Kızlar merhaba beni hatirladinizmi bilmiyorum belki hatirlayan vardir 4 asilama 5 tup bebek ve iki tupte yokk.tek sansim tup bebekti oda olmuyor...cokyiprandim yikildim hepimizin yasadiklari gibi her sey cok agirdi...esimden ayrilma noktasina bile geldim biz 9 yillik evliyiz...
Ama simdi cok mutluyum hayatim degisti....kizim icin alisveris yapmaya basladim odasini nasil yapsak karar vermeye calisiyoruz...bende esimde yeniden dogmus gibiyiz...evlat ediniyoruz....resmi islemler basladi..bu arada son bir kez memorial hastanesinde 6 ay sonra tup bebek deneyecegiz belki denemeyiz bile bilemiyorum...
Yuregimde mini minnacik bir kiz buyuyor ve bizim yanimiza gelecek..cok heyecan verici bir duygu..
Caresizlige dusmeyin aklinizin bir kosesinde evlat edinmek olsun.umarim Rabbim hepimize hayirli olani nasip eder...
Kızlar merhaba beni hatirladinizmi bilmiyorum belki hatirlayan vardir 4 asilama 5 tup bebek ve iki tupte yokk.tek sansim tup bebekti oda olmuyor...cokyiprandim yikildim hepimizin yasadiklari gibi her sey cok agirdi...esimden ayrilma noktasina bile geldim biz 9 yillik evliyiz...
Ama simdi cok mutluyum hayatim degisti....kizim icin alisveris yapmaya basladim odasini nasil yapsak karar vermeye calisiyoruz...bende esimde yeniden dogmus gibiyiz...evlat ediniyoruz....resmi islemler basladi..bu arada son bir kez memorial hastanesinde 6 ay sonra tup bebek deneyecegiz belki denemeyiz bile bilemiyorum...
Yuregimde mini minnacik bir kiz buyuyor ve bizim yanimiza gelecek..cok heyecan verici bir duygu..
Caresizlige dusmeyin aklinizin bir kosesinde evlat edinmek olsun.umarim Rabbim hepimize hayirli olani nasip eder...
merhaba daisy nasılsın?tedaviye başladınmı?????bizim topiğin kızları buhar olup uçtu sanki nererelerde bu kızlar????? hani bu kızların umutları vardı hiç tükenmeyecekti duaları vardı okudukları ne oldu??yokoldular özellikle maybe hybiron baharef dönün artık.....
herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllar allah hepimizin gönlündekileri nasip etsin bu yuıl inşallah........:124::124::124::124::124::124:
hilkacım canımcım beni maybe ve baharefle karıştırma lütfen...ben buralardayım...bu topikte genel olarak herkez kayboldu...özellikle maybeye şaşirdım dı daha öncedende sölemiştim...baharef bi dua sıralaması yaptı ben buna katılmadım bile çünkü sonunun gelmiceni biliyordum....nitekim gelmedi...
asıl sen nasılsın neler yapıyorsun?ben özelden minecan,wish ve daisycimle yazışıyorum...topikleri takip ediyorum ama eskilerden kimseleri başka topiklerde görüyorum ama yazmıyorum...
ben şu an dinlenme sürecindeyim mart gibi kısmetse bakalım...
iyi seneler herkeze yeni yıl yeni güzellikler getirsin öpüyorum...
sevgilerrrrrr.....
canım hayırlısı olsun inşallah bu çocuk sizin mutluluğunuza mutluluk katar..peki evlat edinmek için şartlar nedir?
merhaba daisy nasılsın?tedaviye başladınmı?????bizim topiğin kızları buhar olup uçtu sanki nererelerde bu kızlar????? hani bu kızların umutları vardı hiç tükenmeyecekti duaları vardı okudukları ne oldu??yokoldular özellikle maybe hybiron baharef dönün artık.....
merhaba canım. benim tedavi martta hbyironla aynı:)) aslında bi yere kaybolmadık hiçbirimiz ama umutsuzluk yaşadık ondandır canım. tedavi olurken sürekli takip ettik ama tedaviden sonra oldu olan. aslında hemen hemen hergün açıp bakıyorum yeni bişey varmı diye. ben hiç birinizi unutmadım. maybe den hiç haber yok zaten. hbyiron buralarda. yeni yılda hepimizin yüzünün gülmesi dileğiyle. inşallah yeni yıl hepimize gülen bebekler getirir. öpüyorum.
