Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özlem sen nasılsın canım? seni sormayı unuttum sanma. başladın sanırım okula?oğluşun napıyor? öpüyorum kendisini :)))

Biz de iyiyiz kızımla. Evet gayet iyi. En azından artık ağladığımı görmüyor. Evde bağırış çığırış olmuyor. Böyle daha iyi sanırım. Ben zaman zaman böyle oluyorum. İnşallah geçecek bu sıkıntılı günler. Allahım dardaki bütün kullarına yardım etsin inşallah.

Özlem sen nasılsın canım? seni sormayı unuttum sanma. başladın sanırım okula?oğluşun napıyor? öpüyorum kendisini :)))

Biz de iyiyiz kızımla. Evet gayet iyi. En azından artık ağladığımı görmüyor. Evde bağırış çığırış olmuyor. Böyle daha iyi sanırım. Ben zaman zaman böyle oluyorum. İnşallah geçecek bu sıkıntılı günler. Allahım dardaki bütün kullarına yardım etsin inşallah.
iyiyim canım sağol ,başladım 1,5 ay oldu, oğluşumda iyi teyzemize de alıştık iyi gidiyor şimdilik bakalım..

seninde kendini toparlamana sevindim öyle ya da böyle hayat devam ediyor değil mi? rabbim herkese yardım etsin canım
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah bir arıza çıkmaz da bundan sonra rahat geçer günler ne olur artık pürüz çıkmasın :26::53:

çıkmazzzzzzz:nazar:

iyigeceler..

burpcum pürüzz falan yokk herşey yolunda doğuma kadar hep böyle geçecek:)noludu ne bitti hep merak ediceksin içindeki parçanı sonrada nasıl büyücek derdine düşüceksin bitmiyor yani,alış artık:)az kaldı vuslata:)sağlıkla gelecek aresimiz bu arada sarp ismini seviyorum ama ares daha bi hoş geldi bana:nazar:yerim aresinn ayacıklarınıııı:nazar:seni arıcaktım bitürlü fırsat olmadı canım yaa:40:

kızlar benim arasıra çok felaket kasık ağrım oluyoo,adette yakın değil amaa oluyo dayanılacak gibi değil neden aceeppp!!bide adete 3gün falan kala fena şekilde kaşıntm oluyo sanırım enfeksiyon mantar tarzı bişey,tatile gidip gelelim dra gidicem bide spirl işini halledicem en kesin çözüm yolu bu ilaç kullanmak iş değil.nolur nolmaz.

selam kızlar çarşamba günü çok fazla rahim kasılmam oldu akşamda acile gittik plesentam aşağıdaymış bana amniyosentezdede söylemişlerdi ancak bunu kötü birşeymiş gibi ifade etmemişlerdi cvs yapamıyoruz plesentan aşağıda ancak amniyosentez için avantajlı bir durum demişşlerdi meğer bu duurum allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş ama benimki çok şükür tehlike sınırında değil ve bebek büyüdükçe kendiliğinden çıkabilirmiş bu arada bebek 250 gr çıktı :( çok küçük bebişim okadar dikkat ediyorum gıdama genede beslenememiş altta çizelgemde 400 gr diyor olması gereken kilo için inşallah kapatır farkı plesentasıda yukarı çıkar yoksa sezeryan şart olacak
yarın ayrıntılı ultrasona gireceği umarım daha başka sorun çıkmaz herşey yolunda gider

selam kızlar çarşamba günü çok fazla rahim kasılmam oldu akşamda acile gittik plesentam aşağıdaymış bana amniyosentezdede söylemişlerdi ancak bunu kötü birşeymiş gibi ifade etmemişlerdi cvs yapamıyoruz plesentan aşağıda ancak amniyosentez için avantajlı bir durum demişşlerdi meğer bu duurum allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş ama benimki çok şükür tehlike sınırında değil ve bebek büyüdükçe kendiliğinden çıkabilirmiş bu arada bebek 250 gr çıktı :( çok küçük bebişim okadar dikkat ediyorum gıdama genede beslenememiş altta çizelgemde 400 gr diyor olması gereken kilo için inşallah kapatır farkı plesentasıda yukarı çıkar yoksa sezeryan şart olacak
yarın ayrıntılı ultrasona gireceği umarım daha başka sorun çıkmaz herşey yolunda gider

canım ya takılma kiloya falan o alacak allahın izniyle ne olur sıkma kendini ya etkiliyorsun onu bak

günaydın herkese mutlu hafta sonları olsun güzel güzel haberler gelsin inşalllahhh

hafta içi yoğun oluyorum giremedim

burp oğluşunun sağlık haberleri de gelecek b ugün sen hiç tasalanma yoksa efe gibi uyku nedir bilmeyen biri olacak paşan ve sen eriyeceksin:)))))))))))))

öpüyorum herkesi
bilge herşey daha da yoluna girecek çok öpüyorum

burp kilo boy gibi şeylere kafanı takma bende oğlumun boyu kısa diye endişelenmiştim
maşallah doğduktan sonra arayı kapattı sayılır

kızlar bizde oğluşumu cuma günü sünnet ettirdik
öncesinde oğlumun kollarını delik deşik ederek kan aldılar
o ağladı ben ağladım sünnet günü de acaip ağladı can acısıyla kafasını sallaya sallaya
2 gündür daha iyi ama arada ağlamalar devam ediyor
geçicek inşallah

merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonu çektirdik çok şükür herşey yolunda babasının minik bir kopyası haftası ilede uyumlu çok şükür 23 cm 338 gr. lık bir eşşek :) şu rahim kasılmalarımda olmasa keşke ama 3 ayrı doktor normal dedi bende kudurmayayım dimi plesentada çok aşağıda değilmiş ama çokta yukarıda değilmiş tam sınır yani

canım ya takılma kiloya falan o alacak allahın izniyle ne olur sıkma kendini ya etkiliyorsun onu bak

günaydın herkese mutlu hafta sonları olsun güzel güzel haberler gelsin inşalllahhh

hafta içi yoğun oluyorum giremedim

burp oğluşunun sağlık haberleri de gelecek b ugün sen hiç tasalanma yoksa efe gibi uyku nedir bilmeyen biri olacak paşan ve sen eriyeceksin:)))))))))))))

