• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????
Faketmez canım bende eczaneden aldım iğnelerin yetmez dedi hemşire..ama ünitesini iyi ayarlaman lazım

Son düzenleme:
3 te 1 oranında daha kısa..yani bu insülin iğneleri nasıl olur normalde hep böle standartmıdır acaba?hiç bir fikrim yok.:97:

canım progan diye bi iğne kullanmıştım onu insülin ignesiyle vurdurdular bana... menopur diye bir iğnem daha vardi onun kide senin dediğin gi insülinden birazcık uzundu bence bir sorun yok ama sen istersen dr bir sor...bu arda standarttır insülin iğnesi

canım, benim de 5. günüm bugün, benimde aynı şekilde hem kasık hem bel ağrısı. normal sanırım. kafanı takma olur mu dicem ama bende takıyorum işte. ya farkında olmadan yanlış bişey yaptıysam korkusu var. sabah bi uyanıyorum ayağım bi tarafta başım bi tarafta, dün iznim bitti işe başladım bazen unutup ayağa fırlıyorum, bazen stresleniyorum. işte böyle gün geçtikçe daha çok korkuyorum ya bişey olduysa diye.

kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar

KIVILCIMV
mine1987
Saboli
lareine
melo_seko
hbyiron+
fatmaozkan
tubaerkan
Mcloud
maşşalah bu gün çok kalabalığız ALLAHIM burda olan olmayan herkezin tedavilerini pozitip sonuçlandırsın inşallah yaaaa
:70::71::54:

Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.

cnm ınankı senın adına cok uzuldum lutfen sen de uzme kendını hayırlısı budur belkı kendıne ıyı bak cnm

canım benim ben bi sabah girebiliyorum hooopop bi bakmışım atı alan üsküdarı gecmiş yeni arkadaşlar gelmiş kaynaşılmış ohohohoh ne güzel dimim.....

canım benim öle oluyomus bende ilkinde hep öle hissettim şimdi dikkatleri oraya vermiyoruz.....

az kaldı az sabır hepimize.....

canım benim onar usg demercimek tanesi gibi görünüyolar sen merk etme emi....

inşallah olur.....

görünce mesajını coook üzüldüm valla ama pes etmek yok dur bi bakalım hemen ne oöle az zaman ver kendine.......

gecin direk tüpe bencede .....

bende oyle dusunuyorum bıde asılamadada bırsuru hormon ılacı kullanıcam catlama ıcın onlarda kıst yapıyomus cogunlukla bıde kıstı tedavı etmekle ugrasacagız bosuna zaman kaybı hakkımızda hayırlısı olsun ama merkez konusunda yardımcı olursanız sevınırım ankda

kızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????

yok cnm bende öle kullandım o lucrini.. word bencede tüp dene zor ama allah yardım eder... kıvılcım hayırlısı olsun rabbim hayra çevirsin değilse bile ve sağlıkla kucağına al inş.

rahat ve huzurlu olman güzel...allah yardımcın olsun...inşallah güzel sonuçlanır...

elvan merhaba!hayırlı olsun tadevi sürecin...ben ilk defa duydum burun spreyi ne olaki...???

merhaba maybecim ben varken sen yoksun sen varken ben yokum şu net aleminde...:))kaç gündür kesişemedik...özledim yauww...:)))
ilaç ilgili hiçbir bilgim yok..doktor demedi mi bişiy ilaçla ilgili?
bende az önce sağlık ocağından geldim iğnemi oldum.yarın doktorda randevum var saat 2 de.bakıcak tekrar yumurtalara ona göre ilacın dozajını indirecek yada yükseltecek...yani gene alttan muayene salcam çayıra mevlam kayıra geneee.....:32::9:

hayırlı olsun..inşallah çok kolay geçer bebişin sana sıkı sıkı tutunur...:nazar:

umudunu yitirme daisycim..benimde nushunun sonucuna moralim bozuldu.senin durumun daha hassas tabii..rabbim yüzünü güldürsün...

yaşınız çok genç ne güzel niye stres yapıyorsun...illaki içine yatanı bulacaksındır...hayırlu olsun süreciniz.

yasım cok genc bıraz avantajlı olabılır evet ama hersey Allah ısterse olur cok korkuyorum yınede... bıde dr konusunda ne yapacagımı bılmıyorum sızınde hayırlı olsun ınsallah rabbım tum ısteyenlere nasıp eder

benim bu gün opum vardı 9 adet yumişim olmuş bakalım hayırlısı artık ama hafif hafifi karın ağrımm var bu arada.....bundan sonra mevlaya sığınmakan başka yok yok artık.....lareninide opusu olmuş hayırlısı......

canım hayırlı olsun yumişlerin inş. sıkı sıkı tutunurlar sana

canım yaşın çok genç sıkma canını. umarım zaman harcamadan bebiş sahibi olursun. bu arada bir şey sorcam eşine veilen hap sperm sayısı içinmi hareketsizligi içinmi adını yazabilirmisin mümkünse?benimde eşimde sperm sayısı düşüklüğü varda merak ettim...

kıvılcım proviron dıye bı ılac verdı yanında beslenmesınede dıkkat ettım kecı boynuzuda yedır en kotusude bı ılacı tam 3 ay kullanmak ve bu 3 ay gecmek bılmıyo nıhayet az kaldı bızımkı

Back
X