Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar koşturmacadan ne hamileliğiimi anlıyorum nede kendimi dinleyebiliyorum yapılması gereken okadar çok şey varki ma aile çift motor taktık genede yetişemiyoruz üstelik maşallah harika bir bakıcı bulduğumuz halde
şimdi evini handikap yaşamaması için ona uygun hale getirmeye çalışıyoruz duşakabinini değiştireceğiz daha alcak yaptıracağız salon takımlarını alt kata aldırıp alt kattaki yatak olan köşe takımını üst kat salonuna aldırıp tv karşısında yatmasını sağlayacağız tabiki yemek odası takımıda alt kata posta çok kızacak gelince bize ama herşey onun konforu için süs püs geri planda şu an

sizlerede nazarmı deydi yazık sizin memişlerinize hepinizin memişleri haşat olmuş herkeze geçmiş olsun diyeyim benim memişlerde feci acıyor ve kaşınıyor hamile kaldığımdan beri gece bile hart hart kaşıyorum çok fena

zasa süt kesmekte zormuş desene adanın ahı tuttu annesi sana senmisin sütten kesen :))) gözü kalıyor demekki memişlerinde :))) parayı kaybetmene üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin canım

sevim ameliyat pazartesiyeymiş dualarım seninle canım sakın dert etme okadar basit bir ameliyatki bukadar stres yaptığına yanacaksın biz ablamın olaydan sonra yiğenimi sallamamıştık bile annesi dahil yani öyle arada kaynadı durum basit bir operasyon aklından sakın çıkarma allah büyük dert vermesin o bahsettiğim 5 yaşındaki kız çocuğu öldü onları gördükten sonra çok fena akıllandık dermanlı derte vahlanmamak lazım doğumgününüde evde yapın ne türkü barı milleti niye eğlendireceksiniz negerek var onun yerine evine istediğin bir şeyi daha yap kalıcı olsun sen emirvaki sparişi ver memoda para kalmasın türkü barda doğum günü yapacak ama bu fikrin benden çıktığını memoya söyleme uyuz olmasın bana :)))))))))

deniz geçmiş olsun tatlım memişler uf olmuş umarım bir daha olmaz acile abone oldunuz bizde öyle bir türlü hastanelerden kurtulamıyoruz yıllardır allah beterinden saklasın

tuanay başın saolsun tatlım benim halamın eşide 9 ay önce vefat etti allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin

gulimus bak nasıl bildim oğlun olacağını maşallah bak görmüşsünde artık riskli dönemide atlattın kucağımıza almak sağlıkla nasip olsun inşallah

allah bebinge ve meleeğede tez elden böyle endişeler nasip eder inşallah ah kese ah pıtpıtlar ah mamuşmu pipişmi ah ikili test vah dörtlü test sonrada yedi yemedi mıçtı mıçmadı :)

özlemim çok sevindim bakıcı bulabildiğine harika olacak çocuk dışarı çıkmadan üstelik kendi evinde baakacakmış çok güzel maşallah umarım memnun kalırsın

mavi demek annane kesti saçlarını benimde oğlum olsa bende uzatırım saçlarını çok hoşuma gidiyor benim kocişin saçları yıllarca uzundu çocukluğundada uzunmuş :))) bence sen gene uzat saçlarını çok yakışıyor oğlan çocuklarına uzun saç

nursim ela fıstığıda kocaman abla oldu maşallah şu doğu görevi bitsinde kurtulun oralardan canım yaaa hep aklıma geliyorsun sizin işiniz çok zor allah kolaylık versin
gerekli düzenlemeler şart yaşamını kolaylaştırmak adına ama o ne der bilemiyorum inanılmaz asabi ve alıngan oluyorlar malesef :(

buldum yeşimim inşallah memnun kalırız canım eğer öyle olursa burada kalacağız en azından büyüsün kreş çağına gelsin öyle gideriz diyoruz... erkenden kkreşlerle tanışsın istemiyorum zaten hep okulda geçecek ömrü ne gerek var...
Günaydın kızlar,hepinize taziye dilekleriniz için teşekkür ederim.Dostlar sağolsun,Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.İzmirde bugün nasıl yağmurlu bir hava var,karanlık...Dün de öyleydi,kış mevsimi malum,ama biz İzmirliler,kışın bile kahvaltıya gittiğimizde,dışarıda,güneşli havada kahvaltı yapan insanlarız.Kocişim bugün çalışıyor,şimdi kahvaltı yapacağım.Artık oğlumla başbaşa yapacağız kahvaltımızı,onunla yapmakta büyük zevk:nazar:
Sevimcim,mercan için şimdiden geçmiş olsun.Ama bebeler daha kuvvetli ve çarçabuk iyileşiyorlar.Mercanımda kendisini şifaya götüren bu yoldan sağlıklı ve huzurlu bir bebek olarak çıkacak,siz de rahatlayacaksınız inşallah...
Meme gazileri,denisim ve zasacım,sizlerede geçmiş olsun.Nerede bol süt,orada mastit,düzelirsiniz inşallah en kısa zamanda...
Gulimus,canım oğlun hayırlı uğurlu olsun.Alınan kan 3lü test içindir.Bir de AFP ye bakılıyor.Bebekte spina bifida rahatsızlığı var mı diye bakılıyor.Tam bu haftada yapılıyor.Tertemiz çıkacak emin ol bence...
Öslemim,kendi oğluma bakıcı bulmuş gibi sevindim.İçinin rahatlaması ne güzel.Herşey yoluna girecek tabi ki,anne yüreğide rahat edecek...
Sermestcim,canım benim,senin bulduğun bakıcıda içine sinecek emin ol.Sadece biraz zamana bırak canım.Bebeklerimiz,en kıymetlimiz,isteriz ki bizim gibi olsun,bizim gibi sevsin ama anaların yerini kimse tutamaz canım benim.Sen sadece pozitif olmaya çalış yeter bence...
Bebingimde yok bu aralar,işleri yoğun tabi,Allah yardımcısı olsun...
Çiçeği burnunda yeni hamilemiz de girmez oldu.Bulantıları mı var acaba:26:Aman iyi olsunada bebişi ve kendisi gerisi boşşşşşş:49:
Elanazım,ne güzel doğum faslı bitti,emzirme durumlarına geçtin.Yardımıcnızda çok iyi olmuş.Bebeğin her dönemi önemli olmakla birlikte,ilk 3 ayı anneyle kurduğu bağ açısından daha önemliymiş.Çünkü rahime düştüğü andaki süreci doğumdan sonraki 3. ayda tamamlanıyormuş.Sıkı sıkı sarıl,bol bol dokun Rüzgara...
Mavicim seni ve efeyide öpüyorum canım...
Çok acıktık biz,unuttuğumuz varsa affola,karnım zil çalıyor...Öpüldünüz:16:
sağol canım rahatladım üstümden koca bir yük kalktı inan . kadın daha önce bakıcılık hiç yapmamış zaten bakıcıda demek istemiyorum komşumuz ya ben nuray teyze demesini istiyorum yani kadını kırmak istemiyorum çünkü bizim burada aaaa ne gerek var ihtiyacımı vara kadar gider mevzu . böyle insanların kıymetini bizim gibi dışardan gelenler bilir ama yerlisi öyle bakmaz işte. inşallah rahat edeceğiz canım
özlemim işallah içine siner ve oğlumuza çok iyi bakar yoksa onun kafasını kırmaya hep berber toplannırırız söyle ona ama bence çok iyi bakar genede dikkat et gözün tutmuyorsa kimselere emenet etme benim eski damadımı

