Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim çok zayıflamışsın canım saç rengin de çok yakışmış
oğluna da sana da maşallah:nazar:

özlemcim çok zayıflamışsın canım saç rengin de çok yakışmış
oğluna da sana da maşallah:nazar:

sağol canım benim :)

bu arada ben atlamışım daha doğrusu görmemişim paşamız sünnet mi oluyor ya maşallah ona büyük adam olsun inşallah, darısı bizlere bakalım :)

Kızlar iyi akşamlar hepinize,acayip bir koşuşturmaca ve yorgunluk içinde yuvarlanıp gidiyorum.Allahın izniyle sona doğru geliyoruz yavaş yavaş.Hem korku,hem heyecan hepsi var.Bir yandan da dershaneye gidiyorum.Evde işler o biçim bizi bekler.Temizlik,oda yerleştirmece,alışverişler.Bunlar güzel telaşlar tabi,Rabbim isteyen herkese yaşatsın ama gün be gün daha bir yorgun oluyorum ve ağırlaşıyorum.
Elanazım Rüzgar Paşa,erkekliğe ilk adımını atmış,daha güzel mürüvetlerini de görün inşallah.Ben de düşünüyordum doğar doğmaz sünneti ama bir doktor arkadaşım en azından kırkını geçmesi iyi olur dedi...
Öslemim,süper olmuşsun kuzum yaaaa,saçının rengi harika,sen harikasın,ne güzel gitmiş kilolar,zaten güzeldin ama iyice fıstık olmuşsun fıstık canım arkadaşım benim :))
Zasacım,size de iyi yolculuklar,ne güzel,bu değiişiklik iyi gelecek size,tadını çıkar her anın,ve foto çek bol bol daa bakalım :))Meleğime selammmm ve eşine de tabi kii...
Burpum zaten biliyordum başından beri herşeyin güzel gideceğini canım,ne güzel :nazar: Demek cüneyte benziyor,ya anaya ya babaya tabi,bu arada kayınvalidenler nasıl,onların tavrından ve ilgilerinden bahsetmedin hiç,merak ettim yawww :))
Gulimussss nerelerde yahuuuu,hiç girmez oldu,umarım iyidir...
Bebingim baban daha iyidir inşallah,Koah çok zor,babamdan biliyorum,tam da mevsimi,mevsim geçişleri çok zor atlatılıyor,Allah yazrdımcınız olsun....
Kızlar hatırını soramadıklarım,hepinizi soramasamda kalbimde ki hatırınız çok büyük,çok yorgunum,hepinizi çok seviyorum,iyi gecelerrrr:16::16::16::16:

özlemcim harika olmuşsunn batum zaten bi afetttttt!!!!saçlarında çok güzel olmuş açık tenlisin bu renk sana çok ii gitmiş.

nimetcim sünnetmi oldunuz valla kaçırmışım,hayırlı olsunn demek erkek oldu rüzgar paşamızz,maşallah ona daha nicee nicee mutluluklar yaşatsın size..

tuanaycım demek son hazırlıklar yapılmakda neüzel telaşlarr dı onlarr yaa.sağlıkla gelsinde yatsın odasında inşallah can oğlumuz:)

kızlar evet cumartesi sabah yolcuyuz çok erken çıkcaz evden avrupa yakasından kakıcak uçağımız 8:30da biz evden en geç 6da çıkıcaz adayıda yolda aburcuburla durdurucam mecburen napiimm,önceden meme zamanında çok iyiydi memeyi alıyodu saaatlerce emiyodu uyuyodu bakalım bukez zaptedebilecekmiyiz:1:

