hayirli olsun canim,insallah saglicakla cozulurler
bende senin gibi dusunuyorum 2 tane var blast olsun istiyorum,riske girecegim bakalim
insallah allah hepimizin yuzunu guldursun.
nezaman transferin canim?
dur aklıma geldi bir kaçtane daha..
benim babaannem öyle bilmiş tatlı kadındı yawff ..ona buna sataşırdı bide dediği çıkardı işte bende annem çalıştığı için onda kalırdım arada.. ve sorardım nerden biliyon belki erkek belki kız diye aklımda kalanlar..
ah ah yaşasaydı vara tüp bebeğe gerek kalmazdı bir çare bulurdu şifalı macunları çaylarıyla...
neysede yazayım konu değişsin..
kipriklerin buruşur göz bebeğin büyürse güzel dinç kalkarsa erkek.. erkektir kesin..
kirpikleri buruşmuş sabah yorgun ve çirkinsen kız.. kesin .. hep sonunada kızdır kesin der..
kıların çabuk çıkıyorsa kadının erkek.. hata bişeyderdi yazılmaz burada..
kılları geç çıkıyorsa kızdır kesin...
bide mesala erkek karısına merhametli olursa çok amanda amanda yapasa derdiki kızı olacak allah şimdiden karısını sevdirtiyor kızı olacak ya derdi..
ama adamda kadında güzelleşip kilo almışlarsa böyle adam da kadında dinç ise oğulları olacak ondan allah güçveriyor ki yiğit olsun derdi...
pat diye derdi millete kimse alınmaz kırılmazdı hatuna..
bide rahmetli çooooooook güzel yemek yapardı zaten yemekten öldü..
87 yaşında sen yap perdeli pilav üstüne lokma dök ye.. bide üstüne baz karpuz.. şeker kolestrol tavan beyin kanaması..
zaten doktorlar hastasın der ilaç yazardı hee oğul he der geçerdi..
kimyasal ilaçları çöpe bitkiler ocağa.. allah var iyiydi bitki konusunda..
bende bilirm bir kaç şey ama yaşasaydı ooo ben bu hallere düşmezdim..
allah rahmet eylesin. kadıncağız öldükten sonra sayende k.k. sayfalarında meşhur oldu valla. yalnız bende dikkat ettim gerçekten de erkek olacaksa anne güzelleşiyor, kız olacaksa çirkinleşiyor