• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...

çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel sonuçlar alırsın sakın stres yapma ben kendimi öldürdüm stresten yarın test günüm mesela bugün dokunsan ağlıcak kıvamdayım herşeyin hayırlısı....

inş canım yarın güzel haberini alırız.ben çok stresli bir insanım şimdiden heceyan korku stres hepsi var bakalım beni nasıl bir süreç bekliyo merakla bekliyorum bugün ilk iğnemi klınıkte yaptırdım c.teside usg var hepimiz hakkınında hayırlısı olsun inş.

hayırlı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel sonuçlar alırsın sakın stres yapma ben kendimi öldürdüm stresten yarın test günüm mesela bugün dokunsan ağlıcak kıvamdayım herşeyin hayırlısı....

inş canım yarın güzel haberini alırız.ben çok stresli bir insanım şimdiden heceyan korku stres hepsi var bakalım beni nasıl bir süreç bekliyo merakla bekliyorum bugün ilk iğnemi klınıkte yaptırdım c.teside usg var hepimiz hakkınında hayırlısı olsun inş.

Slm kızlar, bugün doktorum e2 değerime baktırmamı istemişti. Transferin 5.günündeyim. Niçin istemiş olabilir fikri olan var mı? Aradım ulaşamadım kendisine. Yarın öğrenirim neden istediğini ama bugün bilmemek endişelendirdi beni, çünkü değer yüksek , 1085 çıktı.:26:

saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...

caziicim cnm çok üzüldüm cnm ama yıpratma kendini olurmu bak allaha şükür 1 tane evladın var allah onu sana bagışlasın inşallah 2-3 evladınada tez zamanda kavuşursun.cnm bir çok merkez 1. denemede 1 2.denemede 2 embriyo transferi yapıyor.3.denemede zaten yasal olarak 2 tane transfer hakkın oluyor.allah hakkımızda hayırlı olanını versin hayırlı evlatlar nasip etsin cnm

Slm kızlar, bugün doktorum e2 değerime baktırmamı istemişti. Transferin 5.günündeyim. Niçin istemiş olabilir fikri olan var mı? Aradım ulaşamadım kendisine. Yarın öğrenirim neden istediğini ama bugün bilmemek endişelendirdi beni, çünkü değer yüksek , 1085 çıktı.:26:

Bence yarını bekleme ulaşmaya çalış belki bir önemi vardır bilmiyorum tabi neden istedi ama ona ulaşamıyosan merkezden birilerine ulaş hemşirelere falan ilgilensinler belki bir önemi vardır bişiler yapman gerekebilir belki çok iyi bişidir demi??? ben olsam mutlaka birilerine ulaşırdım hem tüp bebek te doktoruna istediğin an ulaşabilmelisin mesela ben dün aradım ameliyattaydı akşam saat 8 gibi kendisi beni aradı sonuçta para ödüyoruz ve tedavi görüyoruz...hemde kafandaki soru işaretlerinden kurtul bizede haber ver :)))

keşke şurada hamiş mişim oh beee diyebilsem..

teyzoşları merak ediyordur diye yazayım dedim..
beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi

ve bugun 20.gün...

tekrar tahlil yaptırdım..

20.gün değerim.......189,30 i...............yükselmiş..ama 2 katı değil..

şimdi ne olacak ?

eğer 300 lü değeri cuma günü bulamazsak eğer.. iğne olacağım ve kanamam sağlanack...

bakalım.. dualarınızıa bizi katın.

dua..dua ..dua.. ve sabır

Son düzenleme:

beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi

ve bugun 20.gün...

şimdi ne olacak ?

eğer 300 lü değeri cuma günü bulamazsak eğer.. iğne olacağım ve kanamam sağlanack...

allah yardımcın olsun canım dualarım seninle....allah bebeğini sana bağaşlasın.... ben yarın öğrenicem çok stresliyim gerginim artık hakkımızda hayırlısı bir an önce yarın olsun öğreneyim bitsin gitsin ...sadece yarın herkes telefon açacak negatif demek ölüm geliyor bana......

