umarım bebeğin tutunmaya başlamıştır.. öncelikle şunu söyliyim yumurta olması için verilen ilaçlarda yumurta oluşuyor çok sayıda yeerli büyüklükte olanları topluyorlar,geç gelişen küçük olanlar içerde kalıyor çünkü benim daha geçen hafta pozitif netice almama ramen içerde 3 yumurta vardı yani onlar kendi kendine büyyüp sonra eriyormuş,haliyle içerde yumurtlama ve yumurt olduğu için akıntı oluyor,geçenlerde benim kasıklarında ağrı vardı doktorum dediki içerde yumurtalardan dolayı yani çatlama falan yapıyordur dedi... yani anlıcann normall daha devam eder,ağrın olursa bile endişelenme bence.....
bu arada benım bı sorum olucak bende 21.ağustosta 10.günde hafif lekenme oldu hemen doktora gittim kan tahlilş falan pozitifsonra 2 gun sonra falan derken katlanmış
çok şükür ... daha önce 2 tane düşüğüm oldu kalp atımları olmadı, şimdi o yüzden hamile moduna giremedim, arkadaşlar aynı zamanda tahlil yaptırdığımız arkdaşlar var listede, siz şuan kaç haftalık hamilesiniz ben bu tüp bebekte hamilelik hesaplayı çözemedim bi türlü, benım transver 12 ağustostu,son reng 25 temmuz... yarın doktora gidicem keseyi görmeye
inşallah herşey yolundadır... bu arada benim hala karnım ağrıyor
![]()
tüp bebekte hesap şöyle..
benim içime 3. gün embirosu konulduğunda 15 günlük bebiş var karnında dediler ona göre dikkat et kendine dediler..