2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Yaa kızlar bizde dicez mi ayy iyikide evlendim vs diye amaan bana çok uzak göründü şimdi o günler Geçmiyor günler yarrr yarrr yarrrr ...

uzak deil canmm ya şimdi hemen geçsin diyorsunuz ya bende diodum yani
şimdi diom ki o kadar da çabuk geçmese olurmuş o günü beklemenin heyecanı da çok güzel çünkü..
kızlarr bi dışarı çıkıp gelcem çok kaynatmayınn

ben acıktımmmmmmmmmm

kızlar çorba için mercimek çorbası bol bol sebzeli yapın rondodan geçirin az yağlı az tuzlu yanına da bolcanak salata şöyle bol limonluuuu kaydirigubbakcemile2

burda da çok yağıyor, afyondayım bu arada.. Allah nazarlardan korusun. böyle iyi dileklerle çok mutlu hissediyorum kendimi.....

caspersy canım resimlerini ben istedim sonra toplantıya girdim,anemmmm çıktım bir de baktım koymuşsun bakmış arkadaşlar kaldırmışsın bile.Ama olmaz ya ben istemiştim ama ya bak ağlıyorum.

kızlar neler kaynattınız siz öyle ohhh muhabbet bol olmuş

ahh ahhhh hasta olmayacağımı bilsem şimdi çıkarım dışarı antalyadayım inceden yağmur yağıyor soğuk da değil üstelik ama çıkamıyorum amelyattan sonra dikkat etmem gerek senağlama
canım benim. dışarı kararsa da biz ışıl ışılız bak. Allah acil şifalar versnn.

Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın..Acıktım birşeyler kemirmeliyim :))
afiyet olsun tatlımm.

ben acıktımmmmmmmmmm

kızlar çorba için mercimek çorbası bol bol sebzeli yapın rondodan geçirin az yağlı az tuzlu yanına da bolcanak salata şöyle bol limonluuuu kaydirigubbakcemile2
çorba mııı? acayip çorbacı oldum yaa

bu arada o nişanlım hala aramadı,ayyy kafayı yiyeceğim nasıl gıcığım şu anda ona anlatamam.Ama arayacak,yani arar di mi ,ayy arasın lütfennnnn,arayacak,arayacak........

bu arada o nişanlım hala aramadı,ayyy kafayı yiyeceğim nasıl gıcığım şu anda ona anlatamam.Ama arayacak,yani arar di mi ,ayy arasın lütfennnnn,arayacak,arayacak........

cnm arayacak sen arama ama o arayacak sen ararsan aynı davranışları yapmaya devam eder. sen alttan alıyosun diye devam eder

hoşgeldin bebişim. takma kafaya boşver azcık. kendinle ilgilen düzelir herşey

ayy canım benimm şimdi burdaysan tekrar koyarım hemen

bugün yediklerimi yazmadım ben hemen söyleyeyim
sabah kalkınca 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği tost makinesinde iyice kızarttım (yağsız) etimek gibi oldular + 1 fincan yeşil çay + 1 mandalina
ara 10:00 da 1 mandalina
öğle 12:40 ta 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak booolll limonlu salata yağsız + 1 tabağın içine 3 yemek kaşığı haşlama patates dilimi ve 5 yemek kaşığı tavuk döner
akşam 18 :00 içinde öğle yemeğimden ayırdım ,1 tabağın içine salata+ biraz tavuk döner+biraz patates haşlama koydum ve 1 bardak ayran bunları yiyeceğim.

alkisalkisalkis azimli çıktın cnm sen walla ben aralarda kaçırıyorum bişiler :kedi:

hadi tatlım bak bakalım beğencen mi
sözde giydiğim kıyafeti
kınalığımı
gelinliğimi
evimi
kısaca beni yerimseniben
bi tanede yüzümü karalamadığım fotomu koyayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…