Kızlar iyi akşamlar hepinize,acayip bir koşuşturmaca ve yorgunluk içinde yuvarlanıp gidiyorum.Allahın izniyle sona doğru geliyoruz yavaş yavaş.Hem korku,hem heyecan hepsi var.Bir yandan da dershaneye gidiyorum.Evde işler o biçim bizi bekler.Temizlik,oda yerleştirmece,alışverişler.Bunlar güzel telaşlar tabi,Rabbim isteyen herkese yaşatsın ama gün be gün daha bir yorgun oluyorum ve ağırlaşıyorum.
Elanazım Rüzgar Paşa,erkekliğe ilk adımını atmış,daha güzel mürüvetlerini de görün inşallah.Ben de düşünüyordum doğar doğmaz sünneti ama bir doktor arkadaşım en azından kırkını geçmesi iyi olur dedi...
Öslemim,süper olmuşsun kuzum yaaaa,saçının rengi harika,sen harikasın,ne güzel gitmiş kilolar,zaten güzeldin ama iyice fıstık olmuşsun fıstık canım arkadaşım benim :))
Zasacım,size de iyi yolculuklar,ne güzel,bu değiişiklik iyi gelecek size,tadını çıkar her anın,ve foto çek bol bol daa bakalım :))Meleğime selammmm ve eşine de tabi kii...
Burpum zaten biliyordum başından beri herşeyin güzel gideceğini canım,ne güzel :nazar: Demek cüneyte benziyor,ya anaya ya babaya tabi,bu arada kayınvalidenler nasıl,onların tavrından ve ilgilerinden bahsetmedin hiç,merak ettim yawww :))
Bebingim baban daha iyidir inşallah,Koah çok zor,babamdan biliyorum,tam da mevsimi,mevsim geçişleri çok zor atlatılıyor,Allah yazrdımcınız olsun....
Kızlar hatırını soramadıklarım,hepinizi soramasamda kalbimde ki hatırınız çok büyük,çok yorgunum,hepinizi çok seviyorum,iyi gecelerrrr:16::16::16::16:
canım benim bunlar tatlı yorgunluklar ,hayırlısıyla sona geldin ,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, mutlu sona o cennet kokusunu duymana çok az kaldı. heyecanlanman, meraklanman,endişelenmen hepsi çok normal . 2 ay sonra daha farklı şeylerden konuşacağız emin ol :))
çok teşekkür ederim canım bu arada :) daha vermem gereken 10 kilo daha var bakalım yaza kadar gider inşallah...
özlemcim harika olmuşsunn batum zaten bi afetttttt!!!!saçlarında çok güzel olmuş açık tenlisin bu renk sana çok ii gitmiş.

nimetcim sünnetmi oldunuz valla kaçırmışım,hayırlı olsunn demek erkek oldu rüzgar paşamızz,maşallah ona daha nicee nicee mutluluklar yaşatsın size..

tuanaycım demek son hazırlıklar yapılmakda neüzel telaşlarr dı onlarr yaa.sağlıkla gelsinde yatsın odasında inşallah can oğlumuz:)

kızlar evet cumartesi sabah yolcuyuz çok erken çıkcaz evden avrupa yakasından kakıcak uçağımız 8:30da biz evden en geç 6da çıkıcaz adayıda yolda aburcuburla durdurucam mecburen napiimm,önceden meme zamanında çok iyiydi memeyi alıyodu saaatlerce emiyodu uyuyodu bakalım bukez zaptedebilecekmiyiz:1:

sağol canım arkadaşım benim ,bende kahve yapmayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem? 90 kilo üstündekilerde beğendiler bende bilemedim şimdi :)
canım sizlere iyi yolculuklar Meleğimize de çok çok selamlar .... adacık sorun çıkarmaz merak etme sen o çok akıllı çok tatlı bir çocuk. rahat ol annesi hem düşün kızım seni hiç üzdü mü?:nazar:

söylerim elificim çok sağol.seni seviyorumm arfkadaşım hep dualarımdasınız melek ve sen!:2:

maşallah ya ohhhhhhh be valla rahatladım şimdi

canımsın birtanem

iyi akşamlar herkese
bende giremedim uzun zamandır telaş ve koşuşturmaca içindeydim denizle annemle ve ankaradan misafirlerle uğraştım hep
bu hafta da derin bir temizlik içine gömülüyorum

deniz de biraz huysuz bugunlerede diş geliyor kabarmış çünkü
bi de pipimiz de az da olsa bitiklik varmış yaşını geçince yaptırıcaz sünnetini

elanazım hayırlı olsun sünnetiniz damatlığını da görün inşallah

annenin sağlığı iyi olsunda canım bu yorgunluklar geçer tekrar tekrar geçmiş olsun canım ana gibi yar olmaz allah hepsine sağlık sıhhat versin
pipide bitiklik ne?

