• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallah canım olumlu sonuç alırsın. her ikisinede hazırlıklıyız. allah yardımcımız olsun. süreç zaten yıpratıyor insanı bir de negatif olunca daha da yıpranıyordur insan. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah... :nazar:

bizler ne yaparsak yapalım...herşey olacağına varıyor ...yüce rabbim ol derse olur....tedbir kuldan taktir allah tan....
ümidimizi hiç bir zaman yitirmeyelim.mevlam hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın....

Kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir

Kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir

işte bundan kotktugum için yapamıyorum. Keşke yapmasaydın canım. Hem kan testi daha garanti sakın bunun için sıkma canını erkenden yarını bekle umutsuzlıga kapılma lütfen

bencede sabret yapma boşu boşuna strese sokuyoruz kendimizi gününü beklemek bencede en doğru olanı

işte bundan kotktugum için yapamıyorum. Keşke yapmasaydın canım. Hem kan testi daha garanti sakın bunun için sıkma canını erkenden yarını bekle umutsuzlıga kapılma lütfen

bencede sabret yapma boşu boşuna strese sokuyoruz kendimizi gününü beklemek bencede en doğru olanı

inşallah hayırlı haberlere işarettir belki bebişin sana mesaj veriyor ben geliyorum anne hazırlan diyordur

Anatolia tüp bebek merkezinde,Hakan yaralı hoca,sen nerde yaptiriyosun?

cnm ben garslan55 ankarada tedavi oluyorum deyince ona sormuştum sendemi ankaradasın???ben oldum tedavimi cnm 3.denemeydi gürgan klinik(ilk ikisi başka merkezlerdi) kısmet değilmiş negatif benim sonuç.inşallah sizler güzel sonuçlar yazarsınız emekleriniz boşa gitmez çok zorlu bir süreç

kesinlikle canım. Sende strese sokma olurmu kendini yarın sen ve kuden80 güzel haber verceksiniz inşallah olurmu? üzmeyin bizi:25::25:

inşallah canım inşallah bu arada kuden80 hiç görünmedi bugün acaba dayanamayıp test yaptırmaya gitti bir gün öncesinden belki akşama güzel bir sürpriz yapar bize sonuç poztif diye

Ya canım ya,ben senin rahatsızlığını anlayamadım,ne oldu da karnında su birikti,yanlış tedavimi,çooook geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin inşallah.Anne olmak bu kadar mı zor ya:(((Analarımızın kıymeti hiç mi bilemedik diye düşünüyorum şimdi daha çok üzülüyorum.Çok geçmiş olsun öpüyorum seni.Sevgiler...

Canım çok sağol benim rahatsızlığım ohss denen bişey polikistiklerde yumurtaların aşırı uyarılmasıyla oluyor yumurtalar toplanmasına rağmen benimkinler hala gelişmek için çaba harcıyolar oda şişkinlik yapıyor yumurtalıklardan da sıvı salgılanıyor dışarı atamıyorsun karnın içi doluyor oda diğer organlara baskı yapıyor işte böyle bişey. inşallah geçerde hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza

canım bendede var o problem....gerçi benim adet önceside gögüslerim şişer ve ağrır....hayırlısı neyse o olur inşallah...kullandıüğımız ilaçlarda yapıyormuş....

Back
X