arkadaşlarım sizleri çok özlüyürum ara ara bakıyorum uzun süredir yazamadım sizlere ama HBYİRON CUĞUMLA msjlaşıyorz bu ara depresyona girdim topiğe yazamadım:) dondurulmuşlarla tedavime başlacacaktım tedavim iptal oldu bendeki bitmek bilmeyen polipler hera ay kendini yeniliyo dedi dr 2. kez hist oldum 1 er ay arayla sonucum patalojiye gitti 6 gün onun çıkması bekledim ve sonuç iyi çıktı ve içim rahatladı:) şimdi ise adet olmayı bekliyorum düzenim şaştı nerdeyse 1ay kanamm oldu şimdi ise düzenliyici ve antibtık içiyorum büyük ihtimalle bu ay sonu adet olurum kızlar sizde gelişmeler varmı nasıl gidiyo
DAİSY 3434 canım aklımdasın iana ocakta redavime başlarım diyordum sanırım mart gibi heralde hayırlısı olsun gelişmelrden haberdar et bizi
SERMUH canım seni takip ediyorum özelden msj atmak istedim ama çekindim gelişmelerden haberim va inan çok üzüldüm ama 1 kez daha dene lütfen ve 1 hatta önce çok sevdiğim bir ablam komşum sosyal hizmetlerden evlat edinmişler 40 günlük nasıl tatlı bişey anlatatmm çok svndim ve annesine okar alışmışki kimselerde durmuyor sürelki elüstünde şimdiki annesine çok alıştı .onlarda memorial ok meydanında tüp bebk yapıcakları ama hiç canlı hücre olmadığı için tedavisi olmadı malesef ama senin tedavi olma imkanın var benimde bu tedavim olmazsa bende okmeydanı memorial i düşünuyorum evimede 10 dk:)
hepinizi öpüyorum allaha emenet olun iyi geceler
benide habersiz bırakmayın
canım benim sağol desteğin için.benim 2 tüpümde alındı .ilk tüpüm kendiliğinden dış gebelikti ve ameliyatımı büyük bir üniversitenin profu ana bilim dalı başkanı denen şahıs yaptı ve yaptığı ameliyatta tüpün yarısını almış ...bunu taki 2.tüpümün alındığı ameliyatta öğrendim.tekrar kalan kısmı aldılar.2.tüp aşılama ile oluşan dış gebelik le gitti onada dra ısrar ettim lütfen film çektirelim hasar olmuş olabilir dedim çünkü 5,5 nerdeyse 6 hafta dolmak üzereydi gebelik bittiğinde.neyse dr beni dinlenmedi ve üzerine bir aşılama daha yaşadım.herşey şaçma sapan ilerliyor...sonra tekrar tüp bebekler (ki ben yıllar önce tüp bebek 3 kere yaptırdım hem o zaman iki tüpümde vardı ve hiç problemde yoktu ama olmadı) en son 2 tüp bebekten öncesi histeroskopi yapıldı rahim içerisinde miyomlar -polipler varmış temizlendi.yeni görüştüğüm hastane memorial tekrar bakmak lazım yine ameliyat olman gerebilir diyor.ameliyatı yapan dr (diğer hastane)gerek yok sen daha yeni ameliyat oldun öyle hemen çıkmaz diyor.şimdi okuyorum bak senin her ay yenileniyormuş resmen oyuncak gibi olduk ..evet tekrar tüp ebek deneyeceğim memorialde ama bu bebeğide alıcam ..2 evladım olsun ne olcak yada üç olsun bakarım...ama ciddi bir gerçek var bizim 9 yıldır çocuğumuz olmadı en son bende yumurta bitecek bu seferde gidin donor alın diyecekler yani bu işin sonu yokk bak sana evlat edinmeyle ilgili bir link vereyim gülben programında bu konuya değinmiş belki bir parça olsun duygularımı anlatabilirim...
GÜLBEN - Evlat Edinen Aileler ve Psikolog Serap Duygulu 1.Bölüm 21.09.11 - Dailymotion videosu
sevgiyle kal umarım Allah gönlünce mutluluk versin....
nerelerdesin yahu yine kayboldunz nasıl gidiyor ben yine tedavime başladım dr um polipler gitmiş dedi 30 ocakta kontrolum var inş bu sefer olumlu olur, sizler nasılsınız?habersiz bırakmayalım birbirimizi k.i.bakın sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?