• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım bence çok erken , sabret, bak olumsuz çıkar bugünlerde, belki de olumludur ve sen boşuna üzülürsün, bebişini olumsuz etkilersin maazallah:20:

Canim kan vermeye dr.um cagirdi beni yani ben yapmiyorum bende onu anlamadim neden kanimi almak istedi problemmi var acaba diye endiseleniyorum

ya bişey sorucam ben sigarayı 1 buçuk ay oldu bıakalı ve çok yemeye başladım 70 kilo idim imdi 72 olmuşum ne yapıcam ya çok üzülüyorum zaten çok kilo alıcam of baş edemiyorum ben gibi çok kilosu olan varmıııııııı??????????????????:69::84:

canım benimde dün transferim oldu ve ben dün hayatımda ilk defa sigarayı bıraktım 2 gün oldu.bende 70 kiloyum bakalım ben kaçlara çıkıcam.iştahım arttı zaten maşallahı vardı.yemeklerden sonra çok arıyorum kafamı başka şeylerle doldurmaya çalışıyorum inşallah temelli kurtulurum.bu istek ne kadar zaman sonra akıldan çıkıyo acaba?

yok tatlım kullannmaaammm, hatıra saklıyacağım , bebişim olunca, aklı başına geldiği vakit
" bak yavvrum, bu bardağı Saboli teyzen var ya,- hani donmuş bebe :) arkadaşın var ya onun annesi- o bana, senin tüpbebek tedavinden önce bir bardak adet olmam gerekiodu, bende de kalmamış, saboli teyzen bu bardakla yollamıştı" diyceeemm:60::60::60: puahahahaa amma da geyik yaptım gece yarısı yaf nedir bu keyiff tedaviye başlayacağım die fazla mı gazım:9: var ne yiihhhuuuww:8::8:

Saboşum ve elvancıım hadi yarın ege üni tüpbaby merkezine gelin de tanışalım kıss, bakın benim üzerimde beyas bi elbise, bir elimde 2 buket kırmızı gül diğer elimde de 6 lı paşabahçe su bardağı olcek şekerleriimmm:60:, bekliom haa:54:
puhaaha donmuş bebenin annesi :60:
Dur şimdi donmuş bebeme isim bulayım erkek olursa BUZHAN kız olursa BUZNAZ valla bi doğsunlar büyüdüklerinde dondurma isterlerse asla itiraz etmiycem şimdiden sizlerde şahitsiniz şanslı bebelr sınırsaız dondurma :90:

Benim elimdede 6 kişilik kesme dondurma olucak ordan tanırsınız kızlar :74:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam tekrar kontrolu gittim. Onikinci günde yumurtam 20mm olmuş. Akşam hemen çatlatma iğnemi oldum. 36 saat sonra yani çarşamba sabah saat 6 da kocamla randevumuz var. Yanlız dünden beri akıntım var. 36 saat dolmadan çatlayacak ve kaçıracagım diye ödüm kopuyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar, çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatlayan oldumu hiç?

çok heyecanlıyım bugün muayene oldum ilk defa bukadar yakınlaştım umuduma herşeyin iyi olduğunu söyledi doktorum antibiyotiğe başladı 21 inde lucrin baaşlıcaz 1 ekimde hastaolucam 2 ekimde lucrin az dozda devam 14 ekimde toplama 17 ekimde inşallah transfer çok heyecanlıyım zaman geçmiyor ben 1o yıllık evliyim ve ilk defa bu kadar yanındayım ve umudum hiçbir zaman bitmedi hep güçlendi şimdi yakın olmak kıyısında olmak çok güzel inşallah hepimizi bu çıktığımız yolda muvaffak oluruz. ama olmazssa hiç üzülmicem çünkü herşey allahtan hayırlısı ise olsun hayırsızz ise uzak dursun önemli olan vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun

hayırlı olsun.
bende ekim reglimle başkente başlamayı düşünüyorum. haftaya geleceğim bir ön kontrole, yaklaşık 2 ay önce kürtaj olduğum için inşallah bu engel olmaz başlamama.
senin ilk tüp bebeğin mi.

