hamilelik testi yapmis ve cift cizgi gözlerini inanamamis hem dr gitmis dr. kontrol etmis ve 6 haftalik suan hamile yine bir mucize bugün duyunca o kadar cok sevindimki anlatamam insallah allahim kucagina almayida nasib eder ve darisi bizlere olur insallah aminnn

Son düzenleme:
Back
X