canım seni okadar iyi anlıyorum ki sen içini yinede farah tut güzel düşünelim herşey daha iyi olsun inş bende ilk aşılama yaptırdım eve geldim dr bugun istirahat et yat dedi yatmam mümkünmü kalk bana yemek hazırla dedi olucak şeymi.lk deneyimim zaten heyecan korku hepsi bir aradaydı oo daha neler var yazıcağım ama neyse.sonucu ilk aldığım zaman 1 haftalık tutmuş sonrada gerilemiş dediler eşime anlattığım zaman gereksiz saçma sapan şeyler işte tartıştık olmadı diye ağlıyorum moral vermek yerine daha da çok moralimi bozmuştu şimdi tüp bebek deniyeceğim inş ama yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum ben onu fışfışlıyorum ama benim gönlümü alan yok ve kananam tarafında saçma sapan sorular boş konuşmalar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden olmuyo okadar denedin neden tutmadı diye birçok bulantıcı sorular dile getirmek istediğim okadar şey varki cümle kurup yazamıyorum bile![]()
ben eşimi türünün son örneği sanmıyorum..
kuracağın cümlelri tahmin ediyorum..
beni eşim trans fer günü ne yaptı biliyormusun yani salı günü eve yemekli misafir çağırdı.. günler çuvala girmiş gibi ..ailesini hemde 9 kişi yeğenler dahil
.....tam ...ta
ben ne yaptım restorandan yemek söledim hahaha :))) kapıcının kızını çağırdım çay kahve için ve hiç birşekilde transferi söylemedim oturdum .. zaten sinir oluyorlar doktora yapıyorum diye..okumuş olduğum için.. ( insan övünür ama bunlar insan değil..)
sülalaesini ağırlamadımya kinlenmişti ... kuru ve diğer... lar onu fiştelemişti onlara hizmet etmedim diye restoran pastaen işi muhabettine ohhh yaptım ama
oda dun bana hasas olduğum noktadan vurdu.. amacı intikamdı ama ağladığımı göstermedim ona.. duşa girdim orada ağladım çıktığımda dimdiktim..
hep dik olacağım...çünkü ben kötü bişi yapmadım ki başım önümde olsun.