- Konu Sahibi merwecik_20
-
rabbim hepinize sağlık evlenince eşlerinizle birlikte huzur mutluluk versin....
taçsız canım ben çıkıyorum mesajını aldım ama yazmaya vaktim yok oğluş gelicek yemek yapıyorum daha bitiremedim
ablam burdada yalnız bırakmamışsın biziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burdayım gülüm taçsız prenses te burdaymış onu takip edip buldum burayı he he he
sandaloz sakızı aktarlarda satılıyor yüz gramı bir aya yakın gider fiyatı 4-5 tl ...zaten kk de forumu var isteyenler ordan daha detaylı bilgi alabilir adım adım sağlık bölümünün diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz bölümünde
Ya bende eylül ismini çok seviyorum :)
kan şekerim düştü galiba canımm adet günümdeyim bide boğaz ağrısı var keyfim yok pek
daha iyi olsaydım ben burda aşk patlaması olurdu :)
sev tabi o benim kızımın adı olcak inş.. o zamana karar değiştirmezsem he he:1hug:
ya bende tuana, ecrin, berra, berrak gibi isimleri seviorum ama nişanlım pek sıcak bakmıyo bu isimlere kaydirigubbakcemile3
saol canımm geçer inş..
he he bi bebiş olsunda isme karar verilir canım ama biz bebiş istemiyoruz :)
yaaa ben aglıcam sımdı neler olmus böyle öhöhöhöhö:))) kaynatın bakalım hepsını okumaya vaktımyok o yuzden okudugum yerden dalıyorum konuya ay busabah bende dedım kızım olursa ada koyayım bızımkı ada groupta calısıo hergun msnınde ada group yazıo :)
ilk zmnlar bende istemiyorum ama 2 seneden sonra Allahım izn verirse istiyorum inş :kedi:
ben de inci ismi hep kibar gelmiştir çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?