Kizlar yarin bende dr.a gidip kan verecegim nedenini bilmiyorum yarin ögrenicez tel.de gidip kan vermemi söylediler o kadar.Yarin tarnsfer gunumude sayarsak 7.gunum oluyor saymazsak 6, gunum kanda belli olurmu bu kadar erken acaba merak ettim.Brde basina gelen varmi böyle 7. gunde falan gidip kan veren nedne olabilir acaba?Fikri yada bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirimm:61::61::61:

e2 ye bakmak için çağırıyorlar e2 değerine göre tekrardan az bi doz hcg yani çatlama iğnesi yaptırabiliyorlar. benide çağırmışlardı.

arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle tedavi olan arkadaşlarım dilerim sağlıkla alırsınız evlatlarınızı kucağınıza gün sayan arkadaşlarım en zor kısım ama gelecek gün güzel ise çekilecek acı kutsaldır dilerim hepiniz pozitifi görürsünüz bende eylül ekimde tedavi olacaklar başlığı altında bir başlık açtım bir liste yapacağım sizin listenizi görmüştüm çok güzel ve düzenli olmuş bende kendi topiğimizde bu tarz bir liste yapmak istiyorum sizin için sorun olmazsa özellikle listeyi hazırlayan arkadaş için umarım sorun olmaz hakkınızı helal edin hayırlısı ile sağlıkla inşallah hepimiz alalım evlatlarımızı kucağımıza sevgiler...

e2 ye bakmak için çağırıyorlar e2 değerine göre tekrardan az bi doz hcg yani çatlama iğnesi yaptırabiliyorlar. benide çağırmışlardı.

Anladim canim tesekkur ederimcanim dedigin gibi E2 bakmak icin cagirmislar ona gore catlatma ignesi vrurulucam galiba sonucuna gore.Aslinda dr.bana transferden sonra kullanacagimi söylemisti ama o gun yani transferden sonra hemn kan aldilar benden o kan sonucuna gore gerek duymadilar demekki

Kizlarrrr gunaydinnn:64::64::64:

Uyanin bakayim :66::66:Ben dr.a gittim kanimi verdim evdeyim simdi bakalim kanin sonucuna gore catlama ignesini vurulucasm yada vurulmucam:61::61:

bugün de benim test günüm. kan verdim. gözler ağlamaktan şiş halde bekliyorum.

sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0

wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...

ahh elvancım az kaldı nasıl bir heyecan stresmiş bu ala ala...bir taraftanda adet olucam gibi kuvvetli sancılar yaşadım...bugün daha hafifti sancılarım...ağzımın hiç tadı yok 2 gündür...ne bilim gelsin şu çarşambada bitsin bu işkence....:97::97:

hiiiiiiçççççç stres falan yapma takklımm. sancılara da takılma, ama illaki takılmak istiyorsan bebeğin tutundu sana sinyal veriyo diye düşün :34: hem bak ağzının tadıda gitmiş bence herşey gaaayeetttt yolunda gidiyor. işkenceee falan yookkk tatlı bekleyişler bunlar. ahhhh benimde olsa bi transferimm bak ben takılıp kaldım e2 ye bir türlü düşmüyor ama hiiiiiççççç şikayet etmiyorum doğrusu vardır bundada bir hayır diyorumm.:75:

e2 değerin kaç? benim de çok yükselmişti. zor düştü.

çok heyecanlıyım bugün muayene oldum ilk defa bukadar yakınlaştım umuduma herşeyin iyi olduğunu söyledi doktorum antibiyotiğe başladı 21 inde lucrin baaşlıcaz 1 ekimde hastaolucam 2 ekimde lucrin az dozda devam 14 ekimde toplama 17 ekimde inşallah transfer çok heyecanlıyım zaman geçmiyor ben 1o yıllık evliyim ve ilk defa bu kadar yanındayım ve umudum hiçbir zaman bitmedi hep güçlendi şimdi yakın olmak kıyısında olmak çok güzel inşallah hepimizi bu çıktığımız yolda muvaffak oluruz. ama olmazssa hiç üzülmicem çünkü herşey allahtan hayırlısı ise olsun hayırsızz ise uzak dursun önemli olan vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun

hakkınızda hayırlısı olsun. allah mutlu sona ulaştırsın.

Back
X