canım oğluşun sağlıcakla gelsin inş o testler normal olan şeyler korkma daha şeker yüklemen var neler var neler hepsi bebeklerimizin sağlıkla gelmesi için tekrar hayırlısı olsun

demek ablanı eve çıkaracaksınız hadi hayırlısı allahım tez zzamanda sağlığına kavuştursun inş memonun sana uyuz olma konusuna gelince sana veya bu topikteki kimseye uyuz olamaz olursada ben onu tımara çekerim elime bir kaşağı alır olmadı bulaşık teliyle kaşırım siz canınızı sıkmayın vallaha annemi ikna ettim doğum günü konusundada oda benden yana memoyada iki laf daha söylerim tamam diiyorum ben ama bakalım
kadın oldukça ılımlı ve kibar bilemiyorum canım inşallah umduğum gibi çıkar ,bakalım yarın falan gelir konuşur şartları olgunlaştırırız artık. ahh ahhh sizlerde biri olsa kimseye emanet etmezdim ,yıkardım üstünüze :))))
dolap kulplarını götürmeye öteki eve geçtim kayganam yukardan memoya bağırıyor yarınmı yatıracaksınız mercanı diye bende uyuz oldum hiç seslenmedim bile ulan aramızda 1sokak var insan torununu merak edip nasıl oldu diye gelmezmi sormazmı sözde babanne şimdi gidip sorsan timsah göz yaşlarıyla he yavrum yarın ameliyat olcakmış nasıl atlatır acaba der uyuzzzzzz sinir oldum ahada geldiiiiiiiii iti an çomağı hazırla bide teyzem ta yılbaşından önceden beri bizde memoya soruyor nasıl diye sanki evde dünyanın işini yapıyor akşama kadar dedikodu uyuz
ayy inanmıyorum ya nasıl olur insan nasıl umursamaz canını ya hadi seni geç o torunu ...
evet canım hemde hemen gösterdi. bende bu gün kan sonucumu aldım doktora gösterdim normalmiş içim rahatladı valla

burpcum ablan hataneden çıkıyormu ay çok sevindim aman sağlığı yerinde olsunda oda sevinir bence evini ona göre düzenlediniz. canım evet bildin oluş gelicek sağlıklı olsunlarda yavrularımız gerisi önemli değil burpcum bende göğüslerimin ve arnımın kaşıntısından deli oluyorum dr. ben söylemeden jel yazdı. onu sürünce rahat ettim. bu arada sende kendine dikkat et bebeişimize iyi bak annesi onlar çok kıymetli

tuanaycım bu yıl erkek senesi heralde evet o tarama testi afp aynen dediğin gibi şükür rabbime temiz çıktı.

sevimcim evet daha çok test var önümüzde tabi yinede korku kaplıyor içimizi 3 lüyü yaptırmıcam 2 li iyi çıktıya 4 lü yapılıcak

maşallah oğluşumuza ,oh ne güzel temizde çıkmış ben dedim sana her gittiğimde istedi ,delik deşik oluyordum ama şart tabi izlem ....
adını düşündünüz mü canım gerçi daha erken ama ne bileyim merak ettim :)))

gulimus oluşun hayırlı uğurlu sağlıklı gazsız olsun canım

benim canım sıkkın yine efe her ay hastalanıyodu ya öksürük hırlıtı burun tıkanıklığı
alerjik bronşit vardı test yapmıştık bu ay atlattık hiç hasta olmadı derken bugün yine öksürüyo öbür belirtiler de gelecek peşinden yarın yine doktor yolları
oğlum her ay ilaç kullanıyo nerde yanlış yapıyoruz bilemedim doktor bünyesinden diyo ama bi çözümü olmalı di mi????
15 tatilde bağdat caddesinde bi prof.varmış ona götürücez
dün temizlik yapmıştık çamaşır suyu kullandım azcık omu tetikledi acaba şimdi uyuyo ama arada uyanıp öksüre öksüreee:37:

sevimcim şimdiden geçmiş olsun canım giremezsem akşama

herkesi öpüyorum ne iğrenç bi gün:((((((((((((((

sevimcim şimdiden geçmiş olsun canım inşallah kolaycacık atlatırsınız

gulimus canım oğlun oluyormuş hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah

burpcum canım ablan eve çıkıyormuş galiba çok sevindim tekrar geçmiş olsun

gerekli düzenlemeler şart yaşamını kolaylaştırmak adına ama o ne der bilemiyorum inanılmaz asabi ve alıngan oluyorlar malesef :(

buldum yeşimim inşallah memnun kalırız canım eğer öyle olursa burada kalacağız en azından büyüsün kreş çağına gelsin öyle gideriz diyoruz... erkenden kkreşlerle tanışsın istemiyorum zaten hep okulda geçecek ömrü ne gerek var...

sağol canım rahatladım üstümden koca bir yük kalktı inan . kadın daha önce bakıcılık hiç yapmamış zaten bakıcıda demek istemiyorum komşumuz ya ben nuray teyze demesini istiyorum yani kadını kırmak istemiyorum çünkü bizim burada aaaa ne gerek var ihtiyacımı vara kadar gider mevzu . böyle insanların kıymetini bizim gibi dışardan gelenler bilir ama yerlisi öyle bakmaz işte. inşallah rahat edeceğiz canım

kadın oldukça ılımlı ve kibar bilemiyorum canım inşallah umduğum gibi çıkar ,bakalım yarın falan gelir konuşur şartları olgunlaştırırız artık. ahh ahhh sizlerde biri olsa kimseye emanet etmezdim ,yıkardım üstünüze :))))

ayy inanmıyorum ya nasıl olur insan nasıl umursamaz canını ya hadi seni geç o torunu ...

maşallah oğluşumuza ,oh ne güzel temizde çıkmış ben dedim sana her gittiğimde istedi ,delik deşik oluyordum ama şart tabi izlem ....
adını düşündünüz mü canım gerçi daha erken ama ne bileyim merak ettim :)))

evet canım ya sağlıklı olsunlarda alsınlar kanlarımızı adına gelince ben yeni evlendiğim yıllarda rüyamda eyüp sultanı görmüştüm bana ilerde oğlun olucak adını eyüp koy dedi bana ve kurban adağımda var aslında kimliğinde eyüp kalsın biz 2. isim düşünmedik aslında içime sinen bir isim bulamadım canım

gulimus oluşun hayırlı uğurlu sağlıklı gazsız olsun canım

benim canım sıkkın yine efe her ay hastalanıyodu ya öksürük hırlıtı burun tıkanıklığı
alerjik bronşit vardı test yapmıştık bu ay atlattık hiç hasta olmadı derken bugün yine öksürüyo öbür belirtiler de gelecek peşinden yarın yine doktor yolları
oğlum her ay ilaç kullanıyo nerde yanlış yapıyoruz bilemedim doktor bünyesinden diyo ama bi çözümü olmalı di mi????
15 tatilde bağdat caddesinde bi prof.varmış ona götürücez
dün temizlik yapmıştık çamaşır suyu kullandım azcık omu tetikledi acaba şimdi uyuyo ama arada uyanıp öksüre öksüreee:37:

sevimcim şimdiden geçmiş olsun canım giremezsem akşama

herkesi öpüyorum ne iğrenç bi gün:((((((((((((((

saol canım amin çok geçmiş olsun ablamın çocukları hep hasta inanki hiç iyileşemiyor kuzucuklar çok yaygın herkes hasta heleki minikler hiç kaldıramazlar oyyyyy kıyamam ona

sevimcim şimdiden geçmiş olsun canım inşallah kolaycacık atlatırsınız

gulimus canım oğlun oluyormuş hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah

burpcum canım ablan eve çıkıyormuş galiba çok sevindim tekrar geçmiş olsun

saol elenazcım senin rüzgarın nasıl annesi iyi bak ona

guzel hayırlı haftalarrrr

sevimcim mercan bugun ameliyat oluyormus
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle iyileşecek cabucak
dogum gunu konusuna girmiyorum sen ne dersen o olucak bu evlada kavusmak için neler yaptın sen senin hakkın kararı vermek.
tabi memoyla aranı bozmıyım.ama hoşlanmıyorum bu kotu gununde yanında olmayıp sonra artislik yapan akrabalara hatta bildigin gıcık oluyorum.

herkeslerin memeleri hasta olmuş cookk gecmiş olsun kızlar.benimde kontrol zamanım geldi ama gidesim yok.
bu mastiti olan birini gormustum cok acı cekiyordu kadıncagız.tez vakitte iyileşin.

tuaanayım sizinde basınız sagolsun canım
Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

burpum demek ablan taburcu oluyor cok guzel bi gelişme.inş evinde kendini daha iyi hisseder ve daha cabuk iyileşir.bu araada kosturmada kendine dikkat etmeyi unutma.

yegenlerim burdaydı ablamla o yuzden cok yogun gecti.malesef yurtdısına tasınıyolar ve cok uzugunum.şok oldum yoktu boyle bişey.birden oldu.offf offfff gurbetlik aynı ulkede bile zorken nasıl dayanıcaz bilmiyorum.

elanazımmmm yardımcı iyi olmuş sende ruzgarla daha cok ilgilenirsin

ozlmecim sermestcim sizlerinde hayırlı olsun bakıcılarnız inşşşş cok iyi bakar bebeklerinize

