başkent ünv. Gitmekte karalımısın? önce oraya git konuş sonra da
bence akay tüp bebek tolga ecemişe git konuş... Neden böyle dediğimi anlayacaksın nedenini anlayıcaksın...
çevremde çok kişi var dı bana akayı tavsiye eden bende anlamsız buluyordum..
Gidinceye kadar.. 1.si para göz değiller 2.si çok sevgi dolu ve saygılılar... 3.sü ise her eye bir çözümleri var rapor bile çıkarıyorlar
senin haberin bile olmuyor sürçten herşeyi hazırlayıp yapıyorlar sen sadece evinde iğnelerinle uğaşıp transfer gününü bekliyorsun.. Transfer sonrası ilaçların odana geliyor herşeyi onlar yapıyorlar..
Ama yinede sen bilirsin..
çok evlat özlemi çeken arkadaşım burada hamile kaldı ve ben dediklerini merak ettiğim için gittim.. Ve memnun kaldım
ya aslına bakarsan emin değilm
zaten yarın muayeneye gitmiyorum konuşucam ama kafam karışık ben ankara medicanada çalışıyordum orada düşündüm ama sonra baktım tutma durumuna zayıf geldi
sonra anatoliada düşündüm görümcemde orada yaptırdı önce akan beye gitti onu beyenmedik tutmadı sonra bülent bey tüp bebek yaptı tuttu ikiz bebekleri var 11 aylık
benim medicanada çalışan bir arkadaşım başkente gitti ilk denemde tuttu ikiz 6 aylık hamile
bende bilemedim akayda ne kadara oluyor fiyatı nedir yani sgk nızı kullnadınızmı bilgi verebilirmisiniz bekliyorum bu arada siz hamile idiniz dimi hayırlı olsun allah elinize almayı nasip etsin