hilkacım buralardayım ara ara girip bakıyordum..uzun zamandır bakamadım...midem hala geçmedi ağrım var sürekli kafayı yemek üzereyim...o kadar antibiyotik kullandım...midem geçmeden tedaviye başlayamıyorum...bakalım nolcak sonum...
kızlar bende burdayım malesef benim tedavim yine olmadı 10 gün oldu yine kocaman bi negatif aldım bugunde cerrahpaşa gittim tanıdık bi dr vardı ona fikir alayım diye 15 kişi muyene etti yerin dibine girdim valla hepsi öğrenciydi şimdi aklımdaha da çok karıştı çok sıkıldım bunaldım
kızlar bende burdayım malesef benim tedavim yine olmadı 10 gün oldu yine kocaman bi negatif aldım bugunde cerrahpaşa gittim tanıdık bi dr vardı ona fikir alayım diye 15 kişi muyene etti yerin dibine girdim valla hepsi öğrenciydi şimdi aklımdaha da çok karıştı çok sıkıldım bunaldım
hiç sıkılma bunalma elbette zor bir durum ama bir taraftanda onlara yararlı olup sevap kazanmışsın...sonuçta sadece meslekleri için bakıyorlar...takılma boşverrr gitsin...
özeldende yazdım sana wish valla bende bilmiyorum böle nasıl olucak...ama sende biliyorsun rabbim bizi hastalıkla,fakirlikle,sıkıntılarla vs vs sınıyor...napalım rahat olmaya çalışıp tevekkül edicez rabbimize sığınıcaz başka çare yok....
öpüyorum seni...ha bu arada bu miyomlar için bitkisel tedavi dene ibrahim saraçoğlu hocayla bağlantıya geçebilirsen en kötü ihtimalle net adresinden sor hemen cevap yazıyorlar saolsunlar....
hilkacım buralardayım ara ara girip bakıyordum..uzun zamandır bakamadım...midem hala geçmedi ağrım var sürekli kafayı yemek üzereyim...o kadar antibiyotik kullandım...midem geçmeden tedaviye başlayamıyorum...bakalım nolcak sonum...
geçmiş olsun cnm mide rahatsızlığıda zor oluyor bende üzüldüğümde sinirlendiğimde çok ağrır. geç olsun iyi olsun tedavin iyice toparlanıp başlaman daha iyi .ben şimdilik hiç bir şey yapmıyorum tedavi için filan hep söylüyorum çok yoruldum birazda psikolojim bozuldu negatiften sonra hayat aynı şekilde devam ediyor benim için.halimize şükürler olsun yinede allah böyle uygun görüyor demekki.haber ver tamammı tedaviye başlayınca merak ediyorum sizleri.k.i.b.
başladığımda haber veririm hilkacım...arada girip bakıyorum takip ediyorum en son baya bi ara verdim midem beni benden aldı...(.sinirlendiğimde üzüldüğümde coşuyor zaten ağrım...pis mikropta bırakmadı yakamı o kadar antibiyotik bana mısın demedi valla...
sağlık olsun hepimize nasıl olsa bi şekilde olucak ya da olmıcak napalım...