şimdilik cıkıyım cok işim var.ocak ortası oldu daha yılsonu devirlerini bitiremedim. :)
cok mu tembelim vakit mi yetmiyo bilmiyorum.hiç boş durmuyorum ki

aaaaaaaaaaaaa

dünde kimse yoktu
bugunde kimse yok
hopppppppppppppp noluyooo oralardaaaaaa

dun aksam bi mucizenin dunyaya gelişine şahit oldum
Allah ım nasıl güzel bir bebek Allah ömrünü uzun bahtını açık etsin
cok mutluyum en yakın arkadasım anne oldu.
artık dogumlar acı vermiyor onların mutluluğunu paylasabiliyorum.
bende büyüyorum işte...
eskiden bir hamile haberi almak bir dogum nasıl yıkardı beni
kendi acım daha da artardı.hele bu içinde düştüğüm duurum daha çok kahrederdi.
inanın şimdi farklı.çok şükür diyebiliyorum.

merhaba herkese
biz analı oğullu hastayız grip olduk yine
bende malesef göğsümden dolayı antibiyotiğe başladım
denize de şurup veriyorum

mavicim size de çok geçmiş olsun ihmal etme iyi ir dr a götür kronik alerji ise ona göre tedbirini alırsın

mercana da çok geçmiş olsun arayamadım hastalıklardan umarım iyi geçmiştir ameliyat

sermestim canım özlemişim seni arayı çok açma bakıcı konusunda da Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaşırsın umarım
özlemcim aynı dileklerim senin içinde geçerli aynı apartmanda olması ise süper olmuş sizin için

bebingim canım Allah analı bablı büyütsün arkadaşının bebişini
herşey zamanla düzeliyor
bazen sıkıntılar yaşıyoruz onlar bile zamanla düzeliyor gerçekten şu hayatta şükretmemiz için binlerce sebep var

gulimus demek oğluş geliyor hadi hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar oğlanlarımız

bizde çorbalara başladık iyi gidiyor şimdilik severk yiyor inşallah hep böyle devam eder

semracım sana da geçmiş olsun inşallah sıkıntısız kesersin memeden ada yı çok zor gerçekten

unuttuğum varsa affola kafam çok fena başım ağrıyor deniz uyumuşken dinlenmeye ihtiyacım var öpüyorum herkesi

bebingcim hoşgelmiş arkadaşanın bebeği dünyaya analı babalı büyümek nasip olsun inşallah ona.inşallah en miniğinden bir melekde getirmiştir taze meleğiniz elif teyzesine.zaman geçiyor cnm hepimiz çok olgunlaşıyoruz,hayattan aldığımız eski yaralar çok hafif geliyor,çok şükür ki unutup yolumuza bakabiliyoruz Rabbim bize bu sağlığı veriyor yaa devamı gelecek inşallah hem bence bu topiğin ikizeri senden gelecek inşallah en yakın sürede,o zaman göreceksin dünya kaç bucakmışş:))

ablanlardan uzaklaşmana çokk çok üzüldüm yaa nasıl olacak sizin açınızdan zor olacak biliyorum ama düzen işte biranda değişiyor.benimde ablamın buyaz düğünü var önceden çok korkardım farklı şehirlerde evli olursak diyee neyseki ist.da olacak ayrı yakalarda olucaz amaa ben buna üzülürken sen daha çok üzülüyosundur,sağlıklı olsunlarda varsın uzak olsunlar cnm ban sen annenlerle aynı şehirdesin bende onlardan uzağım:((

denizim geçmiş olsun grip mevsimi çok normal herkes çook hasta ıhlamur iç denizede içir çok iyi gelir,şuan onun için yapacak başka birşeyin yok maleseff..acil şifalar..

mercan çok iyiymiş sabah biz yuvadayken sevimcim aradı sağolsun aklımdaydı zaten bugün arıcaktım cadı ayaklanmış bilee cadıı-cadıı- cadıııııııııı!!hepinize selamı var iyi old.muzu söyle dedi.maşallah kzıımızaaaaa!!!

sabah adada nimet teyzesini aramış:))piyango bugün ona çıktı hergün biyerleri arıyoo valla faturam buay 150gelmiş..telefonumu çalıp kaçıyoo cadaloz.nimette rüzgarda çok iyilermiş,2-3gündür sadece emziriyormuş sütü yetiyormuş,bollaşmış,maşallah onada rüzgar paşayadaa..

burpum ablan çıkmış sanırım çok sevindim biara konuşalım..

balcım oğluşun olacakmış çok gzl yaa maşallah ona kocaman oldu bilee..

bende gayet iyiyim adanın emmesinden kurtuldum göğüslerim acımaya ve şişmeye devam kullandığım ilaç biraz kessede tam olarak bitmedi.inşalhh 1-2haftaya rahatlarımm..

merhaba kızlar okuyorum ama ayrıntılı yazamıyorum her dakka bir vukuat peşinde benmki az önce naylonu acılmams dergının naylonunu söküp yemiş göz önünden bırakmaa gelmıyor yanı herkes ıyı gibi hastalara sıfa dılıyorum denizcim basta olmak üzere..

