fatmacıım durumun ne oldu ki, en son pozitifti??? bir de son cümlende ne demek istedin, anlayamadım da?
canım tedavin hayırlı olumlu olsun inş. Verdiğin bilgiler yeterli, bundan sonraki her türlü gelişmelerini de paylaş olur mu?
canım tedavin sonuçlanmış ne güzel pozitif sonuç almışsın.Allah tamamına erdirsin sağ salim inş.
Listemize tedavi görecek ya da görmekte olanları yazıyoruz. Ama dilersen ekleyim yine de
hiç ööle olur mu yhaa canım benim, gerçekten hiç farketmemişim, uyarman ii oldu, düzeltiyorum hemen
Tedavin hayırlı olsun canım, dilerim sana bebeğinle kavuşmana vesile olacak en ii tedavi merkezi ve en ii doktoru bulursunuz... Tedavi sürecini paylaşmanı bekliyoruz... Allah yardımıcnız olsun...
Ekledim bilgilerini canım, güzel haberlerini bekliyoruusss
Canım baya bi gelmedin topiğimize, transferin olmuş, hayırlısı olsun. Güzel sonucunu heyecanla bekliyoruuzz
tamamdır canım düzelttim. senin de sonucunu heyecanla bekliyorus, hemen bildir ,ok?
Elvancım çok geçmiş olsun misafirler için, o misafirler beni de çok yordular

tatilde, işe başlasam da dinlensem diodum resmen, ve şu an ohhh

işe başladıım ama dinleniom gerçekten.Ailecek çok misafirperveriz ama ev hanımlığı bana göre değil.
Allah yardımcınız olsun canım, inş size yetecek kadar embrionuz oluşur Allah ın izniyle, gönlünü ferah tut, gelişmelerini de paylaşmayı unutma olur mu?
Hacercim bir de yaş kaçtı senin ve kaçıncı denemeniz tüp bebişi?
Transferin sorunsuz geçer inş. Hayırlısıyla olumlu sonuç almanı dilerim. Transferden sonra bhcg tarihini de bildir,ok?
transferin

hayırlı olsun canım , ekledim listemize...