2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin inan kendim sanki negatif sonuç almış gibiyim çok üzgünüm

off yaaa ne diyceğimi inan bilmiyorum ama lütfen umutsuzluğa hiç bir zaman kapılma vakti zamanı var dır. sen ve eşin sağlıklı olduğunuz sürece ve imkanınız olduğu sürece pes etmeyin canım şuan neler hissetiğini biliyorum aynı süreçlerden geçiyoruz hepimiz allahım bir gün bizede anneliği babaliğı tattıracak canım...

cnmmmmmm çok üzüldüm yaaa 3 negatif yaşadığım için çok iyi anlıyorum umarım çabuk toparlanırsın allah yardımcımız olsun bizlere sabır versin........

desteğiniz için teşekkürler kızlar...

bu sefer ki beni baya üzdü 1. denemem bu kadar etkili olmamıştı...ne bilim baya ümitlenmiştim işte 3 ay ara vericem aman neysee...

ben 2 ay netten uzak olucam arada girebilirmiyim bilmiyorum....eşimin köyüne gidicez zeytin zamanı...:)))

yani yokum diye takip etmiyorum sanmayın sakın...güzel haberlerinizi duymak üzere inşallah...

sevgiler...

kendine çok dikkat et canım. belki köy havası iyi gelir kendiliğinden gelir bebiş, bellimi olur. bizi habersiz bırakma. seni çok öpüyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84: nerelerdesiniz herkes kayboldu???????????

evet ya kimsecikler kalmadı herkez nerede

canım kendine iyi bak tekrar gelince görüşürüz biz buralardayız. bizde senden güzel haberler duycaz inşallah.. umudumuzu hiç kaybetmiycez tamammı

evt ya herkez kayboldu bende 2.tedavi için bügün başlamış durumdayım 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla devam edeceğim bu ay

Tedavin hayırlı ve bebişli olur inşallah canım. Valla mecburen kayboluyor insan. Tedavi sırasında tedavi hakkında tüm yorumları tüm bilgileri toplamak önemliyken tedaviden sonra bebiş hakkında araştırma yapma safhasında buluyor insan kendini. Tüm isteyenler inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşur.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84: nerelerdesiniz herkes kayboldu???????????

hybirona coook uzuldum ben kk ya giriyorum ancak elim bi turlu bu topige gitmiyo neden bilmiyorum...
beni hatirladinizmi bilmem ama sizz benim heppp aklimdasiniz...
burda gebe kalipda hayatina devam edenlere allah hep saglik sihhat versin..
ancak tedavizi olumsuz sonuclanan arkadaslar ben artik tup bebekle ilgili sayfaya girmemeyi kendime kural edindim
neyse hakkimizda hayirlisi olsun ben suan sadece ibrahim saracoglundan edindigim kurlere devam ediyorum baskada bisey yapmiyorum
mayis haziran gibi tedaviye tekrar baslicamm
umarim hakkimizda hayirlisi olsun..

evet cnm bende üzüldüm.ben seni biliyorum cnm hatırlıyorum sende beni hatırlıyormusun bilmem benimde negatifdi sonucum ama yinede girip okuyorum sayfaları diğer arkadaşları merak ediyorum.inş saraçoğlu hocamın kürleri sana iyi gelir ben başka bir rahatsızlığımdan kendisi sayesinde kurtuldum allah ondan razı olsun her zaman duacıyım hocama.ben şu anda bebek hiçbir şey yapmıyorum 3 negatif gördüm artık gücüm kalmadı inan. hakkımızda hayırlısı olsun sanada bol şanslar.

allahtan hepimiz icin hayirlisi...
hilkacim seni eceyi kmseyi unutmam mumkun deil....

allahtan hepimiz icin hayirlisi...
hilkacim seni eceyi kmseyi unutmam mumkun deil....

benimde 3.denemem negatif bende saraçoğlunun kürlerine başlıcam salı günü telefonla görüşücez kişiye özel beslanme ve kür uyguluyacaz allah herkese sabır versin ...evlatla sınamasın bizi güzel allahım....hayatımda hiç bu kadar çok anne olmak isteyeceğim aklıma gelmezdi(( bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşallah....

erkek infertelitesi olup hamile kalan varmı

offfff kızlar hadi bana moral yapıcı cevaplar verin bekliyorum...

arkadaşım allah sabır versin hepimize bende 15.yıla girdim evliliğimde kendimde 35 oldum bizde 3 sefer denedik negatif sonuç aldık bizde problem sperm hareketsizliği sizde sorun ne acaba????? ama bizler gibi olupta hamile kalanlarıda duydum inşallah darısı bizlerede olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…