kızzzlaaarrrrr tariflere bakınca aramızda her ne kadar benim gibi balık etli arkadaşlar olsada, hepimizde hoş hatunlarız gibi geldi bana ne dersiniz![]()
aynen katılıyorum elvan...:))))
bu arada kızlar maşallah hepiniz fıstık gibi hatunlarmışsınız hem bu halinizi hem hamile halinizi görmek istiyorum
![]()
bendeeee bendeeee......:)))))
slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavin...hormon iğnelerine başlıcan muhtemelen...
Tekrar merhabalar, ben ilk sayfalarda da katılmıştım ama pek iletişememiştik. Tedavi ve evdeki diğer işleri organize edeyim derken foruma giremedim.
Yine tekrarlayayım bende 33 yaş 2.tüp mikro deneme toplam 10 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4.gün tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim.31 ağustos test günü
Beklemek çok zor, allah hepimize sabır versin
hoşgeldin aramıza tekrar o zaman...hayırlı uğurlu olur inşallahh güzel haberler verirsin bize...:)
Merhaba kızlar , bugün regl oldum ve yarın histeroskopi çektireceğim (korkuyorum tabi ki )
Reglimi bekliyordum çünkü tüp bebek için önümdeki son engel bu kalmıştı ..
Bayramdan sonraki ilk pzt raporumu çıkartıyorum , 1 hafta sürüyor ve eylüldeki adetimde başlıyorum iğnelere inşş..
Kızlar benide ekler misiniz ..
4 yıllık evliyim ..
Yaşım 23 ..
2. denemem ..
Zekai Tahir Burak tüp bebek bölümünde yaptırıyorum ..
Sorun erkek inf..
Canım çok sağol , İnşşş 2. denememede kavuşurum kuzumu da yaşanan herşey unutulur gider ..
Rabbim hepimize nasip etsin..
hoşgeldin aramıza...hayırlı olsun seninde tedavinde...çokta gençsin ne güzel bir avantaj...:))
hsg filmi içinde anestezi altında yaptırmanı tavsiye ederim...yani nasıl olucak hsg filmi adetin bitimde 2. yada 3. günü çekilmiyor mu????...allah kolaylık versin...
ben 8. günümdeyim canım. cuma günü test yaptıracam. ilk zamanlar karın ve bel ağrım çoktu ama 2 gündür zaman zaman sadece hafif bel ağrısı var. çeşitli duygular içindeyim var mı yok mu diye:))) Allahım yüzümüze baksın. sen neler hissediyorsun.
daisycim rabbim inşallah yüzünü güldürür..seninde pozitif sonucunu alırız burda...cuma mübarek gün sanada güzellikler getirsin....
arkadaslar transferden sonra 7.gunum 2.30 cıktı sonucum acaba cokmu erken baktım kanda hıc mi yukselme olmaz ya belkı dedım 7 8 cıkar tutmussa.moralımız bozuldu işte bekleyemedım cumayı
3 gün daha var sanırım..bu kadar erken üzülme...rabbim yüzünü güldürsün inşallahh cimcimcime...:)
Son düzenleme: