baharb sana hayırlıs olsun..
günaydın kızlar nasılınız bakıyorumda su an 5 kişiyiz kurden8o tupbaby ben dahasıda var tabiiii.....
nasılsınız pazar sabahı....
umutluu olmak içinnn çalış çalışşş çalışşş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharb sana hayırlıs olsun..
günaydın kızlar nasılınız bakıyorumda su an 5 kişiyiz kurden8o tupbaby ben dahasıda var tabiiii.....
nasılsınız pazar sabahı....
Biz ayrı oturuyorduk zaten.. buraya taşınalı 1 yıl oldu.. kriz onlarıda vurdu hiç anımsanamayacak zararla dibe vurdular ... şuan eşim maaşının tamamını krediye ödüyor ve onların emekli maaşlarıda krediye gidiyor.. 1 yıl önce çok çok iyi olan hayatım şuan yerlerde.. olsun vardır bunda bir hikmet .. ite kaka geçiniyoruz işte.. hayatımızdan verdiğimiz ödünün farkında olup teşekkür etseler oda yok.. sağlık olsun buda benim 2.sınavım.. 1.sınavım olan bebeğimin hasretimin yanında hiç kalır ama ..işte öyle.. gece gece nasılda bunalım takıldım ama dimi..
önümüzdeki hafta beta hcg sonuç sıralaması:
21 Ağustos pazar: elifce
24 Ağustos çarşamba: kuden80
24 Ağustos çarşamba: rashel
25 Ağustos perşembe: mine1987
26 Ağustos cuma: daisy3434
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv
29 Ağustos pazartesi: jakobi
![]()
merhaba, ben de şu aralar tüp bebek tedavisi oluyorum. henüz iğnelere devam etmekteyim. bizim problemimiz morfoloji. herkese bol şans. allah yardımcımız olsun.
bende katıldım kıslar arasına :)
topiğiniz pek bi eğlenceli duruyorbeni de alın beni deeeeeeeeeeeeee
bende şu an yumoş büyütme iğnlerimin 4. günündeyim biraz yorgun bi savaşçıyım 2 olumsuz aşılama ve 3 olumsuz tüpün üzerine umutlarımı kaybetmeden devam ediyorum bakalımbir gün bende:)
Biz ayrı oturuyorduk zaten.. buraya taşınalı 1 yıl oldu.. kriz onlarıda vurdu hiç anımsanamayacak zararla dibe vurdular ... şuan eşim maaşının tamamını krediye ödüyor ve onların emekli maaşlarıda krediye gidiyor.. 1 yıl önce çok çok iyi olan hayatım şuan yerlerde.. olsun vardır bunda bir hikmet .. ite kaka geçiniyoruz işte.. hayatımızdan verdiğimiz ödünün farkında olup teşekkür etseler oda yok.. sağlık olsun buda benim 2.sınavım.. 1.sınavım olan bebeğimin hasretimin yanında hiç kalır ama ..işte öyle.. gece gece nasılda bunalım takıldım ama dimi..
günaydınn herkeeee.ben senin yediklerini yemedım hiçç.hurma kayısııkabak çekirdeğideee.sormaa sarımsakk soğann yemekten basımı alamıyorummm:)en sevdıklerımm.yaa dolmus ve otobuss faciasıyımm ben okdarr tedirginn oluyorum kı..ama olmamak mümkün değill.artık geçen dolmusla giderken tüm çukurlara girdii.hanı bizemı ööle geliyo bilmemm ama sinirden 3 kere yer değiştirdimm sonrada ayakta geldimm evee:):86::86::86:
umarımm hepimizin kide tutarrr.böleee beklemek cokk zorrr.valla ben bu gidişleee salı vermezsemmm iiiii.bayramdann önceee hepimizzz anne olalımm sonrada neler yapacağımızı konusuruzz hep beraberr inşallahhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN![]()
Baharb cım bizim de tek sorun körolası morfoloji.Ben transferimi bekliyorum memorialde.Tedavin hayırlı olsun .
gel canım gelll , ne demek, geç otur şööle, sööle bakalım;
yaşın kaç ?
kaç yıllık evlisin?
infertilite sebebiniz ne?
ve tedavi merkeziniz neresi ?
bunları cevapla da, listeye ekleyelim...
kızlarrrrrrrrrrrr çin takvımınee baktınız mıı hiççç?benım kı kızz oluyorrr galıba:)sizlerin kii neeeeeee olacaaak acaba tutarsaa tabiiiii:)bidee burasssı çokk eğlencelliii ortaak bii yanımızzınnn olması çok güzell birr duyguuu.birbiirimizi hiççç tanımasak ve kan bağımızz olmasa bileee umarımm hep yazışırızzz:)![]()
geldimmmmmmmmmmmmmmmyaş 29 4 yıllık evliyiz ve ben güçlü bir pcosum bu sefer antalya da denemeye karar verdim il il geziyorum antalya gelecek tüp bebek merkezinde olacak
tamam demi girebilirim artık listeye demi???![]()
kızlarrrrrrrrrrrr çin takvımınee baktınız mıı hiççç?benım kı kızz oluyorrr galıba:)sizlerin kii neeeeeee olacaaak acaba tutarsaa tabiiiii:)bidee burasssı çokk eğlencelliii ortaak bii yanımızzınnn olması çok güzell birr duyguuu.birbiirimizi hiççç tanımasak ve kan bağımızz olmasa bileee umarımm hep yazışırızzz:)
![]()
kızlarrrrrrrrrrrr çin takvımınee baktınız mıı hiççç?benım kı kızz oluyorrr galıba:)sizlerin kii neeeeeee olacaaak acaba tutarsaa tabiiiii:)bidee burasssı çokk eğlencelliii ortaak bii yanımızzınnn olması çok güzell birr duyguuu.birbiirimizi hiççç tanımasak ve kan bağımızz olmasa bileee umarımm hep yazışırızzz:)
![]()
![]()