Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldim ve çok hasta olarak hiç bir yerim tutmuyor vücut direncim düşmüş dr öyle diyor dinlenmem lazımmış nerde ne zaman nasıl 12 tane iğne verdi üşüyorum terliyorum bacaklarım kollarım belim kopuyor kemiklerim sızlıyor resmen kızımı bile tutamıyorum kollarımda okadar ağrıyor

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin kuzum dikkat et kendine :33:

Slm canlarım,herkes iyidir diye umuyorum.Ben de kontrolden geldim.Allahın izniyle pazartesi yumoşlarım toplanıyor.Kızlar çok korkuyorum,ne olur dua edin,çok ihtiyacım var.Minik bir çocuk gibi bacaklarım titriyor.Hepinizi öpüyorum şekerler.Şimdiden Allah razı olsun hepinizden...:54:

Sevimim geçmiş olsun kuzum.Üzüm ye bol bol,bal ye.Dikkat et kendine şeker anne,ayrıca çok ta yorma kendini,sen herşeyden değerlisin...

meleğim gelmiş hoş gelmiş nasıl oldu belin gülüm

Canim Benin belimde catlaklik var bir ömür boyu terapi görecem bigun iyi bigun kötü hic belli olmuyor tatlim

Slm canlarım,herkes iyidir diye umuyorum.Ben de kontrolden geldim.Allahın izniyle pazartesi yumoşlarım toplanıyor.Kızlar çok korkuyorum,ne olur dua edin,çok ihtiyacım var.Minik bir çocuk gibi bacaklarım titriyor.Hepinizi öpüyorum şekerler.Şimdiden Allah razı olsun hepinizden...:54:

Hadi hayirlisi olsun Canim butün dualarim seninle tatlim

korkma canım iyi geçicek ve sonucunda iyi olacak inşallah dualarımız seninle

sevimcim geçmiş olsun,bu yaz günü ne hastalık böyle yaa,amandikkat et mercan da hastalanmasın,emzirseydin zorunlu geçicekti sütünden fakat emzirmediğin için bikaç gün fazla yaklaşma hanım kızımıza.:45:

melekcim hoşbulduk cnm,daha gitmedim doktora ama sanırım vücudumdaki fazla kilodan ben alışık değilim bukadar kilolu olmaya,bikaçkilo verdim daha iyiyim,yinede gidicem doktora faydasıolur.sanada geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun bel ağrısıda çok başkaa yaa..

tuanaycım dualarımız seninle hakkında en hayırlısı olsun ve inşallah sonucun çok güzel olucak hadi bakalım güzel haber duyalımda hepimiz yinetoplanalım inşallah..

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
sözüm ona yanımda pc de götürdüm girer haberleri alırım diye
daha yolda size ilk mesajımı yazdıgım gibi pc çöktü sizlere ömür
oradaki evimde de pc var oradan gireyim dedim ona da virüs mü ne zıkkım girdi baglanamadım
annemlerdeki pc ve cepten girşimlerim de başarıszlıkla sonuclanınca hay senin ebene diyerekten kaderime razı olmak durumnda kaldım el mahkum

güzel haberi duymayı cok bekledim giremesem de kızlar arar dedim ama kader bize gülmeyi yazmamıs bu defa demek ki burpum canım cok üzüldüm demek istemiyorum bile cünkü senin üzüldügnü bilmek yetiyor bize Allahım sabrının mükafatını versin tez vakitte dilerim cabucak toparlanma gücü verir sana da gönlünce olur hersey bundan sonra

bu arada denizimiz hastaneye yatmıs kıyamam oy pınarcım gecmis olsun canm dogdu dogalı kosturmaca hep RAbbm saglıgını sıhhatını devasını da nasip etsin sana da güc kuvvet sabır versın haberm yenı oldu okuyunca anca malum dilerim cabucak cıkarsınız hastanelerden

şifa recetem tedavıye baslıcagını bılıyordum derken bı baktım son asamaya gelmısınız bıle ya masallah sonundan yetısmek nasıp oldu bana da kuzum kusurmu affet dılerım hayırlı netıceler nasip etsin güzel Mevlam size

sevimmm sen de dönmüşün kürkcü dükkanına hosgeldin anacım bizde de durumlar bıldgın gibi hatta daha da beter ya neyse Allah beterinden korusun diyelim cadalozluk konusunda kankasıyla yarısır durumda benm fıstık da

bilgecim de bizim cadıların büyük versıyonuyla savasta hala Allah yardımcın olsun hastalk mı var gecms olsun kızımıza

