2011-2012-2013 başkent hastanesi GÜLDENİZ DESTELİ''de doğum yapmış olanlar

cnn188

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3
0
16
İstanbul
Merhaba,

Kısmetse 2013 ekim başı gibi bebeğimi kucağıma alıyor olacağım. (16 haftalık hamişim :) ) İst. başkent üniversite hastanesi doçenti Güldeniz Desteli'ya gidiyorum birkaç defadır. Kendisini genel olarak çok sevdim, sıcak, ilgili ve bilgili bir bayan. genel olarak hakkında olumsuz bir yoruma da rastlamadım ancak, çok az yorum var ve çoğu güncel değil.

Bu nedenle daha önce bu doktorun hastası olan, bu doktor ile doğum yapmış annelerin yorumları benim için çok çok önemli.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sevgiler

şu bir gerçek ki, insanların şikayetlerine göre doktoru sevip sevmemek değişiklik gösterebiliyo.. yapı meselesi birazda..
mesela ben 5-6 kez gittim Güldeniz hanıma ama malesef sevemedim,ısınamadım.. hatta öyle ki,kadın hastalarına telefon numarasını vermiyor cep telefonunu.. hastaneden ulaşırsınız diyo acil durum için.. gece acil bişey olsa nolcak??
ben bidaha gitmeyi düşünmüyorum kendisine..

yorum için teşekkürler puf puf. Haklısın kişiye göre değişmekte doktoru sevip sevmemek. sen şu an hangi doktora gidiyorsun peki? ve memnun musun?

başka kimse yok mu arkadaşlar güldeniz Hanım'a gitmiş olan.

canım ben 1-2 sene kadar Ümraniye Hisar hast. Filiz hanıma gittim hep...inanılmaz tatlı,sevimli ve içten bi kadın..insanı ilk görüşte rahatlatıyo ve çokta deneyimli..önerdiğim kimse memnun kalmadım demedi..ama ben düşük yaptım üstüne 1 sene Filiz hanıma gittim yine,hala bebiş yok..bu ay değişiklik yapmak istedim ve doktor değiştirdim hatta ilk kontrolümde bugündü Kacacık Medistate hast. Sultan hanıma gittim,tıpkı Filiz hanım gibi çok memnunum.daha ilk görüşmeydi bu tabi,bikaç görüşmeden sonra daha net olurum sanırım ki...

hayırlısı olsun canım. umarım en kısa zamanda hayırlısı ile bebiş sahibi olursun sende. Rabb'im tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin.

Bende Güldeniz hanıma gidiyorum ve kendisinden çok çok memnunum.. beni acayip sakinleştiriyor ve rahatlatıyor. Gündüzleri için hastaneden ulaşırsınız diyor ancak bana cep tel numarasını verdi. bunun dışında sorunlarım olduğunda mailde atıyorum kendisine, kısa sürede geri dönüyor.

Merhabalar
Ben 2012 haziranda dogum yaptim ve hamileligim boyunca Guldeniz hanima gittim.Dogumumu da kendisi yapti ve cok memnun kaldim.Telefon numarasini da istedigimde verdi.Doktordan memnun kalmak goreceli bir kavramdir ama ben cok memnun oldugumu belirtmek isterim.Hem muayenelerimde beni rahatlatti hem dogumda.

Bende şuan güldeniz Hanım'a gidiyorum.. Ve çok memnunum bana da cep numarasını verdi gayet ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum.. Bende Aralık'ta doğum yapıcam takiplerim sorunsuz gerçekleşiyor kesinlikle tavsiye ederim..

Merhaba,

Bende Güldeniz Hanım' a gitmeyi düşünüyorum ama hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı onu merak ediyorum. Yani her durumu düşünmek gerekir. Yoğun bakım servisi hem anne hem cocuk için oldukça önemli. Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden

Selam tekrar,

Hastaneyi fiyat için aradım, bu sırada da yeni doğan yoğun bakım olup olmadığını sordum. Maalesef olmadığını ancak ihtiyaç olduğunda başka hastanelere başvurduklarını ilettiler. Ben muayeneler için gideceğim tabii ki, doktor hakkında çok olumlu bilgiler var internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…