2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

he he evet canım evliliğinizin bi tadını çıkarın baş başa kalın sonra zamanı gelince gelirmiş bebiş evli olan arkadaşlarımız öyle diyorlarr

hımmmm takip edildiğimi hissetmiştim zati sırnaşık şeysırnaşık şey

amin kızlar amin istanbulda öyle bi hava varki bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyo şimdi bi şemsiye altında aşkımla sahilde dolaşmak vardı :asigim:
bgn kü romantikliğim bundan mı acaba

Yaa kızlar bizde dicez mi ayy iyikide evlendim vs diye amaan bana çok uzak göründü şimdi o günler Geçmiyor günler yarrr yarrr yarrrr ...

amin kızlar amin istanbulda öyle bi hava varki bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyo şimdi bi şemsiye altında aşkımla sahilde dolaşmak vardı :asigim:

olabilir tatlımm
ayy burda bi yağıyo bi duruyo bi eve gitseydimm
aşkım alcak beni bugün 2saat sonra evdeyizzzkaydirigubbakcemile5

ahh ahhhh hasta olmayacağımı bilsem şimdi çıkarım dışarı antalyadayım inceden yağmur yağıyor soğuk da değil üstelik ama çıkamıyorum amelyattan sonra dikkat etmem gerek senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…