- Konu Sahibi merwecik_20
-
Günaydııııın kızlar ya da tünaydın =)))
Nasılsınız ne yapıyorsunuz
ya ben burayı iyiki bulmuşum
neti açınca hemen foruma giriyorum
forumda da bu topiğe
ohhh ohh maşallah bende birazcık daha pozitif bakmaya uğraşıyorum he he =))) sizi neşeli görünce bende neşeleniveriyorummmm
aman aman öyle olsunn herkes mutlu olsunn oleyy :)
bende burayı hemen açıyorum.yoksa beni bekleyenler var kaydirigubbakcemile3bgn daha iyi gibiyim sakardenizcim bgn burda moraller gzl bende buraya gelince brz daha iyi oldum
arada bir ödüllendirmek lazım kendimizi bugünü sallama günü ilan ediyorum bugün hiç kimse üzülmeyecek bütün derdi kederi bir kenara bırakıp keyifli bir gün geçirecek hatunlar anlaştık mı haydınnnnn kaldın dans edelim :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arada bir ödüllendirmek lazım kendimizi bugünü sallama günü ilan ediyorum bugün hiç kimse üzülmeyecek bütün derdi kederi bir kenara bırakıp keyifli bir gün geçirecek hatunlar anlaştık mı haydınnnnn kaldın dans edelim :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
durun ya beni bekleyin bende oynıyımm kaydirigubbakcemile3
:sm_cool:
:dance:
bu gün de oynama modundayız yaaaa. süperiz yinee kaydirigubbakcemile2
kızlar bi daha secret fln yok secret fln dersem dövün beni :mymeka:
ne zmn secret dedim herkesin morali bozuldu yaa
adaer bence artık sende pek uzatma. bak bir hafta oldu bu konuyu anlatalı.aşkına sahip çık,aklımızı kullanırsak; hislerimizi de canlandırırız.hayata ne olursa olsun gülümseyerek bakın,gerçekten olumlu güzel şeyleri çekeriz böylelikle.
adaer konusundada sana katılıyorum o hatasını bılıyo bence sen tavrına son ver ve onu kendı halıyle basbasa utanmaya bırak yaptıgından utansın.böle de mutsuzsun cunku.
iyiyim sen nasılsın:)
Günaydııııın kızlar ya da tünaydın =))) Nasılsınız ne yapıyorsunuz
bende bi slm vereyim dedim o gün bugündür burdayımm ve çok eğlenceli sizinle sohbet etmek
çok tatlısın prenses. hadi sizi düğüne götüreyim. a ne güzel olurdu yaaaa. hepimiz dökerdik kurtları bi de telaşlarııı hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?