öpüyorum herkesi
bilge herşey daha da yoluna girecek çok öpüyorum

sanırım yeni bir efe geliyor bu adam uuyumak bilmiyor sille tokat geçiriyor bana mavi :)

burp kilo boy gibi şeylere kafanı takma bende oğlumun boyu kısa diye endişelenmiştim
maşallah doğduktan sonra arayı kapattı sayılır

ay evet elanaz canım zaten acildeki doktor yanlış ölçmüş ayrıntılıda 23 cm ve 338 gr çıktı el velet

kızlar bizde oğluşumu cuma günü sünnet ettirdik
öncesinde oğlumun kollarını delik deşik ederek kan aldılar
o ağladı ben ağladım sünnet günü de acaip ağladı can acısıyla kafasını sallaya sallaya
2 gündür daha iyi ama arada ağlamalar devam ediyor
geçicek inşallah

yerim ben rüzgarı iyi yaptırmışsınız erkenden yaptırarak bende bir aksilik çıkmazda kısmet olursa doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum sonrasında birde onun stresini yaşamayalım zaten sünnet düğünü falan hiç sevmem öyle zımbırtılar yaptırmayacağıma göre en güzeli hastanede halletmek
olduda bitti maşallah iyi olur rüzgar inşallah :)))

merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonu çektirdik çok şükür herşey yolunda babasının minik bir kopyası haftası ilede uyumlu çok şükür 23 cm 338 gr. lık bir eşşek :) şu rahim kasılmalarımda olmasa keşke ama 3 ayrı doktor normal dedi bende kudurmayayım dimi plesentada çok aşağıda değilmiş ama çokta yukarıda değilmiş tam sınır yani

maşallah ya ohhhhhhh be valla rahatladım şimdi

maşallah ya ohhhhhhh be valla rahatladım şimdi

iyi akşamlar herkese
bende giremedim uzun zamandır telaş ve koşuşturmaca içindeydim denizle annemle ve ankaradan misafirlerle uğraştım hep
bu hafta da derin bir temizlik içine gömülüyorum

deniz de biraz huysuz bugunlerede diş geliyor kabarmış çünkü
bi de pipimiz de az da olsa bitiklik varmış yaşını geçince yaptırıcaz sünnetini

elanazım hayırlı olsun sünnetiniz damatlığını da görün inşallah

geçmiş olsun rüzgar paşaya damatlığını da görelim inşallahhh

denizoğlan a nazar mı ettik ki kolayca çıksın dişleri inşalllahhhh

burp çok büyük geçmiş olsun derin bi nefes al ve kes sesini uymayan bebek çok zor biz hala uykusuzuz ve artık uyumayı öğreneceğini sanmıyorum ben ümidi kestim gece saat başı uyanmalarımız bitti 2-3 saatte uyanıyoruz buna da şükür sünnet konusunda da hemen peşin karar verme ben de hemen yaptırırız diyodum ilk başlarda çok gazı vardı bi geçsin dedik sonra deli sıcaklar başladı ve bitmeyen huysuzluk lar uykusuzluklar hadi sonbahar kış olsun dedik hastalık bırakmadı yakamızı şimdi bişi demiyorum yaptırrız nasıl olsa bigün

efem artık çok uslu tayzeleri herşeyi anlıyo biliyo,hatırlıyo inanılmaz bi hafızası var:nazar:
yalnızlığı sevmiyo çocuk seviyo hergün okula gitmeden bi posta park yapıyoruz çoluk çocuk kızları yakalayıp öpüyo:))))
tek sorunumuz uykumuzun azlığı gündüz bi kere 1.5-2 saat uyuyo geceyi de ne siz sorun ne ben söyliym ama buna da şükür

durumlar bu ben de 61 kilo oldum:)))buna bile seviniyorum artık napıym???
38 beden oluyo 36 hayal zaten 1-2 daha versen iyi olacak ama sorun etmiyorum belki yazın çok yiyemem de veririm

öpüyorum herkesleri burrp oğluşun ismine karar verdiniz mi??
iyi gecelerr

arkadaşlar biz bu cumartesi yolcuyuz inşallah.hepinizi çok öpüyoruz.kendinize dikkat edin..

kızlarrrrrrrrrrr son halimi ekledim işteeeeee yeni özlem bakın bakalım :) gerçi şimdi ona göre 1,5 kilo daha zayıfım :) saç rengim nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum:)

burpcum erkenden yaptırdık iyi oldu ama gel bir de bana sor nasıl olduğunu
doğar doğmaz da daha zor olur sanki sarılık falan olur çocuk daha çok yıpranır
ama biran önce yaptırmakta fayda var

denizcim mavicim çok sağolun darısı sizinkilerin ve topiğimizdeki diğer erkeklerin başına:nazar:

zasacım iyi yolculuklar canım meleğin yanına gidiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam
meleğe de çok selam söyle

Back
X