SEvimcim mercan kuzumu merak ettm arayamadm ondan gırıp kızlardan haber alayım demstım ıyıymıs sukur cok sevındım sıkntısı gecsın de uzulmesn artk annesı gecms olsun canm aryamzsam kusurma bakma nolur hep aklmdasn da da işte:D

herkesi öpüp müsait zamanda tekrar gelirim umuduyla kacıyorum haftasonu yatılı misaifirm olcak gerci cumadan itibaren ama olsn kafamı uzatırm gene bi ara

selam kızlarım nasılsınız herkez hayat koşuşturmacası bir telaş

denizcim geçmiş olsun canım yaa umarım bir an önce iyileşirsin

mavicim efeyede geçmiş olsun benim aklıma hava değişimi geliyor benim kocaman kociş bile sarıkamışta askerlik yaptı asteğmen olarak uzun dönem döndü ve tam 6 yıl geceleri terledi sarıkamışta bünyesi sapıtmış gitmedik doktor bırakmamıştık efede şehir değiiştirdi sonuçta istanbul rutubetli ve kirli havalı bir şehir ondan olabilir tatlım

özlemcim bakıcı kadına çok sevindim kibar olması herşeyden önemli tatlım yaa şivesiz olması düşünsene batunun şiveli konuştuğunu :))))))) düşer bayılırsın direk :)))

sevimcim bugün sesini duyduğuma çok sevindim atlattık mercanın baderesinide gerçekten kolay bir operasyon ama insan genede evladına kıyamıyor bak senin cadıda daha hareketli olmuş bizimki gibi doping aldılar işte :)

zasacım ada demek faturanı kabartıyor :))) o biraz büyüsün sen ozaman faturaları gör annesi :)))))) yaza düğün heyecanı var ne güzel istanbulda oturacak olmasıda iyiymiş sonrada yiğen duygusunu tadacaksın inşallah o duyguda bambaşka hem adayada arkadaş gelir kuzeniyle oynar
ablamın çıkışı ertelendi fizik tedavi bölümünde yatacakmış bir müddet ne onun için iyi olacaksa onu diliyoruz artık

bebing acılar bizi olgunlaştırıyor ancak senin bebişinin sana yakın olduğunu hissetmişsin bence onun olgunluğu var sende tatlım ve kesinlikle semraya ikiz konusunda katılıyorum ikiz olsunda sermayeyi evlatlarına harca emiiiiii :)))))))))

tuanay peşpeşe girmişiz pazar günü :)) sen oğlana isim düşündün mü? yolu yarıladın artık allah sonunu sağlıkla nasip etsin inşallah artık bulantılardan kurtulmuşsundur sen çok çektin bulantılardan bende hiç olmadı çok nadir oldu oda çok rahatsız edici değildi

nimet seni tebrik ederim canım yaa emzirme konusunda çok bilinçli davrandın helal olsun canım sana annen bile pes etti sen etmedin maşallah sana aferim sana

gulimus kız rüyandaki eyüp sultanı nasıl tanıdın :) adıyla yaşasın minik eyüp diyelim ozaman test sonuçlarının temiz çıkmasına çok ama çok sevindim :nazar: amniyosentez yaptırmayacaksın heralde zaten bende anlamadım seni neden okadar huylandırmışlardı bakalım benide huylandıracaklarmı amniyosentez diyediye

nursim nasıl ela nasıl?

bende yarın boğaz ultrasonu çektireceğim hipotroidim için ancak pazartesi kan tahlili yaptırmıştım daha önce 4 çıkan tsh 1,89 a inmiş ne sevindim ne sevindim tabi endokrin doktoruma göstereceğim o söyleyecek sonuçları t3 üm sınıra yakın çıkmış inşallah bir sorun olmaz nodül falanda çıkmaz cumarteside kadın doğumcumla randevum var yarın dayanamayıp odasına uğrayıp hadi bakalım demezsem tabi ses seda çıkmıyor duruyormu durmuyormu endişe etmiyor değilim

gülser canım rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin zaten adıyla geliyorlar derler ya öyle valla, biizm bir komşumuz vardı o da oraya adamıştı ve oğlu olunca o da eyüp koydu yanınada can ekledi :)

sağol pınarcım inşallah umduğumuz gibi olur ,bugün konuşmaya gittim herşey çok güzeldi ...

yeşimmmmmmmm kesin düşer bayılırdım ya düşünsene şiveli konuştuğunu :))))

elifcim sanada teşekkür ederim, rabbim sana da en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebiş nasip etsin inşallah, herşey bizi biraz daha büyütüyor değil mi?

sevimcim çok büyük geçmiş olsun canım.....

kızlar sizlerede çok geçnmiş olsun umarım göğüs ağrılarınız tez geçer...bende ilk emzirme zamanı olmuştu ela emmedi bi gece sabah ağrıyla uyanmışltım...sıcak havluyla pansuman yapmıştım...

burpcum bizde iyiyiz canım pazar günü kızımın doğum gününü yapıcaz bi heyecan var umarım saçmasapan bi olay çıkıp bende göreve gitmem...

merhaba herkese
biz analı oğullu hastayız grip olduk yine
bende malesef göğsümden dolayı antibiyotiğe başladım
denize de şurup veriyorum

mavicim size de çok geçmiş olsun ihmal etme iyi ir dr a götür kronik alerji ise ona göre tedbirini alırsın

mercana da çok geçmiş olsun arayamadım hastalıklardan umarım iyi geçmiştir ameliyat

sermestim canım özlemişim seni arayı çok açma bakıcı konusunda da Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaşırsın umarım
özlemcim aynı dileklerim senin içinde geçerli aynı apartmanda olması ise süper olmuş sizin için

bebingim canım Allah analı bablı büyütsün arkadaşının bebişini
herşey zamanla düzeliyor
bazen sıkıntılar yaşıyoruz onlar bile zamanla düzeliyor gerçekten şu hayatta şükretmemiz için binlerce sebep var

gulimus demek oğluş geliyor hadi hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar oğlanlarımız

bizde çorbalara başladık iyi gidiyor şimdilik severk yiyor inşallah hep böyle devam eder

semracım sana da geçmiş olsun inşallah sıkıntısız kesersin memeden ada yı çok zor gerçekten

