cnm olumsuzda olsa bir sonuca varmak rahatlattı tabii seni ..bnm ilki kimyasaldı 2. negatif.. istersen bu ay d,nlen derim ben.. iyice sökül için temizlensin önümüzdeki ay dene tabii yine de sen bilirsin...hayırlısı olsun...
baharcım gözün aydın canım
olacak mı olmayacak mı kısmında kalmak çok kötü bi duygu bende yaşadım biliyosun hoş ben hala yaşıyorummm
kendini ne zman hazır hissediyosan o zman başla kuzummm ve aynı rahim aynı embriyo die düşünme sen de biliyosun ki o bebişlerin herbiri ayrı bi tip ayrı bi insan ayrı kromozomlara sahip onun için bilemeyiz ki içini ferah tut
bu ay dinlenmeyi hata kurban bayramından sonra yaptırmayı düşünüyorum..
açıkçası.. çok yıpratıcı bir süreç oldu bizim için muallakta kalmak vs vs.
3 aşılama geçirdim ama hiç biri buakadar yıpratmadı ama bu çok yıprattı..
vucuduma aldığım onca hormon haplarının bünyeme etkisi
kaldı ki kıllarım hiç bukadar çabuk çıkmadı.. bu beni korkuttuda.
hata ergenlikte bile hiç sivilcesi olmayan ben sivilcelenme bile yaşadım..
hem vucudumun hem psikolojimin toplanması lazım..
kan pıhtılaşması sorunumdan doalyı oluşan kan dolaşım bozukluğuna bağlandığı için herşey.
2 ay verilen ilaçları kullanıp. vitaminleri kullanıp toparlanmak daha mantıklı vucudum da psikolojim de bu sureci atlatmış,rahatlamış olur..
bu arada dün gecedendir galiba verilen üç embiryoydu zarla kaplı deniz atı gibi akciğer gibi 3 parça döktüm..
eşimle bayağı inceledik iğrenç gelebilir ama korktuk çok inceledik
hata laboratuvara götürsekmi diye düşündük..
eşim tuvalete atmayalım ya bebekse gömelim diye ilginç bir öneride bulundu bu kadar bağlanacağını bilemezdım ve atmama izin vermiyor halen neyapacağımızıda bilemedik..öyle duruyorlar..
gidip gelip deniz atı şeklinde akciğer gibi yapısı olan zar tabakalı yaratıklara bakıyoruz.. ve ben otarafa gidince atarım endişesiyle yanımda bitiyor.adam bir bağlandı.
onları düşürdükten sonra kanamam durdu.. baş ağrım durdu mide bulantım durdu..
toparlanmamız lazım ben ve eşimin sağlığı daha önemli..
bide dondurulmuş embiryo olması beni düşündürtüyor..
2.kalite 2 embiryo hemde 4.gün.. ne bileyim yani embiryonun dna sı bozuksa bana tutanamayacak gelişemiyecek düzeydeyse aynı şekilde olması aynı şeyleri yaşamam mümkün..off kafam ruhum karışık dondurulmuş embiryoyu araştırmam lazım aynı şeyleri yaşayacaksam ki yaşamayacağımın garantisi yok..
belkide bazen allah eşimikısır yaratığı için bizide buluşturduğu için vardır bir kerameti belkide yanlışım bu kadar evlat için uğraşmakta olsaydı 1 spermle bile olurdu diye düşünüyorum.
bazen yüreklenip aşılama tüp bebek yok ilaçlar vs deniyorum..
ama bildiğim bişey var rabbim yar ve yardımcım olsun ben hep yanlış yoldaysam çevir doğru yolla götür derim.. umarım allah doğru kararlar vermemde yardımcı olur.
bu arada sizleri yanlız bırakacağımı sanmayın takipteyim..:86:
herkese teşekürler..:97: