- Konu Sahibi merwecik_20
-
Evet mervecim bu konuda sana katılıyorum, tek başıma alışveriş daha iyi oluyor.
Kendime bişeyler almam lazım yaa, aslında ay sonu param bitti ama malum gidicez şimdi, şık gelin olmalıyım :))
casper öğlene kadarmı çalışıyosun cumartesi günleri
he he bende eve gitmek istiyorum temizlik yapcam :)
ayy evlenince bide bu var kızlar eve gitcen yemek yapcan temizlk günü olcak :)
valla ben henüz görmedim ama ablama bişey vermemişti...
Ama bizlerde verilir normalde, hatta el öpmeye gelen gelinlerede akrabalardan verilir.
Bide ben ilkez gidicem ya hediye götürmem gerekirmi?
napalım artık katlancaz
ayy ayy şık gelin olcakmışş yesinler senii
kızlar sizin nişandan sonra kayınvalidenize gittiğinizde hediye olarak bişi vermiş miydi
kızlar ama çok zevkli oluoo :)
ayy eve gitcem yemek yapcam falan oyun gibi geliyo hala banakaydirigubbakcemile3
valla bızımkıler alma meraklısı özel bıse olması gerekmıo her daım bısıler alırlar:) bız 2 sene cıktık ama dedıgım gıbı az görusebılıoduk ozamanlar bıle hep bısıler alıp yolluyolardı tabı zevklerımız uymuyodu ben bıraz yuzsuz oldugumdan bana bısı almayın gelınce begendıgımı alırız dıodum:) uzun zamandır öle beraber cıkarız dısarıya kayınpederımle yalnız cıktıgımda olur hep bırlıkte cıktıgımda.benım begendıgım alınır altın gıbı bısıyden bahsedıyosan nısanda 2 bılezık bı bıleklık bı kupe takmıslardı onun dısında alınan 3 yuzuk var baska bır altın gelıp gıtmedı zaten ben takmayı sevmıom .maddı seylereönem vermıyorum sonucta o ımkanlarla alakalı bısey guluyoz eglenıyoz herseye bedel oluyo zaten
bende evlenınce ısten cıkıp kocam gelene kdr ıslerımı bıtırmıs olmalıyım kı o geldıgınde onunla ılgılenebılmellıyım cok tatlı heycanlar ama annemı bırakıp gıtcem ben yaa hanı koca evde yalnız basına kalcak tek uzen nokta bu benı
yok tatlım altın olarak kastedmedim bizde yoktur öyle bişi yani nişandan sonra gidince geline hediye verme dayımlardan teyzemlerden falan hiç görmedim bana yüzük takılınca annemde demişti bende gelinime bişi alayım diye ondan aklıma geldi de sordum tatlım
Benimki çalıştırmak istemiyo yaa, kapıdan içeri girince yorgun bir yüzle değil, güleryüzle karşılaşmak istiyorum diyo.
Bu arada evlenince bayanlar kendini boşluyoya çok kızıyorum, bence eşlerine nişanlılık dönemlerindeki gibi şık görünmelilerki gözü dışarıda olmasın...Beni alan almış satan satmış düşüncesiyle hareket ediyo bazıları...
ben geldim
hoşgeldinnn
anladım evetöle bır adet vr cnm benım arkadasım nısanlanmıstı nısan da deıl sözsöz yuzugu tektası ozaman takılmıstı snra kayınvalıdeye ılk gıttıgınde kadıncagız 1 kucukaltın vermıstı adet dıe
hmm öle bi adet bilmiodum ama kardeşim evlenir de gelinimiz olursa bende alcam :)
görümcelerim çok iyiler diom bende ii görümce olam da sevsin gelin beni
m.m.m.m hoşgeldinn canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?