ben de başkentle maya arasında kararsız kalmıştım. Hatta maya ya aşılamalardan sonra gidip tekrar görüştüğümde mayanın doktoru osman eşimle bana demediğini bırakmadı. Ben üslubundan hiç hoşlanmadım. Zaten kendisine de direk dedim. Hulusi bey zaten alanında kendini kanıtlamış süper bir doktor. Zor bir durum ama ben de senin gibiydim. şimdi durup düşününce hepsi boşuna çaba. Sonuçta allah ne zaman verecekse o zaman olacak. Merkezlerin çok etkin farklı rolleri olduğunu düşünmüyorum.tabi çok başarısız kalitesiz merkezler istisna. Ama maya da başkent de iyi merkezler arasında. Allah bana en doğru kararı verdirmiş olsun ve inşallah sen de doğru kararı verirsin ilk deneme de bebeğine kavuşursun.
Ben bugün çok hassasım; gözümde sürekli yaş var. özür dilerim uzattım lafı.
bahar aşkolsun özür de ne demek....memnun bile oldum,ayrıntılı yazıyorsun....canım inşallah doğru kararı vermişsindir,benim başkentte kadındoğumcum polat beydi..hulusi beye özellikle kendisi gönderdi beni....olumlu sonuç alacaksın inşallah....ben de bugün çok hassasım,şimdi senin bu yazdığını okuyunca çok etkilendim..allah hepimiz için hayırlısını versin canım...allah istemeden yaprak kımıldamıyor....annemin ben gençkızken söylediği bi lafı vardı,bi iş olacaksa araya bin kişi girse de olur,olmayacaksa 1000 kişi girse de olmaz...her dara düştüğümde bu lafı hatırlarım....nolur yüreğini ferah tut....
ben mayayla görüştüm. osman hoca ile muayene de etti. ama orada içime sinmeyen birşey oldu ne dersen cevap veremiyeceğim. ısınamadım. aslında böyle merkezlere çok sıcak bakmıyorum. hocalar görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha göremiyorsun. biraz daha fazla ticari bakıyorlar, tüp bebek fiyatı düşük olsada ekstra şeylerle fazlasını alıyorlar. işte başkentte kalabalık oluyor acaba labaratuvarı ve ekibi nasıl, yeteri özeen gösteriliyormudur onu merak ediyorum yoksa hulusi bey içime sindi.
canım,baharb de aynı şeyi söyledi..aynı şekilde hissettimşsiniz demekki,....evet başkent çok kalabalık,10daki randevu ancak 11.30da falan oluyor....hulusi beyi ben de sevdim...benim arkadaşım var orda,onunla iyice bir konuşayım.....diğer yandan çok yakın bir arkadaşım da diğer dr ye gidiyor tüp bebekçi o da gövşen, gerçi arkadaşım tüp yaptırmadı ama,üreme yollarından dolayı çok sorunluydu,tek yumurtalık falan vardı,çok ameliyat geçirdi....ama tabii hulusi bey çok daha deneyimli bir dr......ben zaten cumayı bekliyorum,regl olursam hemen uçup gideceğim sanırım...buraya da yazarım.....allah yolumuzu açık etsin canım....