geçmiş olsun rüzgar paşaya damatlığını da görelim inşallahhh

denizoğlan a nazar mı ettik ki kolayca çıksın dişleri inşalllahhhh

burp çok büyük geçmiş olsun derin bi nefes al ve kes sesini uymayan bebek çok zor biz hala uykusuzuz ve artık uyumayı öğreneceğini sanmıyorum ben ümidi kestim gece saat başı uyanmalarımız bitti 2-3 saatte uyanıyoruz buna da şükür sünnet konusunda da hemen peşin karar verme ben de hemen yaptırırız diyodum ilk başlarda çok gazı vardı bi geçsin dedik sonra deli sıcaklar başladı ve bitmeyen huysuzluk lar uykusuzluklar hadi sonbahar kış olsun dedik hastalık bırakmadı yakamızı şimdi bişi demiyorum yaptırrız nasıl olsa bigün

efem artık çok uslu tayzeleri herşeyi anlıyo biliyo,hatırlıyo inanılmaz bi hafızası var:nazar:
yalnızlığı sevmiyo çocuk seviyo hergün okula gitmeden bi posta park yapıyoruz çoluk çocuk kızları yakalayıp öpüyo:))))
tek sorunumuz uykumuzun azlığı gündüz bi kere 1.5-2 saat uyuyo geceyi de ne siz sorun ne ben söyliym ama buna da şükür

durumlar bu ben de 61 kilo oldum:)))buna bile seviniyorum artık napıym???
38 beden oluyo 36 hayal zaten 1-2 daha versen iyi olacak ama sorun etmiyorum belki yazın çok yiyemem de veririm

öpüyorum herkesleri burrp oğluşun ismine karar verdiniz mi??
iyi gecelerr

mavicim ben zaten doğar doğmaz sarılık vb sorun çıkmazsa hastaneden çıkartmadan sünnet düşünüyorum illede olacak diye birşey yok kısmet olursa orada halledelim diyoruz sonra düşünmeyelim istiyoruz bakalım kısmet ablam oğlana yaptırdı çok memnun iyiki yaptırmışım diyor
ben hep derim çocuğun yaramazlığı enerjisini dökecek ortam bulamamasından yaşıtları ile oynar coşarsa tabiki uslu olur sen parkı ihmal etme mavi çocuk sosyal neyapsın evde

arkadaşlar biz bu cumartesi yolcuyuz inşallah.hepinizi çok öpüyoruz.kendinize dikkat edin..

sağlıkla gidin sağlıkla gelin iyi eğlenceler hepinize meleğe ercana selamlar hepimizden kucak dolusu öpüccükler iletin

kızlarrrrrrrrrrr son halimi ekledim işteeeeee yeni özlem bakın bakalım :) gerçi şimdi ona göre 1,5 kilo daha zayıfım :) saç rengim nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum:)

ben seni yerim boncuğum senide yerim o veletide yerim ikinizde çok tatlısınız harika olmuşsun :nazar:

maşallah ya ohhhhhhh be valla rahatladım şimdi

:42::16::9:

burpcum erkenden yaptırdık iyi oldu ama gel bir de bana sor nasıl olduğunu
doğar doğmaz da daha zor olur sanki sarılık falan olur çocuk daha çok yıpranır
ama biran önce yaptırmakta fayda var

denizcim mavicim çok sağolun darısı sizinkilerin ve topiğimizdeki diğer erkeklerin başına:nazar:

işte sarılık falan olmazsa kısmet olursa yaptırmayı düşünüyoruz

kolay gelsin canım tatlı koşturmacalar
babane dede çok heyecanlı ama değişmeyen bir şey varki bil bakalım babanesi ilk hediye ne aldı
en acil ihtiyaç duyulacak şey nedir ne olabilirki tabiki pamuk helva makinesi 6 yıl sonra kullanması için düşünmüş babanesi almış şimdiden :52:
neyseki çokta işe yarıyor dört bir yana toz şekerler fırlatan bir alet :52: ciddimi benimle alaymı ediyor çözebilmiş değilim henüüz

ada yaşadı desene yasal abur cubur time :9:

canım benim bunlar tatlı yorgunluklar ,hayırlısıyla sona geldin ,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, mutlu sona o cennet kokusunu duymana çok az kaldı. heyecanlanman, meraklanman,endişelenmen hepsi çok normal . 2 ay sonra daha farklı şeylerden konuşacağız emin ol :))
çok teşekkür ederim canım bu arada :) daha vermem gereken 10 kilo daha var bakalım yaza kadar gider inşallah...