elanazım nasıl gıdıyor canım zorlanmaya basladın mı iyisiniz insallah

melekcim gecmıs olsun canm bel agrısı cok fena ben de gıtsem kesın fıtık dıyecek doktor egılıp dogrulamıyorum acısından yatamıyor ınsan gecms olsun

semra leylegı ındırdın mı sonunda havadan hadı hosgeldnz sız de

bebin mobil cadılıkta seni gecmek nasip olmadı sen naslsın iyisin inşllah

mavicim tayinin hayırlı olsun yeni düzeninde mutlu olun insallh siz de

özlemim siz de mı tayın isteyeceksnız didim falan ne iş? batum napıyo uykusuzluk devam mı hala

gulimusum özledk seni arada cee dıyıp kacar oldun sende durumlar nasıl

nursim işe basladı sanırım ses seda azalmış yine

benim de tayinim cıktı kızlar artık eşimin yanına döndük temelli
hiç umudum yoktu iki okul acıldı biri eskıden calstgm yerdı dıgerı de yenı acılan bı okul
benm puanm cok azdı ılce emrnden beklıyordum kötü okulda acık cok dıye oraya vereceklerı kesın gıbıydı
fakat şansım güldü ilk kez bu dönem benm branstan es özrü isteyen olmamış bizim ilçeye dollaysıyla mavışım ve özlemımın dag gibi puanlarının yannda fare kadar mınnak olan puanmla hemi de yeni ve iyi bi okula atanmak nasip oldu buraya dönmek benım ıcın yeternce zordu tekrardan en azından iş ortamı olarak korktugm olmadı buna sükür

gittigimden beri bi dakka oturmak nasip olmadı gece gündüz ev topla esya toparla verılceklerı vercek yer ara esyaları arabaya sıgdırmaya calıs suyu telefonu bılmem neyı kapama kuyruklarına gir milli egitimden cıkma falan filan geberdık oruclu oruclu sabah cık gece gır eve kız durmaz duzen muzen kalmadı orada hepten sapıttı günde ıkı kere yemeye basladı agla cırla modunda baya yorucu ve zor oldu esım de ben de cok yorulduk bır de mısafırlıge cagrıyorlar ısrar emrıvakıler off cocukla o yorgunluktan sonra ceklmıyor ınsanlar da halden anlmıyor neyse atlattık sukur
hos tam atlatamadm daha burası yerlescek getırılenlere yer bulncak iş cok yanı burası da cehennem sıcagı gibi

kızı da doktora götürdük orada prof fügen cullu diye bır hanım cok hos bi kadın beslenme bozuklukları ve cocuk gastroentolojisinde uzmanmıs..uzun uzun muayene etti reflü teshısı zaten konmustu daha evvel beslenmeyı reddetmesını mıde asidinin yemek borusunu tahrıs edıp zedelemesıne bagladı bunu zate bılıyordum bunun ıcın bi ön tedaviye basladı öncelıkle tahrıbatı azaltmak ıcın bunun dısında bızde de alerjıden suphelendı beslnme alerjısıne yönelk bulgular tesbit etti bunun da yeme sorunlarına yol acabılecegnı söyledı özel mamaya gecme durumu olablrmıs ama ılk ıs uykuda beslnmeyı bıseklde ekarte etmek dedı yoksa yemek borusunu elımıze almıs oluruz durum bu acıdan vahım dedı alerji testleri yapıldı netıce beklıyoruz
gel gör kı naparsam yapayım benm cadı uyanıkken agzına degırmıyor napcagımı sasrıdm orada on saat ac kaldıgı oldu gene almadı velet zaten artık günde aldgı besın bır aylıkken yedıgı kadar o kadar azaldı mıktarı da
bilemiyorum nolacak nasl kurtulcaz sonucları doktor alınca maıl yoluyla görüşcez ayrıntıları bakalm insallah kıracagız bu beslenme bozuklugunu kadın umut ısıgı yaktı bende ona güvendim tabi önce Allaha dilerim atlatırız zira artk pskoljık tedavı alcak hale geldm ben de iyi degilm kızımın acı cekmesını zorla yedırmeyı de kaldıramıyorm artık RAbbim sifasını verır umarım doktor maceramızda smdılık böyle bakalm gelısmeler nasıl olacak