Slm kızlar.bende ekşm sonu kasım başı tekrar (3.) bir denemeyi düşünüyorum.sizleri burdan takip ettiğim kadarıyla topiğniz maşaallah pozitifler çoğunluk.inşaalah darı sı burda ki diğer boynu büküklere :):93: Merak ettim sizleri il vede hangi merkez.ben araştırmadayım henüz karar veremedimda ankaradayım bu arada.allah hepimize bol şans versin bu zor süreçte.yardımcımız olsun.

inşallah canım yhaaa ne biliyim önceden mide kramplarım vardı doktoruma söledim ohh ohhh çok iii demişti hamişliğin ii gittiğine işaretmiş bende rahatlamıştım 2 gündür yoktu kanamada olunca üstüne iii tırstım walla
gece mideme kramp girdi bi yandan acıdan ahhhhh diyorum bi yandan sevinip ohhhhh diyorummm:):):):)

ahh ahh bu nasıl bir çelişkidir değil mi!!!...hem acı çek ah de hem sevin oh de...rabbim bunların mukafatını verecek wintersun inşallahh...

kızlar çok heycanlıyım anlatmıştım ya daha önce ilk 3 gün ağrım oldu bidaha olmadı ara ara çok hafifti sadece 5 gün bacaklarda gece uyurken kasılmalar başladı bugün rahimde kasılmalar oluyor bıçak gibi giriyo sancı ama saniyelik perşembe test günüm sizce neden oluyor pozitif olanlar bu tip kasılmaları yaşadımı çok heycanlıyım güzel şeyler duymaya ihityacım var özellikle rahimdeki kasılma beni çok üzüyor moralim bozuluyor.

üzüldüğün hamilelik belirtisi canım...niye üzülüyorsun keyfini çıkarmaya bak...inşallah pozitifi görücen bu belirtilerle...ama allah göstermesin negatifi gördüğün zaman üzülürsün şimdi rahat olmaya çalış çok zor biliyorum...ama bebiş annesine tutunduysa üzme onu annesiiii...

canım benim iyiyim şükürler olsun. Çalışıyorum, hiç ağrım sızım yok. Çalışıyorum ama yorucu değil işim. Bol bol oturuyorum öğrt odasında. Dersim olunca sınıfa geçip sınıfta oturuom. Öğrencilere masadan kısaca anlatıp görev veriom.Hiç beğenmediğim bir öğretmenlik stili ama mecbur kaldım.
Hatta sık sık cepten bağlanıp topiğimizi okuyorum, ama arkadaşlar görmesin die yazı yazamıom. Cepten yazmak biraz uzun ve zor oluo da.

Transferden sonra (cumartesi) ve pazar günü iice dinlendim. Baktım beni tedirgin eden bişe yok. Çalışayım dedim. Fakat ilk günden beri rahim içinde ve kasıklarda ufak sancılar hissediorum, hafiften adetim gelecekmiş gbi oluo, özellikle ayaktayken ve ya yürürken. ha bide yumurtlama iğnelerinden beri göğüs uçlarımda sızı var (sanıyorum hormon iğnelerinin etkisinden) Ama inan hiç bişeye yormuorum, bir kaç gün sonra adet olacakmışım , transfer olmamışım gibiym. nötrm. Okulda bazen transfer olduğumu unutup, hızlı yürüdüğümü farkediorum, sonra vitesi 1 e alıorum, ağıır ağırr yürüom sadece. Evde de ööle ufak tefek işleri yapıom mutfakta eşime yardım ediom. O yemek yapıo ben oturduğum yerden soğan sarmısak domates soyuyorum:73:
Canım OPU dan sonra 4 gün enfeksiyona karşı TETRA die bi antibiyotik kullandım. Yine de OPUdan sonra Crinone JEL başladım. Folik Plus zaten kullanıodum ona devam. Bir de bebek asprini verdiler , nie bilmiorum?

