Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ya çok üzüldüm yeşimin kendi ablasımı komşusumu bu saatede aramaz ki canım ya zaten çok duygusal bir kız allahım şifa versin dualarım onunla bencede dua edelim kızlar allahım sağlığına kavuştursun sabah ararım canım ya
mercana ameliyat dediler grip olduğu içinde ilaçları kullancaz 1ay sonra yapacaklar sabaha kadar ameliyat dşüncesi beni bitirdi küçücük bedeni nasıl dayancak kuzumun allahım korusun aklıma hertürlü şey geldi dayanacak gücüm kalmadı bu gün gene hastnelerdeydik çoçuk dr ve anestezi dr onay vermedi grip olduğu için önce onu tedavi edelim dedi o hastaneden bu hastaneye derken kızmın öksürüğü iyice arttı iyice üşüttük kuzumu burnu kulağı tıkalı ilaçıda zorla veriyorum geri tükürüyor ya o durmazki ameliyattan sonra habire ağlar ayağa kalkmak ister ben ne yapcam gittiğimiz hastanede çoçuk cerrahı yokmuş başka yere devlet hastanesine gönderdiler amanınnnn ne kalabalık iğne atsan yere düşmüyor bide acil bişey olursa göztepe çoçuk poliklıniğine götürün amaliyat için dediler orasıda devlet hastanesiymiş ordan başka yerde çoçuk cerrahı yok dedi dr sözde büyük şehirdeyiz bu nasıl bişey ben anlamadım özlem sen özeldemi yaptırmıştın nasıldı memnun muydun ya acaba doğum yaptığım hastanede gecede çoçuk cerrahı varmı bi aryım bakalım of ya kafam allah bullak bu ne zor şeymiş annelik
gunaydınnn herkeseeee
canlarımmmmm
yeşimcigimin ablasına Allah şifa versin biran önce.
inş hersey yoluna girer canım yaaa.
sevimcim cok üzüldüm gecmiş olsun sizede canım
aman dikkat edin iyi bi doktor bulun mercan a.kıyamam yaaaa
dertler bitmiyo biri bitiyo biri baslıyo
Allah yardımcımız olsun.
öpüyorum herkesi
özlem ben senin fotonu göremiyorum neden anlamadım
artık eskisi gibi değil nedense burası canım kimsecikler yokkimsecikler gelmemiş özlemcim bugun di mi
fotoun gordum oğlusuna bakmaktan sana az bakabildim :)
nasıl tatlı gorunuyoooo 41 kere masallahhhhh
gayet iyi görünüyorsun neren şişko beee hiç şişko görmemişiz gibi kandırmaya calısıyon bizi.
valla niye arkdas degiliz birbirimizle onu bende anlamadım gitti :)
vardır bir bildiği canım fazla takma, bende 3 aya kadar progestan hap kullanmıştım kanama olunca tekrar kullandım bir süre yani gebeliğin sonuna dek değildi benimkide... kan sulandırıcıda belki aynı şekildedir bilmioyurm yaniarkadaşlarrrrrr iyi akşamlar herkese
yeşimin ablasına çok üzüldüm haberim yoktu. sevim arayınca öğrendim allah şifa versin dermansız dert vermesin dilerim rabbim yeşimi hala arayamadım kız çok kötü durumdadır cesaret edemedim yarın arıcam inşallah
sevimcim kızınada çokk geçmiş olsun tatlım dünden beri içim çok acıdı allahım tez zamanda minik kelebeğini sağlığına kavuştursun inşallah
elenazım konuştuk ama burayada yazmak istedim canım allah analı babalı büyütsün oğluşunu vatana millete hayırlı evlat olur allahın izniyle
tuanaycım doğum sırası sende oluşunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun
darısı elife yeşime ve meleğe hayırlısıyla
gerilere bakamadım kızlar nasılsınız hepiniz bebişleriniz nasıl
bende aranıza katılamadığım için çok üzgünüm çok yoruluyorum akşama kadar beynim iflas ediyor tahmin edersiniz sizde hastanelerin durumunu akşamları kendimi kaybediyorum uykusuzluktan elim kolum kalkmıyor. yarın da benim zeynep kamildi 2li testimiz var hayırlısıyla inşallah sonucumuz güzel olur . cumada kendi doktoruma randevum var 2 gün izinliyim işe gitmicem
doktorum kan sulandırıcı iğnemi kesicek sanırım 12 haftalık olduk artık ama içim rahat değil bu iğneleri doğuma kadar yapıldığını duydum çevreden netten baktım neden 3 ay kullandırıyorlar tedirginim açıkcası coraspirin lemi devam edicem acaba görücez kızlar sizinde bilginiz varmı bu iğneler hakkında kollarım hep morardı olsun razıyım kuzumuza bişey olmasında anneler herşeye katlanır
hepinizize çok teşekür ederim canlarım gerçekten zor bir süreç bizimkide büyük bir ihtimalle devlette olcak dr acil bir şey morarma kusma kabızlık gibi bişey olursa sadece çoçuk cerahı göztepe devlette var dedi özelde nasıl yaparım bilmiyorum madddiyattı hep eve yatırdık bir kişinin maaşıyla ev geçimi çoçuk bezi maması hastane masrafı yetişmiyor bakalım ne olcak hayırlısı ya
özlemcim seni anlıyorum keşke bebeklerimiz bu sorununu doğar doğmaz anlasalardı ozaman ameliyat daha kolay olurdu çünkü ameliyattan sonra zapt etmesi zor bizim bıcırık hoplamak zıplamak yürümek istiyor dikişler nasıl durcak ondan korkuyorum hayırlısı ha bu arada benlede arkadaş değilsin kız ben istek göndermiştim ama hagla kabul etmemişsin yoksa beni istemiyormusun şişko görmemiş şişko