sağol canım arkadaşım benim ,bende kahve yapmayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem? 90 kilo üstündekilerde beğendiler bende bilemedim şimdi :)
canım sizlere iyi yolculuklar Meleğimize de çok çok selamlar .... adacık sorun çıkarmaz merak etme sen o çok akıllı çok tatlı bir çocuk. rahat ol annesi hem düşün kızım seni hiç üzdü mü?:nazar:

bence bu renk sana çok yakışmış güle güle kullan canım

haa bu arada oğlanın ismi hala kesin değil sarp cepte ancak isim önerilerine açığız teyzeleri

sağol canım benim :)

bu arada ben atlamışım daha doğrusu görmemişim paşamız sünnet mi oluyor ya maşallah ona büyük adam olsun inşallah, darısı bizlere bakalım :)

canım sünnet oldu iyileşti bile sayılır darısı size inşallah

sağol canım geçen gün burp a da söylemiştim doğar doğmaz zor çünkü sarılık olabilir emmeyi bilmiyor sen zaten rahat olmayacaksın birbirinize alıştıktan sonra yaptırmak daha mantıklı biz uygun zamanda yaptırdık ama insanın içi parçalanıyor
sende güzel telaşlar yaşıyorsun ay çok heyecanlandım az kaldı sağlıkla doğur inşallah:))

sağol zasacım
size de iyi yolculuklar meleğe de çok selam söyle
aklıma geldikçe bebinge de ona da çok dua ediyorum

selamlar geçerken ugrayıp selam edeyim ben de:)
elanazcım oglusun erkek adam oldu ha masallah hayırlı ugurlu olsun tebrık ederm canm darısı mürüvettine insallah
semraya güle güle demeden uctu gitti bak ne güzel masallah leylek havalardan inmesin hiç ada büyüdü gezip eglencekler artık sıra onda melekle bol eglenceler
özlemim ne ka güzel olmusun kız masallah azmine de yenı tipine yakısmıs cicim
sifa recetemm göbüş aldı yürüdü ha hadı bakalm bısey kalmadı sayılı gün bitti bitiyor hayırlısıyla ınsallah vuslat zamanı smdı size
mavis ne alemde yaramaz efeyle parklarda tabı bız de aynen öyle her gun okul cıkısı dırek kızı al parka ındır gelmem salıncaktan ınmem dıye ınat edıyor elını tutturmuyor asla kendı yuruyecekmıs kosuyor dört nala sebek cakıl tası kozalak sıse kapagı sıgara ızmarıtı ne varsa topluyor yetısmek hızına cok zor ve yorucu oldu eve salıncak aldım artk baskası bınınce parkta salıncaga aglamaktan susturamıyoruz :)
pınarcım bilgecim bebıngcm nimtcim herkes ıyıdır ınsallah selam eder öperm herbikesleri

bizde aynıyız ıste büyüyor kuzum büyüdükce daha yorucu ama daha tatlı ugraslarla zamanının tümünü dolduruyor işten gel onla ılglen derken ne zaman akıyor zaman farknda bıle deglm valla
saglıcakla kalın
muckkkk

selam herkese
semracım geç oldu ama güle güle git gel inşallah meleğe de selamlar
bizi unutmasın ona söyle burdan tamamen kopmasın

buprcum bitiklik pipisinin ucunu sıyırınca derinin açılması lazımmış yarım açılırsa bitiklik denirmiş.))

ben yaz çıkınca yaptırmayı düşünüyorum kısmetse dr yürümeye başlasın dedi
dünde tombişlikten ultrasyon istedi dr umuz temiz çıktı şükür ki
ayaklansa veririz kiloları artık

bebingim canım özledim seni çok konuşamadık bayadır
aslında uzun zamandır kimseyle konuşamadım koşturmaca içinde herkes

