2011 anneleri dogum ile ilgili yardım.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
slm arkasdaslar dogum yapacanınızı ne zaman nasıl anladınız nisan hepinizde geldimi geldikten kac saat sonra dogum yaptınız su geldkten ne kadar zaman sonra dogum gercekesiyor ... dün dr um evmden 3 saat uzak bi hast gidecegini ögrendim ve dr degiştrmek istemiyorum o yüzden yetişebilirmiyim dei aklıma takılıyor yardımcı olursanız sevinirimmm

slm arkasdaslar dogum yapacanınızı ne zaman nasıl anladınız nisan hepinizde geldimi geldikten kac saat sonra dogum yaptınız su geldkten ne kadar zaman sonra dogum gercekesiyor ... dün dr um evmden 3 saat uzak bi hast gidecegini ögrendim ve dr degiştrmek istemiyorum o yüzden yetişebilirmiyim dei aklıma takılıyor yardımcı olursanız sevinirimmm

canım benim ilk doğumumda suyum gece 4te gelmeye başladı biz saat 7 gibi hastaneye gittik. saat 10da doğum gerçekleşti. bi arkadaş da yeni doğum yaptı onun suyu da 10 12 saat geldi. ama belki ilk etapta suyun gelmez de sancı ile başlar bilemiyorum. sen yine de riske atma derim. başka bi doktor bu8lsan iyi olur

cnm bu herkeste farklı yaşanan bi durum.ben ilk oğlumu 36 haftalık doğurdum.tesadüfen kontrole gittim meğer doğum başlamış haberim yok.çünkü ne ağrım vardı ne kanama ne suyum geldi..hatta hst.gidne kadar bi saat yürüyüp öle gitmiştim güle oynaya gittim.doktor nst ye bağladı orda bebeğin kalp atışlarını alamadık meğer kordon boynuna dolanmış solunumu azalmış.üstelik rahim 7 cm.açılmış doğum başlamış haberim yok bebişte ters pozisyondaydı kordonda dolanmış olduğu için apar topar doğuma aldılar.şükürki küvezde kalmadı.bence sen yakın bi hst.bul ne olacağını bilemessin tedbirli olmakta fayda var.ikinciyide biliyosun 30 haftalık doğurdum 27 den snr çıkmıştı sıkıntılar apar topar doğuma alındım.şimdi malesef bu bebişimdede 2 haftadır gelişimi durdu kilo alamıyo çok yavaş gelişiyo sanırım bikaç hafta içinde bunuda alacaklar.biliyosun taa 26.haftada 1 kiloydu bebişim hala o sınırlarda yani bana yine küvez yolu gözüküyo neyse allah sağlıklı ömür versinde kilosunu geçtim.inşallah sizler sağlıklı doğumlar yaparsınız.bence sende kendine yakın bi doktor ara ilerde sıkıntı yaşamassın..

yeni bir dr arıycam bakalım bnde az kaldı ama ne yaaplım vardr bundada bir hayır insallh yenisinede ısınırım ve normal doguma hazrlayabilirim kendiimi....

Back
X