unuttuğum varsa affola kafam çok fena başım ağrıyor deniz uyumuşken dinlenmeye ihtiyacım var öpüyorum herkesi

denizcim çok salgın var canım herkes çoluk çocuk hastageçmiş olsun evet canım sağlıkla doğsun bebişlerimiz maşallah çorbalarada başladınız aman nazar değmesin

bebingcim hoşgelmiş arkadaşanın bebeği dünyaya analı babalı büyümek nasip olsun inşallah ona.inşallah en miniğinden bir melekde getirmiştir taze meleğiniz elif teyzesine.zaman geçiyor cnm hepimiz çok olgunlaşıyoruz,hayattan aldığımız eski yaralar çok hafif geliyor,çok şükür ki unutup yolumuza bakabiliyoruz Rabbim bize bu sağlığı veriyor yaa devamı gelecek inşallah hem bence bu topiğin ikizeri senden gelecek inşallah en yakın sürede,o zaman göreceksin dünya kaç bucakmışş:))

ablanlardan uzaklaşmana çokk çok üzüldüm yaa nasıl olacak sizin açınızdan zor olacak biliyorum ama düzen işte biranda değişiyor.benimde ablamın buyaz düğünü var önceden çok korkardım farklı şehirlerde evli olursak diyee neyseki ist.da olacak ayrı yakalarda olucaz amaa ben buna üzülürken sen daha çok üzülüyosundur,sağlıklı olsunlarda varsın uzak olsunlar cnm ban sen annenlerle aynı şehirdesin bende onlardan uzağım:((

denizim geçmiş olsun grip mevsimi çok normal herkes çook hasta ıhlamur iç denizede içir çok iyi gelir,şuan onun için yapacak başka birşeyin yok maleseff..acil şifalar..

mercan çok iyiymiş sabah biz yuvadayken sevimcim aradı sağolsun aklımdaydı zaten bugün arıcaktım cadı ayaklanmış bilee cadıı-cadıı- cadıııııııııı!!hepinize selamı var iyi old.muzu söyle dedi.maşallah kzıımızaaaaa!!!

sabah adada nimet teyzesini aramış:))piyango bugün ona çıktı hergün biyerleri arıyoo valla faturam buay 150gelmiş..telefonumu çalıp kaçıyoo cadaloz.nimette rüzgarda çok iyilermiş,2-3gündür sadece emziriyormuş sütü yetiyormuş,bollaşmış,maşallah onada rüzgar paşayadaa..

burpum ablan çıkmış sanırım çok sevindim biara konuşalım..

balcım oğluşun olacakmış çok gzl yaa maşallah ona kocaman oldu bilee..

bende gayet iyiyim adanın emmesinden kurtuldum göğüslerim acımaya ve şişmeye devam kullandığım ilaç biraz kessede tam olarak bitmedi.inşalhh 1-2haftaya rahatlarımm..

zasacım evet canım erkek geliyor hayırlısıyla inşallah bende ablamla en son bayramda görüşmüştüm. karşıda değilde sanki çok uzakta gibi. senin kız şimdikten başladı aramalara ooo genç kız olunca elinden alamıcan gibime geliyor tatlım

merhaba kızlar okuyorum ama ayrıntılı yazamıyorum her dakka bir vukuat peşinde benmki az önce naylonu acılmams dergının naylonunu söküp yemiş göz önünden bırakmaa gelmıyor yanı herkes ıyı gibi hastalara sıfa dılıyorum denizcim basta olmak üzere..

SEvimcim mercan kuzumu merak ettm arayamadm ondan gırıp kızlardan haber alayım demstım ıyıymıs sukur cok sevındım sıkntısı gecsın de uzulmesn artk annesı gecms olsun canm aryamzsam kusurma bakma nolur hep aklmdasn da da işte:D

herkesi öpüp müsait zamanda tekrar gelirim umuduyla kacıyorum haftasonu yatılı misaifirm olcak gerci cumadan itibaren ama olsn kafamı uzatırm gene bi ara

ay çok zor en tehlikeli dönemleri kuzucukların allah yardımcın olsun saniyede hallederler valla

guzel hayırlı haftalarrrr

sevimcim mercan bugun ameliyat oluyormus
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle iyileşecek cabucak
dogum gunu konusuna girmiyorum sen ne dersen o olucak bu evlada kavusmak için neler yaptın sen senin hakkın kararı vermek.
tabi memoyla aranı bozmıyım.ama hoşlanmıyorum bu kotu gununde yanında olmayıp sonra artislik yapan akrabalara hatta bildigin gıcık oluyorum.

herkeslerin memeleri hasta olmuş cookk gecmiş olsun kızlar.benimde kontrol zamanım geldi ama gidesim yok.
bu mastiti olan birini gormustum cok acı cekiyordu kadıncagız.tez vakitte iyileşin.

tuaanayım sizinde basınız sagolsun canım
Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

burpum demek ablan taburcu oluyor cok guzel bi gelişme.inş evinde kendini daha iyi hisseder ve daha cabuk iyileşir.bu araada kosturmada kendine dikkat etmeyi unutma.

yegenlerim burdaydı ablamla o yuzden cok yogun gecti.malesef yurtdısına tasınıyolar ve cok uzugunum.şok oldum yoktu boyle bişey.birden oldu.offf offfff gurbetlik aynı ulkede bile zorken nasıl dayanıcaz bilmiyorum.

elanazımmmm yardımcı iyi olmuş sende ruzgarla daha cok ilgilenirsin

ozlmecim sermestcim sizlerinde hayırlı olsun bakıcılarnız inşşşş cok iyi bakar bebeklerinize