özlemcim çok güzel olmuşsun arkadaşım yorumda yazmıştım zaten ama saç rengin daha genç göstermiş seni

bal nerde görünmüyor ne zamandır?

sevimcim de öyle

geçen gece hayatl etim yeni bir hamiş hatta 2 ahmiş haberi gelse ne güzel olur can gelir tekrar topiğimize diye
inşallah olur en kısa zamanda

aynı şehirdeyiz ama tuanayımla bile görüşemedik
en yakın zamanda annemle annesine gideceğiz inşallah

oğluşumda büyüyor herşeye atlıyor istiyor her geçen gün değişiyor
diş çıkartacağız ama bir türlü gelmek bilmedi elleri hep ağzında ne bulsa direk ağzına götürüyor

elimi tutuyor önce sessiz sessiz bakıyor gülüyor çaktırmadan direk ağzına götürüyor çok akıllı paşam
Allah nazardan korusun hepsini

selam herkese
semracım geç oldu ama güle güle git gel inşallah meleğe de selamlar
bizi unutmasın ona söyle burdan tamamen kopmasın

buprcum bitiklik pipisinin ucunu sıyırınca derinin açılması lazımmış yarım açılırsa bitiklik denirmiş.))

ben yaz çıkınca yaptırmayı düşünüyorum kısmetse dr yürümeye başlasın dedi
dünde tombişlikten ultrasyon istedi dr umuz temiz çıktı şükür ki
ayaklansa veririz kiloları artık

bebingim canım özledim seni çok konuşamadık bayadır
aslında uzun zamandır kimseyle konuşamadım koşturmaca içinde herkes

özlemcim çok güzel olmuşsun arkadaşım yorumda yazmıştım zaten ama saç rengin daha genç göstermiş seni

bal nerde görünmüyor ne zamandır?

sevimcim de öyle

geçen gece hayatl etim yeni bir hamiş hatta 2 ahmiş haberi gelse ne güzel olur can gelir tekrar topiğimize diye
inşallah olur en kısa zamanda

aynı şehirdeyiz ama tuanayımla bile görüşemedik
en yakın zamanda annemle annesine gideceğiz inşallah

oğluşumda büyüyor herşeye atlıyor istiyor her geçen gün değişiyor
diş çıkartacağız ama bir türlü gelmek bilmedi elleri hep ağzında ne bulsa direk ağzına götürüyor

elimi tutuyor önce sessiz sessiz bakıyor gülüyor çaktırmadan direk ağzına götürüyor çok akıllı paşam
Allah nazardan korusun hepsini

pipideki bitiklikte nazar boncuğu olsun paşamızın annesi önemli birşey değil anlaşılan yürümeye başlasın tombişlikten eser kalmaz zaten
aynı hayalleri bende kuruyorum bu topiğe iki hamile daha çok yakışır hemde ardarda melek ve bebingden güzel haberler gelsinde onlarda günlerini birlikte saysınlar inşallah eee tuanay doğuracak gulimusunda eli kulağında kontenjan açığı var allah topiğimizi hiç boş bırakmadı çok şükür inşallah hepimizin sağlıklı doğumları olurda veletlerin yaramazlık topiği olur burası

selamlar herkeseeee
guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyleeee

öpüyorum herkesi cokkkkkkk

Son düzenleme:
selam şekerler herkes iyidir inşallahh hafta içi çok yoğun oluyorum fırsat bulamıyorum pek azı dişlerimiz geliyo bir bir terelleliyiz bu aralar çok sıcaklara kalmadan çıksa da hepsi yavrum rahat etse yaza
başka da bi numara yok hep aynı okul ev annemler koştur dur bu ay hafta sonu da çok sınav var koşturmaca bitmiyo
herkese iyi geceler öperim çok

