2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ya ben sımdı bıle okdr rahatım kı msnde felan olsun yanımda olsun süslenmem etmem bı suslenınce gözlerı faltaşı gıbı acılıverır:) tabıkı yanında bakımlı hoş bı bayan tasımak her erkegın ısıne gelır:) bıkere ruhu oksanır

şekerler selam keyiflerimiz yerinde olsun inş. caspersy içimizi ferahlatıyorsun canım.Allah razı olsun.
depresyoncum benim ablamda kapalı ve doktor.buna rağmen eniştemin akrabaları hiiiççç eksik olmazlar. doğu taraflarında oturuyorlar k.validesigil ve oğlan kardeşi (kaynı oluyo dimi) okul tatilllerinde ona gelirdi üniversitedeyken. evin boş kaldığı halaa nadırdır.ablamın 2 çocuğu var,kaçç senelik evliler.hele ilk evli olduğu senelerde 2 ay kalanlar oldu. yani enişte yine akraba sayılır artık,ki ben abim diyorum çok yakınız, demek istediğim beterin beteri var.ufak şeyler için anneyi,aileyi telaşlandırma derim ben.onlarla sayılı zamanımız kaldı. seneye nasip olursa kendi yuvalarımızda olacağız.aklında bulunsun.
mervecik nasılsın canım.
adaer bence artık sende pek uzatma. bak bir hafta oldu bu konuyu anlatalı.aşkına sahip çık,aklımızı kullanırsak; hislerimizi de canlandırırız.hayata ne olursa olsun gülümseyerek bakın,gerçekten olumlu güzel şeyleri çekeriz böylelikle.

kesinlikle katılıyorum canım. şimdi yada evde bakımlı olmak en azından temiz gözükmek çok önemli. akıllıca bir yorum kutlarım.
hoşgeldin canımmmmm a.s.

denizcim saol önerin için canım...
Hepinizin önerilerini dikkate alıyorum kızlar, sonuçta yanlış düşündüğüm noktalarda olabilir.
Ya siz geldiniz ama ben çıkıcam şimdi (

gelırgelmez hepımıze yetıstın valla bravo:)annem hep der doğuluyla evlenınce 1 kısıyle deıl sulalesıyle evlenmıs olursun derdı babam kahramanmaraslı ordan bılıyorum:)
adaer konusundada sana katılıyorum o hatasını bılıyo bence sen tavrına son ver ve onu kendı halıyle basbasa utanmaya bırak yaptıgından utansın.böle de mutsuzsun cunku.
iyiyim sen nasılsın:)

saoll canımm benimm Rabbim hepimizden razı olsunn inşş..
ayy o sıkıntıları yaşadım geçti gitti ya sadece sizede geçip gitceni anlatmaya çalışıyorum canlarımm

cicişlerim sıze doyum olmaz sımdı azıcık telefon trafıgı var öğleden sonra gırecegım yenıden tabı bırcok konuyu geyıgı sohbetı kacırmıs olarak hepınız okdr cok sevdım kı kocaman kucaklıyorumm

bugun herkes pozıtıf:))

mervecimm çok geç kalma ama bak moralleri bozulunca tek başıma toparlayamıyorum :)

denizcim saol önerin için canım...
Hepinizin önerilerini dikkate alıyorum kızlar, sonuçta yanlış düşündüğüm noktalarda olabilir.
Ya siz geldiniz ama ben çıkıcam şimdi (
teşekkür ederim canım.sadece kendimiz bazen objektif bakamıyoruz,ama dışardan bir göz daha net görebilir. ben sadece görüşlerimi dile getiriyorum, çünkü kimse üzülsün istemiyorum.

saol canımmmm. her yörede aileler evleniyor ama doğuya gittikçe biraz değişiyor. iyiyim canım.akşama yine düğün var. ona hazırlanıyorum. saç yaptırıcam gamyoncuiremsu

saoll canımm benimm Rabbim hepimizden razı olsunn inşş..
ayy o sıkıntıları yaşadım geçti gitti ya sadece sizede geçip gitceni anlatmaya çalışıyorum canlarımm

çokk teşekkür ederiz canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…