şimdilik cıkıyım cok işim var.ocak ortası oldu daha yılsonu devirlerini bitiremedim. :)
cok mu tembelim vakit mi yetmiyo bilmiyorum.hiç boş durmuyorum ki

bebingim ablanlar yurdışında olmaları zor olucak ama sık sık konuşursun netten yıl sonu işlemleride seni baya yoruyordur eminim çok zordur allah kolaylık versin

selam kızlarım nasılsınız herkez hayat koşuşturmacası bir telaş

denizcim geçmiş olsun canım yaa umarım bir an önce iyileşirsin

mavicim efeyede geçmiş olsun benim aklıma hava değişimi geliyor benim kocaman kociş bile sarıkamışta askerlik yaptı asteğmen olarak uzun dönem döndü ve tam 6 yıl geceleri terledi sarıkamışta bünyesi sapıtmış gitmedik doktor bırakmamıştık efede şehir değiiştirdi sonuçta istanbul rutubetli ve kirli havalı bir şehir ondan olabilir tatlım

özlemcim bakıcı kadına çok sevindim kibar olması herşeyden önemli tatlım yaa şivesiz olması düşünsene batunun şiveli konuştuğunu :))))))) düşer bayılırsın direk :)))

sevimcim bugün sesini duyduğuma çok sevindim atlattık mercanın baderesinide gerçekten kolay bir operasyon ama insan genede evladına kıyamıyor bak senin cadıda daha hareketli olmuş bizimki gibi doping aldılar işte :)

zasacım ada demek faturanı kabartıyor :))) o biraz büyüsün sen ozaman faturaları gör annesi :)))))) yaza düğün heyecanı var ne güzel istanbulda oturacak olmasıda iyiymiş sonrada yiğen duygusunu tadacaksın inşallah o duyguda bambaşka hem adayada arkadaş gelir kuzeniyle oynar
ablamın çıkışı ertelendi fizik tedavi bölümünde yatacakmış bir müddet ne onun için iyi olacaksa onu diliyoruz artık

bebing acılar bizi olgunlaştırıyor ancak senin bebişinin sana yakın olduğunu hissetmişsin bence onun olgunluğu var sende tatlım ve kesinlikle semraya ikiz konusunda katılıyorum ikiz olsunda sermayeyi evlatlarına harca emiiiiii :)))))))))

tuanay peşpeşe girmişiz pazar günü :)) sen oğlana isim düşündün mü? yolu yarıladın artık allah sonunu sağlıkla nasip etsin inşallah artık bulantılardan kurtulmuşsundur sen çok çektin bulantılardan bende hiç olmadı çok nadir oldu oda çok rahatsız edici değildi

nimet seni tebrik ederim canım yaa emzirme konusunda çok bilinçli davrandın helal olsun canım sana annen bile pes etti sen etmedin maşallah sana aferim sana

gulimus kız rüyandaki eyüp sultanı nasıl tanıdın :) adıyla yaşasın minik eyüp diyelim ozaman test sonuçlarının temiz çıkmasına çok ama çok sevindim :nazar: amniyosentez yaptırmayacaksın heralde zaten bende anlamadım seni neden okadar huylandırmışlardı bakalım benide huylandıracaklarmı amniyosentez diyediye

nursim nasıl ela nasıl?

bende yarın boğaz ultrasonu çektireceğim hipotroidim için ancak pazartesi kan tahlili yaptırmıştım daha önce 4 çıkan tsh 1,89 a inmiş ne sevindim ne sevindim tabi endokrin doktoruma göstereceğim o söyleyecek sonuçları t3 üm sınıra yakın çıkmış inşallah bir sorun olmaz nodül falanda çıkmaz cumarteside kadın doğumcumla randevum var yarın dayanamayıp odasına uğrayıp hadi bakalım demezsem tabi ses seda çıkmıyor duruyormu durmuyormu endişe etmiyor değilim

gülser canım rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin zaten adıyla geliyorlar derler ya öyle valla, biizm bir komşumuz vardı o da oraya adamıştı ve oğlu olunca o da eyüp koydu yanınada can ekledi :)

sağol pınarcım inşallah umduğumuz gibi olur ,bugün konuşmaya gittim herşey çok güzeldi ...

yeşimmmmmmmm kesin düşer bayılırdım ya düşünsene şiveli konuştuğunu :))))

elifcim sanada teşekkür ederim, rabbim sana da en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebiş nasip etsin inşallah, herşey bizi biraz daha büyütüyor değil mi?

kız burp nasılsın telaştan bebeğinide unutma ona dikkat et. ay tahlil sonuçlarına sevindim iyi çıkmasına canım eyüp sultan rüyamda kendisi sölemişti ismini yoksa ben ne tanıcam mübarek adamı
yok canım yaptırmıcam 3 lüyüda yaptırmadım zaten o testide 4 lü yaptırayım diyorum üsküdarda bülent bey varmış panoson görüntüleme merkezinde 21. haftası gelince onu yaptırırım diyorum ablan için biraz daha kalması iyi olucaksa kalması daha iyi olur inşallah çokkkkk iyi olur evine sağlıklı bir şekilde döner canım

sevimcim çok büyük geçmiş olsun canım.....

kızlar sizlerede çok geçnmiş olsun umarım göğüs ağrılarınız tez geçer...bende ilk emzirme zamanı olmuştu ela emmedi bi gece sabah ağrıyla uyanmışltım...sıcak havluyla pansuman yapmıştım...

burpcum bizde iyiyiz canım pazar günü kızımın doğum gününü yapıcaz bi heyecan var umarım saçmasapan bi olay çıkıp bende göreve gitmem...

nursimcim ne çabuk geçti zaman elecık 1 yaşınada giriyor demek maşallah

sevimcimide iş yoğunluğundan arayamadım aklım ondaydı 2 gündüryarın arayayım çok sevindim mercanın iyi olmasına