Günaydın fıstıklarrrr,umarım sesimi duyan olur :)) Nasılsınız inşallah,umarım herşey yolundadır.Ben de evde yatıyorum.Dr kontrolünde bebeğin suyu sınırda çıktı,erken doğum olabilir dendi,haftada 1 kontrol edilicek.Ve bu arada genelde hep sola doğru yatılıcak.İnşallah Rabbim 4 hafta daha dayanabilmeyi nasip eder.Biraz daha büyüsün oğlum.İşte böyle,biraz canım sıkıldı,ama Allaha emanetiz.Hayırla,sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah....
Herkese güzel bir gün diliyorum......

selam herkese tuanayım canım geçmiş olsun az daha dayansın oğlumuz 4 hafta ne ki sabırla geecek inşallah erken gelmesin paşamız
dinlen yat tabi çok bekledin bugunleri Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar zor bir hafta geçiriyorum salı günü sarhoş bir servis elemanı evime 20 mt. kala arabama çarptı hızını benle alamadı duran jeepe çarptı kronun önde gideni idi tüm sokak döküldü aşağı bana polis çağırın 150 ile mahalle arası gidiyordu çocuklarımız var burada biz şahit oluruz falan dediler bu krolar 10-15 kişi oldu yarım saatte üzerime yürümeye çalıştı polis inatla gelmek istemedi 1.5 saat bekletti sonra ben size sorarım nidasıyla lütfetti alkolmetrede 46 promil alkol çıktı abi yazma demelere başladı polis tanıdıklarıydı zaten onların servisinde bir sürü polis arabası görüyorduk tamir edilirken sonra gbt de ehliyetinin alkolden kaptırdığı çıktı polis bana arabanızda bekleyin diyip durdu tepelerinden ayrılmadım tam bitti polis bagajını kapattı hareket etti bende ayrıldım oradan dikiz aynamdan bir baktım arkamdan bagaj açıldı evraklar geri alındı krolarla kol kola polis tekrar arabaya bindi ve tahmin ettiğim üzere ertesi gün tüm rapor aleyhime çıktı tüm mahallenin ifadesi arabanın turbosunu denediği alkollü olduğu ve ehliyetini kaptırmış olduğu hiç yazılmamış efendim yokuş çıkanın yol önceliğinden dolayı suçlu bulundum. Sinirimden çığlık çığlığa ağladım şikayet edeceğim poliside onlarıda üstelik bu krolar evimide öğrendiler bu halimle bunlarla uğraşmak zorundayım.Tek tesellim o köpek hızlı olsada ben herzaman dört yol ve kavşak ayrımlarında arabayı durdurur tekrar hareket ettiririm yolu görsemde hızımı kesip devam etmem çünkü bu arabanın hızını nekadar kessende belli bir hızda olmana neden oluyor o yüzden böyle magandalar karşına çıkarsa daha ciddi sonuçlarla karşılaşılabilir hatta ani çıkan düşük hızlı bir araçsa kolay durabilmemi sağlar allahtan gene öyle yapmıştım hızım 10 falandı dolayısı ile karnıma air bag im patlamadı yada bu şerefsiz göbekten çarpıp beni savurmadı allahıma şükrediyorum bebeğim hala benimle sadaka vereceğim en kısa zamanda.
Ancak bu stresler haksızlığa uğramanın siniri rahim kasılmamı arttırdı dün bütün gün rahmim kasıldı tüm karnım taş kesti işteyken hemen florance nightingale gittim orada rahim ağzıma baktırdım çok şükür birşey yoktu ancak eve gelmemle kasılmalar azalacağına arttı üzerine birde ishal eklendi ve tüm bunlarda erken doğum belirtileri olarak geçiyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum 5 dakika geçmesiyle moralimi toplamaya çalışıyorum ama rahmim durmadıki tüm karnım taş kesip durdu artık kasılmaktan hamlık oldum o gerildi ben gerildim o gerildi ben gerildim allahtan eski dekan çok iyi biliyor benim kıymetli gebe olduğumu ortalığı yıktı gelmeyeceksin diye hatta dün beni zorla yolladı kayınpeder eşim hepsi işe geldi herkezede tembihledi salı gününe kadar yollamayın onu okula diye önce karşı çıktım ama şimdi iyi geldi bugün dinleniyorum evde belki geçer kasılmalar :(((((((((((((((

Back
X