• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 açıköğretim vize sonuçlarını bekleyenler

ayyy ben de çok heyecanlandım şimdi,inşallah yarın açıklanır yaa:52: açıklanırsa saat kaçta açıklanıyor,bir de nerden bakıcaz:26:

Arkadaşlar alakasız olucak kusura bakmayın ama bende aöf okuyorum ve 2.taksidi ödemedim henüz.
Seneye ödenince ozamana kadar faiz felan işliyormu harcın üzerine ?

Arkadaşlar alakasız olucak kusura bakmayın ama bende aöf okuyorum ve 2.taksidi ödemedim henüz.
Seneye ödenince ozamana kadar faiz felan işliyormu harcın üzerine ?

evet faiz işleniyor.ben 1 ay geçirmiştim 3 tl gelmişti.
kaba hesap olarak da size 20-25 tl anca gelir diye düşünüyorum

sınav sonuçları bu cuma açıklanacak öyle duyurdular ben de sabırsızlıkla bekliyorum kaç gündür uyuyamıyorum artık öğrenelim yaww çatlayacağım..

kim duyurdu bu cuma açıklanacak diye
yani bilgi sağlam bir yerden mi?

Son düzenleme:
bende sonuçları bekliyorum. final için daha hiç çalışmadım. sitelerde yarın açıklanacağı yazıyor ama umarım tahmin değildir

inş bugün açıklanırda daha cok çalışırım artık. hırslanıyorum sonuçlar açıklanınca:34:

saat 15:00-16:00 arası diyor ama genelde saat 17:00 gibi açıklanıyorr.şimdiye kadarda hep saat 5 civarı açıklandııı...hayırlsı olur inşşş herkez için.bende heyecanlandım şimdii yaa üff vakitte geçmek bilmez artık bugün:(

Son düzenleme:
Büroyu telefonla aradık sorduk fakat bugün açıklanacağına dair bir bilgi gelmedi dedi kadın :43: büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi açıklanır dedi :37: ama benim hala umudum var :27:

saat 6 yı geçiyor açıklanmamış hala.geçen sene hep 4.haftası acıklanmıştı ondan önceki yıl sınavdan snraki 3.hafta cuma günü yani bugün açıklanmıştı.sanırım yine 4.haftası acıklanacak önümüzdeki hafta salı çarşamba veya cuma açıklanır bence.

Back
X