Gelinlik Modelleri 2011-2012 Gelinlik Modası ... gel vatandaş gel !

yukarda değil ysmehmt, o başka konuydu. cevap burada:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...astica-seven-gelin-adaylari.html#post22028390

gelelim senin soruna. açıkçası ben de çok net göremiyorum. tül bir etek, üzerinde sanıyorum ki gerçek fransız güpürü kullanmışlar. çünkü özellikle göğüs ksımlarında belli olan bir file görüntüsü var. fransız danteli olmayan dantellerde normal tül üstüne desen olur, fransız dantelinde veya güpüründeyse kumaş farklı dokunmuş tüller bütünüdür, yani bazı yerler çok sık, bazı yerler gevşek dokunur ve desenler böylece oluştur, bu yüzden desenlerin gevşek dokunduğu yerlerde çarpaz çapraz file görüntüsü görebilirsiniz.

buradan resimlerle açıklaması var:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...6245-fransiz-danteli-konusundaki-karmasa.html

dantelden çıkan saçak saçak malzemenin ne olduğunu bilmiyorum, ama geçtiğimiz aylarda siteden bir arkadaşımızla ümraniyede gelinlikçi gezerken bu gelinliğe çok benzer bir model görmüştüm birinde, ama malesef hangi gelinlikçi olduğunu hatırlamıyorum. onda da kumaştan böyle saçaklar çıkıyordu. sanıyorum ki sonradan eklenen bir malzeme. hazır böyle küçük küçük mü satılıyor yoksa gelinlikçiler organzeyi veya şifonu kesip kendileri mi iliştiriyorlar inan bilmiyorum. ilk gelinlikçi gezmemde denk gelirsem sorarım :D benim de merak ettiğim bir mesele. sen nerede oturuyorsun ve nerde diktirmeyi düşünüyorsun?

canım çok tesekkür ederim sena ya ilgine masallah baya bilgin var .. ben sadece model bakıp begenmekle yetiniyorum pek anlamıyorum ...
yezdıklarını okudum not ettim aklıma :34: ben üsküdar da oturuyorum, ve bilmiorum ki canım nerede diktireceğimi arastırıcam ... tavsiye edebilceğin yerler var mı ?

canım çok tesekkür ederim sena ya ilgine masallah baya bilgin var .. ben sadece model bakıp begenmekle yetiniyorum pek anlamıyorum ...
yezdıklarını okudum not ettim aklıma :34: ben üsküdar da oturuyorum, ve bilmiorum ki canım nerede diktireceğimi arastırıcam ... tavsiye edebilceğin yerler var mı ?

kadıköyden başla. zaten bir sürü güzel ürünü olan gelinlikçi var. sadece cadde üstündekileri gezme, üst katlara çık. orası pahalıysa ümraniyeye git, ilknur modaevinin merkez şubesine uğra mutlaka, seviyorum orayı... daha şaşalı bir şeyler ararsan ve daha fazla para ödeyebileceksen de fatihe git.

Back