- Konu Sahibi merwecik_20
-
bende ya önce bı kendımı buyuteyım 87 doumluyum ama sorsan hala 16 derım:) ılkere de öle dıorum önce benı buyut snra cocuk dusun hem kım doğrursa adını o koyar benleısı kavgası yapma dıorum:)) sabah ada dıe konusuken zaten neyse gecelım bunları daha bı 5 yılı vr dedım:)
güzel isim canımm taptatlı bi kızın olsun adını da inci koy inşş
bende inci teyzesi olurumm
caspersy boğazın için bol sıcak sulu bişeyler iç. geçmiş olsun canımm.
hoşgeldin canmm günün özeti herkesin aşkı depreşti burası ilanı aşk köşesi gibi oldu :asigim:
burdayım gülüm taçsız prenses te burdaymış onu takip edip buldum burayı he he he
sandaloz sakızı aktarlarda satılıyor yüz gramı bir aya yakın gider fiyatı 4-5 tl ...zaten kk de forumu var isteyenler ordan daha detaylı bilgi alabilir adım adım sağlık bölümünün diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz bölümünde
kaydirigubbakcemile3 özete bayıldım. hakikaten aşkımız depreşti. dediğim gibi herşey aşklarımız için. :lepi:
evttt iyiki varlarr iyiki bizim aşklarımızz...
iyi ki biz evlendikk darısı başınızaa
valla ben bugün ay çöreği yedim, tatlıdanda uzak durulmuyoki yaa...
amin kızlar amin istanbulda öyle bi hava varki bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyo şimdi bi şemsiye altında aşkımla sahilde dolaşmak vardı :asigim:
bgn kü romantikliğim bundan mı acaba
amin kızlar amin istanbulda öyle bi hava varki bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyo şimdi bi şemsiye altında aşkımla sahilde dolaşmak vardı :asigim:
bgn kü romantikliğim bundan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?