2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

çokk teşekkür ederiz canımm.[/QUOTE]
ne demek bitanemm sormak istediğiniz bişi olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim

ohhh ohh maşallah bende birazcık daha pozitif bakmaya uğraşıyorum he he =))) sizi neşeli görünce bende neşeleniveriyorummmm

aman aman öyle olsunn herkes mutlu olsunn oleyy :)

arada bir ödüllendirmek lazım kendimizi bugünü sallama günü ilan ediyorum bugün hiç kimse üzülmeyecek bütün derdi kederi bir kenara bırakıp keyifli bir gün geçirecek hatunlar anlaştık mı haydınnnnn kaldın dans edelim
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kesinliklee hadi bi şarkı seçiyoruz ve açıp oynuyoruz oturduğumuz yerdenn:dance::dance::dance::dance:
BABUTSA YANAYIM DİYORUMM KATILAN VAR MI BANA

çok tatlısın prenses. hadi sizi düğüne götüreyim. a ne güzel olurdu yaaaa. hepimiz dökerdik kurtları bi de telaşlarııı hihoyyyt

kızlar bi daha secret fln yok secret fln dersem dövün beni :mymeka:
ne zmn secret dedim herkesin morali bozuldu yaa

ayyyy canım çok güldüm buna alemsin vallahi :)

tatlım haklısın salı gününden beri bu haldeyiz ama çok kırıldım.6 yıldır her yaptığını ben alttan aldım.Şimdi yine öyle olmasını istemiyorum çünkü alışmış ne yaparsam yapayım Ada beni affediyor diye düşünüyor.Hem o gün bana bir de zaten 4 ay sonra hep seninle olacağım dedi bu lafı çok gücüme gitti.Ne bileyim ya hatasını anlamış olması birşey değil ki biz 6 yılımızı geçirdik bir şekilde şimdi arayıp seni kırdımğımı biliyorum özür dilerim demek bu kadar zor mu ki :sinifsinif:

adaer konusundada sana katılıyorum o hatasını bılıyo bence sen tavrına son ver ve onu kendı halıyle basbasa utanmaya bırak yaptıgından utansın.böle de mutsuzsun cunku.
iyiyim sen nasılsın:)

ah güzelim anlıyorum benim iyiliğimi istiyorsunuz.Ama o erkek yani karşısındakinin bayan olduğunu heleki artık nişanlısı olmuş biri olduğunu bu derece unutabiliyor ve günlerdir beni aramıyorsa eee yetti ama hep ben mi alttan alacağım.Bu sefer de ararsam gururum çok kırılmış olacak kızlar.Ve bundan sonraki her olayda yine arar aman deyip umursamaz tavır takınacakmış gibi geliyor. ve sevgili m.m.m.m ben hala secret yapıyorum arayacak biliyorum :)

Günaydııııın kızlar ya da tünaydın =))) Nasılsınız ne yapıyorsunuz

sanada tünaydın prenses :) iyi olmaya çalışıyorum ben kendi adıma.

bende bi slm vereyim dedim o gün bugündür burdayımm ve çok eğlenceli sizinle sohbet etmek

casper güzelim iyiki o selamı verdin çok iyi oldu,bak bizi rahatlatıyorsun,seni aramızda görmek bize de çok iyi geldi bunu bil :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…