Hbyciim, tedavin başlıo desene, inş kist falan yoksa hemen başlayabilirsin değil mi?

yorma kendini zaten sinirlenme öğrencilerinede sakın boşverrrr...merak ettim bende seni kaç gündür maybecim ii olmana sevindim...telefonuda pek yakınında tutma diyecem ama her tarafta çekim alanı vardır zaten...:(((...sen genede çok cep telefonuyla konuşma kendinden uzak tut...inşallahh pozitifi görücen maybecim ben senden çokk ümitliyim...:nazar:

vallahi salı gidemedim eşimin işleri çok yoğun cumaya randevu aldık bakalım başlıcaz mı beklicez mi bilmiyorum...???bide bu yumişlerim 2 tane onlarda sağlıkla çözülecek mi endişeliyim...offf offfffffff yaneee....:43:

merhaba arkadaşlar bende ilk iğnelerime yarın başlıyorum

oo hadi hayırlı uğurlu olsun...

Günaydın herkese. Günler sonra nihayet yüzüm gülmeye başladı. Normal hayata dönüyorum.

ii olmana çok sevindim daisycim...öpüyorum seniii...:16::71:

cazicim allah sabır versin canım...yavruna sıkı sıkı sarıl rabbim sağlık sıhhat verdikten sonra olucak inşallah....

hiçbir fikrim yok...?????????

beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi

ve bugun 20.gün...

şimdi ne olacak ?

baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....:nazar:

Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş Allah evladına uzun ömürler versin inşallah birdahaki sefere canım...

beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi

ve bugun 20.gün...

şimdi ne olacak ?

dualarımız seninle canım,inşallah cuma gününe yükselir bebişin seninle ve bizimle kalır Allah bebişini sana bağışlasın..

bu transferden sonra e2 ye bakılıyor ya seninde bakılmış, benim ilk tedavimde bakılmamıştı ama geçen hastaneye gittiğimde transferi olan arkadaşları hep e2 için çağırmışlardı benimde ilgimi çekti. yanlış hatırlamıyorsam ovitrelle diye bi iğne var tutunmayı kolaylaştırıyormuş galiba, işte o iğneyide e2 nin sonucuna göre veriyolarmış. hastaneden bilgi alınca yazarsan sevinirim hem senin durumunu merak ediyorum hemde bu günlerde en çok merak ettğim konulardan biriside bu e2.

benimde cumartesi inşallah yumurtalarım toplanacak.yarın çatlatma ignesi vurulacak.muayenede dr endemetriyum 3 çizgi diyor bu ii bişeymi ?bilgisi olan varmı.

geçmiş olsun neyse yinede bir tesellin var.benimde ramazanda 3.tedavim negatifle sonuçlandı banada iki negatif olduğu için 3.tedavide 2 embriyo konuldu(zatende 2 embriyo oluşmuştu).allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.
Slm kızlar.bende ekşm sonu kasım başı tekrar (3.) bir denemeyi düşünüyorum.sizleri burdan takip ettiğim kadarıyla topiğniz maşaallah pozitifler çoğunluk.inşaalah darı sı burda ki diğer boynu büküklere :):93: Merak ettim sizleri il vede hangi merkez.ben araştırmadayım henüz karar veremedimda ankaradayım bu arada.allah hepimize bol şans versin bu zor süreçte.yardımcımız olsun.
slm hoşgeldin aramıza bende boynu büküklerdenim maalesef.bende ankaradanım son tedavimi gürgan klinikte gördüm.zor bi karar merkez seçimi içine yatan bir yer olması önemli.hayırlı tedaviler olsun.
benimde cumartesi inşallah yumurtalarım toplanacak.yarın çatlatma ignesi vurulacak.muayenede dr endemetriyum 3 çizgi diyor bu ii bişeymi ?bilgisi olan varmı.

