saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...
çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.