ayşecim seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah endişen boşunadır gerçekten çok erken baktırdın. bence bu sonucu hiç dikkate alma ve moralini bozma. hem 8. gün olumlu sonuç çıkacak olsa bu kadar doktor 8. gün baktırın derdi. demek ki bu tarihte olumlu sonuç çıkma ihtimali yok. sen içini ferah tut. allah dualarını kabul etsin. sağlıklı nur topu gibi evlat versin inşallah. ben bugün biraz daha iyiyim. ama gözlerim hala şiş altı mosmor. ama yapacak bişey var mı yok. toplamam lazım kendimi. sen de sonuç negatif bile olsa benim hatamı yapma serin kanlı karşılamaya çalış. ben hastanelik oldum dikkat et kendine.
Canim benim cok saol.Artik ne dusunecegimi bilemiyorum sadece gercekci olmaya calisiyorum.Herkese farkli seyler söyluyo senin gibi dusunende var 8. gun eger olsaydi degerin yuksek cikardi diyende var.Ben hala kendimde degilm sadece artik alistirmaya calisiyorum kendimi buna.Evde hicbirsey yapamiyorum esim geldiginde sadece zoraki ona belli etmemeye calisiyorum.Insanin elinde olmuyor canim iste bunda her ne kadar olmayacagini dusunsemde bir yanim hep belki dedi.Cunku bende maddi manevi cok zor sartlar altinda yaptim tup bebegi.Oglumden sonra hep kendimi yine bir cocugum olacak ve onu kucagima alicam bu sefer ona doyacagim, beni birakmicak diye avuttum.ama olmadi iste.Allaha isyanda etmiyorum demekki daha zamani gelmedi