Merhaba kızlar,herkes iyidir inşallah.Biz de 2 gündür hastanedeydik.Kayınvalidem anjiyo olacaktı,2 damar tıkanık çıktı,birine stent takıldı,diğerine 1 ay sonra takılacak.Bir gece yoğunbakımda kaldı.Şimdi daha iyi şükür.Yoruldum hastanede 2 gündür tabi.Herşeyin başı sağlık.Hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun...

size bol karlı bembeyaz bir gunden merhaba diyorum
acayip soguk uzun zamandır boyle kar yagmamıstı.
ben pek sevmem bu havaları.çocuk olup okula gitmeyip kar oynasak neyse
müşteri beklerken hiç çekilmiyo :)

tuanayım gecmiş olsun canımmm
biran önce iyileşsin kayınvalidecigin.

herkesleri öpüyorummmmmm

Merhaba kızlar,herkes iyidir inşallah.Biz de 2 gündür hastanedeydik.Kayınvalidem anjiyo olacaktı,2 damar tıkanık çıktı,birine stent takıldı,diğerine 1 ay sonra takılacak.Bir gece yoğunbakımda kaldı.Şimdi daha iyi şükür.Yoruldum hastanede 2 gündür tabi.Herşeyin başı sağlık.Hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun...

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

size bol karlı bembeyaz bir gunden merhaba diyorum
acayip soguk uzun zamandır boyle kar yagmamıstı.
ben pek sevmem bu havaları.çocuk olup okula gitmeyip kar oynasak neyse
müşteri beklerken hiç çekilmiyo :)

tuanayım gecmiş olsun canımmm
biran önce iyileşsin kayınvalidecigin.

herkesleri öpüyorummmmmm

keşke burayada yağsa sadece yağmur yağıyor

selam kızlar efe hala hasta malesef bronşit olmuş 5 iğne verdi yazık çocuk hastaneye girince ağlıyo:((
bi yandan not işleri yoğunum bu aralar arada ateşleniyo o da strese sokuyo beni korkarım ben ateşten
tabi hasta olunca ne yeme içme ne de uyku kalıyo eskiden yediğinin yarısını zorla yediriyoruz 1 saat sürüyo yemek faslı inşallah geçicidir yoksa yemeyen çocuk uyumayandan daha zor

sevimcim mercan iyiymiş geçmiş gitmiş olsun sağlıcakla büyüsün inşallaahhh

ela hanımın doğum günü şimdiden kutlu olsun ondan 1hafta sonra da bizim:))))

ball ben de hamileyken eyüp sultan a gitmiştim cinsiyetini yeni öğrenmiştik göbek adını koyucam demiştim efe belliydi zaten ben 2 ismi sevmiyorum okulda zor oluyo diye
benim oğluşumun d göbek adı eyüp ama sen deyince hatırladım:))))))

herkesi çok öperim
burp hava kirliliğinin de etkisi varmış alerjik bünyeli olduğu için diğer insanlardan daha ağır geçirirmiş üst solunum yolları enf.nu
çocuk öksürdü ertesi gün götürdüm hop bronşit
Allah beterinden korusun diyelim artık

özlemim bakıcın hayırlı uğurlu faydalı olsun inşallahh

iyi geceler şekerlerr

gunaydınnnnnn

topikkkkk açılmamıssss
kar kış kıyamet herkesler hasta yorgunnnnn
hemenceccik iyileşin bebişler annelerrrrr

selam kızlar efe hala hasta malesef bronşit olmuş 5 iğne verdi yazık çocuk hastaneye girince ağlıyo:((
bi yandan not işleri yoğunum bu aralar arada ateşleniyo o da strese sokuyo beni korkarım ben ateşten
tabi hasta olunca ne yeme içme ne de uyku kalıyo eskiden yediğinin yarısını zorla yediriyoruz 1 saat sürüyo yemek faslı inşallah geçicidir yoksa yemeyen çocuk uyumayandan daha zor

sevimcim mercan iyiymiş geçmiş gitmiş olsun sağlıcakla büyüsün inşallaahhh

ela hanımın doğum günü şimdiden kutlu olsun ondan 1hafta sonra da bizim:))))

ball ben de hamileyken eyüp sultan a gitmiştim cinsiyetini yeni öğrenmiştik göbek adını koyucam demiştim efe belliydi zaten ben 2 ismi sevmiyorum okulda zor oluyo diye
benim oğluşumun d göbek adı eyüp ama sen deyince hatırladım:))))))

herkesi çok öperim
burp hava kirliliğinin de etkisi varmış alerjik bünyeli olduğu için diğer insanlardan daha ağır geçirirmiş üst solunum yolları enf.nu
çocuk öksürdü ertesi gün götürdüm hop bronşit
Allah beterinden korusun diyelim artık

özlemim bakıcın hayırlı uğurlu faydalı olsun inşallahh

iyi geceler şekerlerr

mavicim efecime çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah mavim ben de kesin koymam lazım ama başka ismide olsunda istiyorum.düşünüyoruz daha çok var zamanımız bol

kızlar bende hamile kaldığımdan beri eve temizlik için karşı binadan kadın geliyor ama malesef içime sinmiyor yaptığı temizlik :47: cuma günü beni çileden çıkardı tanıdık diye anahtarı bırakıp işe gidiyorum tv sehbası camının kenarını kırmış yapılacak işleri yazmıştım hiç biri yapılmamış sıradan silmiş süpürmüş banyoda hiç çif çamaşır suyu kullanmamış. allah aşkına sizlere gelenler nasıllar hepsimi böyle temizlik yapıyor anlamıyorum.

Back
X