iyi geceler
ne var ne yok herkes kosturmacaya devam mı
bizde aynı maraton işte cimcimenin peşindyiz uykumuz sorun yememiz sorun
erkek fatma olduk iyice muzurluk peşindeyiz ileri emeklemeye baslayalı cok oldu söylemeyi unuttm sanırm bir de ayaga kalkıyor tutunuyor dolap duvar ne varsa tutunup kalkma derdinde yorulunca düşüyor ve kafasını devamlı vurdugu için şişler kızarıklıklar iicnde gezıyor cadı dur durak bilmiyor valla yetiscem derken haşatım ama cok sevimli oldu herseyın bilincinden tosbaam masallah
yegenlerim de iyidir umarım
giremiyorum eskisi kadar ama arada girip göz atmaya calsıyorm yazamasam da
daha dogrusu yazacak bısey bulamıyorum pek
iki ayım kaldı işe döncem bakıcımız yok bi kisi var kafamzda ama o da bosta mı bilmiyorum bile tanmıorum da zaten pöff napcam bilmem
bayrama istanbula gidiyoruz gene yolculuk var yani alıstık valiz topla bosalt hayat gecip gidiyor
kuzucum dokuzuncu ayına giriyor iki gün sonra zaman acımasız kosar adımlarla
bak elanazın dogumu bile gelmş ne kaldı ki hadı hayırlısı
peşpeşe dogsun bebisler kardeslerini de getirsin
bilge neden gelmiyor bilemiyorum ama aklıma gelen sey degldır umarm hersey ıyıdır hayatnda
hepinizi kucaklıyorum sımsıkı ben kacar
ne var ne yok herkes kosturmacaya devam mı
bizde aynı maraton işte cimcimenin peşindyiz uykumuz sorun yememiz sorun
erkek fatma olduk iyice muzurluk peşindeyiz ileri emeklemeye baslayalı cok oldu söylemeyi unuttm sanırm bir de ayaga kalkıyor tutunuyor dolap duvar ne varsa tutunup kalkma derdinde yorulunca düşüyor ve kafasını devamlı vurdugu için şişler kızarıklıklar iicnde gezıyor cadı dur durak bilmiyor valla yetiscem derken haşatım ama cok sevimli oldu herseyın bilincinden tosbaam masallah
yegenlerim de iyidir umarım
giremiyorum eskisi kadar ama arada girip göz atmaya calsıyorm yazamasam da
daha dogrusu yazacak bısey bulamıyorum pek
iki ayım kaldı işe döncem bakıcımız yok bi kisi var kafamzda ama o da bosta mı bilmiyorum bile tanmıorum da zaten pöff napcam bilmem
bayrama istanbula gidiyoruz gene yolculuk var yani alıstık valiz topla bosalt hayat gecip gidiyor
kuzucum dokuzuncu ayına giriyor iki gün sonra zaman acımasız kosar adımlarla
bak elanazın dogumu bile gelmş ne kaldı ki hadı hayırlısı
peşpeşe dogsun bebisler kardeslerini de getirsin
bilge neden gelmiyor bilemiyorum ama aklıma gelen sey degldır umarm hersey ıyıdır hayatnda
hepinizi kucaklıyorum sımsıkı ben kacar