selam kızlar annemdeydim 3 gündür eşim çankırıya gitti ilişiğimizi kesti geldi
pazartesi de yeni okulumA GİDİP BAŞLICAM
uzun uzun yazamıyorum yemek te yapıyorum akşama çok girerim
pazartesi efe nin kontrolü var biz de süt alerjisinden bahsediyoduk ya çocuk hiçbir mamayı yemiyo
anne sütü de bitti bitecek sadece geceleri doyarak içiyo yavrum
annem arı mama almış belki içer diye içtiği gibi kusuyo
biz de süt alerjisi testi yaptırıcaz denemediğim mama kalmadı kaşık mamalarıda dahil yok yemiyo
ağzının kenarı kızarıyo 2 kaşık alsın fışkırtarak kusuyo
çorba meyve yoğurt peynir falan yiyo ama onu kusuyo
test yaptırıcaz ve o denizin mamasından denicem
üzülüyorum kilosu boyu posu iyi ama o kustukça bana geliyolar
neyse yarın da ben arıym denizi
efe de mama içse olacağı oydu heralde 1 kere bizde de olmuştu kakada kan
Allah şifa versin
sermest sana çok sevindim inşallah beslenme sorununuz düzelir de okulabaşlarsın izin almadan
bence çalışmaya çok ihtiyacımız var:=))))psikolojik açıdan

aaayyy bebingim çok güldüm
1.bölge ne mi demek???
okulları bölgelerine muhitlerine göre sınıflandırıyolar 1,2,3,4,5, 6 da varmı bilmiyorum
1.bölge en iyisi
sosyetik okulu:))))))bi arkadaşım sosor okulu der:))))))
sosor öğretmeni oldum ben şırnak ve çankırıdan sonra

akşama giricem seviiiiiim sen mercanı anlatınca aklıma geliyo annem de aynı beni öyle anlatır günde 2-3kere doktora götürürlermiş beni doktor yok bişey diye gönderirmiş 1 yaşına kadar:)))))))
hiç korkma annesi azcık cadı olacak hepsi bu öperim oınu çok çok

sermestim canım kaderimiz aynı inş düzellirler ne diyim tayinine sevinsemmi üzülsemmi acaba eşinin yanında olman güzel ama ist dan gitmen kötü hayırlısı olsun tatlım
mavim demek seninkindede yeme sorunu var biz bu veletleri ne yapsak acaba şiringaylamı yedirsek sen ist lamı gelcen tamamen ben kaçırdım 1. bölge derken burasımı yani
tuanayım dualarım seninle canım mevlam sana öyle güzel bebekler versinki inş ikiside tutar sakın korkma korku+lcak bişey yok sen uyuyucaksın uyancaksın yumoşlar alıncak tarığın spermleriyle buluşup embiriyo olacak döllencek 3 gün sonra rahmin en güzel yerine konulacak 12 gün sonra hoberey yapcaz sonra doğumuna gün saycaz sonra senin parçanı faceden resimlerine yorum yapcaz minnoşumun hatta izmire gelince doyadoya koklayıp öpeceğim yumuk ellerindennnnnnnnnnnn allahım vercek görürsün
semram yaz gününde hastalıkmı bizim buraya sadece bu sene 2 gün yaz geldi diğer günler rüzgardan dışarı bile çıkamıyoruz evde hapis burası sanki kutuplar sözde ist ama öyle değil köy anam burası buz buzzzzzzzzzzzzzz nerde sıcak

selaaammmm

sevimcim tam olarak beslenme sorunumuz var denemez,sütüm azaldı iyice
mama yemiyo,kaşık biberon hiçbirini yemiyo azcık yese çıkarıyo
meyvelerle arası iyi
sebze çorbası yoğurt peynir yiyo
yumurta sarısı karıstırmıştım isilik oldu:((halbuki sıcaklarda vermedim serinleyince verdim ama artık vermicem
öyle işte ben de acaba süt alerjisi mi var dedim test isticez yarın
anne sütü istiyo o da doyacak kadar yok gece uyandığında tam dolmuş oluyo
öyle işte alerjisi varsa baştan bilelim de ona göre hareket edelim dedik
bi de azcık reflüsü var

bu arada sen kaçırmışsın biz istanbuldayız artık:)))tayinimiz çıktı

şimdi denizle konuştum iyilermiş sonuçlar şimdiye kadar iyi çıkmış şükür yarın gene testleri varmış inş bişey çıkmaz
mavicim inş süt alerjisi yoktur bizim bebeklerimiz nazlı canım bizimkide yemiyor ist olmana sevindim inş bebişlerimizi biraz büyütelim buluşma düzenleriz seni ve efemizi de görürüz
burp tatilE gitti demek inş tatilde sıyrılır tüm olumsuzluklardan iyi gelir ona bu tatil ozaten denizi çok seviyor rabbim ona dayanma gücü versin sonrada kendiliğinden gelen bir bebiş nasip etsin

Back
X