inşallah kaliteli yumurtaların olur.sorduğun soru hakkında bi bilgim yok cnm.bu arada rumuzun nutella sende benim gibi bir nutella canavarımısın:27::27::1:çok severim yaaaa

çok üzüldüm senin adınada,ama ne güzelki bir evladın varmış....

allah yardımcın olsun canım dualarım seninle....allah bebeğini sana bağaşlasın.... ben yarın öğrenicem çok stresliyim gerginim artık hakkımızda hayırlısı bir an önce yarın olsun öğreneyim bitsin gitsin ...sadece yarın herkes telefon açacak negatif demek ölüm geliyor bana......

ben tüp bebk yaptığımızı herkesten sakladım..
aşılamada herkese söylüyordum..
negatif olunca bide millete anlatınca kat kat artıyordu o yüzden herkesten sakladım..

ama sakın stress yapma bebeğin şua seninleyse bile stresssten tutunman için gerekli hormonları salgılıyamıya bilirsin..

teveküll et..

sen gerekeni yaptın.. ruhu ve canı veren allah alaha sığın canım.

amin.. cümlemizin rabbim layık görüp lutuf buyursun bizlere..

baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....:nazar:

amin..

bu da benim sınavım..
rabbımdan gelene amenna

rabbim rahman ve rahimdir. lütüf buyur inşallah.. allah benide bbeğimide sağlığımızla birbirimize layık görüp sağlıklı kılsın huzurumuzla..

aslında
hepimize bize daha çok sabır lazım bebekte olunca eşlerimizinde aslında bebek olduğunu düşünürsek daha çok sabırr hemde.. :))

dualarımız seninle canım,inşallah cuma gününe yükselir bebişin seninle ve bizimle kalır Allah bebişini sana bağışlasın..

amin..
allah evlat diye açılan ellerimizi..kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun..

vardır bir sebebi benim ve senin bilemediğimiz.. allah bize temiz sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ve yavrunuda sana bağışlasın..

çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.

caziicim cnm çok üzüldüm cnm ama yıpratma kendini olurmu bak allaha şükür 1 tane evladın var allah onu sana bagışlasın inşallah 2-3 evladınada tez zamanda kavuşursun.cnm bir çok merkez 1. denemede 1 2.denemede 2 embriyo transferi yapıyor.3.denemede zaten yasal olarak 2 tane transfer hakkın oluyor.allah hakkımızda hayırlı olanını versin hayırlı evlatlar nasip etsin cnm

her şer de vardır bir hayır tabiki... ne yalan söliyim ben bu sefer çok üzülmedim.. kısmet nasip değilmiş... dualarım hep sizilerle inanıyorum birgün rabbim nasip edecektir... rabbim sabır ve güç kuvvet versin...

beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi

ve bugun 20.gün...

şimdi ne olacak ?

cnm inş. hayırsızsa bile rabbim hayra çevirir ve yüzünü güldürür.. böle beklmeek çok kötü.. ama hep hayırlısı için dua et olur mu.. sağlık sorunu olacaksa çekecekse eğer baştan yanına alması daha iyi olmaz mı.. hakkında hayırlısı olsun...

Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş Allah evladına uzun ömürler versin inşallah birdahaki sefere canım...

saol cnm .... inş. hayırlı zamanda....

çok üzüldüm senin adınada,ama ne güzelki bir evladın varmış....

kısmet olmadı cnm..ben onun için binlerce şükür ediyorum zaten.. seninde mi negatifti.. :( nasip kısmet diyelim.. pes etmek yok.. bulana kadar devam...

hbyron,hilka ve diğer arkadaşlarım.. dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. tüm bu arayış içinde olanlar dualarımda.... inş. bekleyenlerden de hayırlı hbrlr alırız bol bebekli bi yıl olur.....

Back
X