2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Oyuncağımızı babamız aldı yeleklerimizi de ihtiyacı olan bir tatlı teyzemizden aldık maddi destek verelim diye.
Şekerimizi ve nazar boncuklu bilekliğini ben yaptım oğluşuma :6:
Sonracığıma 2 adet bebek bezi de babystardan geldi numune hediye :21:
Böyle 2 bavul daha cicilerimiz var anneannemizde teyzoşları :emir_bebek:

Dayanamadım bende heves ettim oğluşuma yaptığım aldığım cicişlerin bende olan bir kısmını eklemeye karar verdim :21:
Deneme tahtasında resim ekleyebilirmiyim diye denedim gerçi ama inşallah burda da çıkar.Eşyalarımızın çoğu kısmı anneannemizde bebek odamız depoda eve henüz gelmedi ama onun da resmini eklerim.:27:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Güle güle giysin inşallah :))

Oyuncağımızı babamız aldı yeleklerimizi de ihtiyacı olan bir tatlı teyzemizden aldık maddi destek verelim diye.

cokk guseller gule gule kullansın babystardan bızımde geldı numunemız ama o bısıy dıılmıs walla mılıpadan bı paket geldı yok yok ıcınde hersey war benı en cok sevındıren ıcınde cıkan ogretıcı cdler oldu hı huggıes yenı dogandan 8 adet yollamıslar

güle güle giysin paşan inş canım...:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Güle güle giysin inşallah :))

cokk guseller gule gule kullansın babystardan bızımde geldı numunemız ama o bısıy dıılmıs walla mılıpadan bı paket geldı yok yok ıcınde hersey war benı en cok sevındıren ıcınde cıkan ogretıcı cdler oldu hı huggıes yenı dogandan 8 adet yollamıslar

güle güle giysin paşan inş canım...:nazar:

Teşekkürler inşallah hepimizin kuzucukları sağlıkla gelir de cicilerini güle güle kullanırlar.
Milupaya bende üye oldum bakalım gelcekmi grshr :) Bu arada sen de Sinoplumuydun ben mi öyle hatırlıyorum

Teşekkürler inşallah hepimizin kuzucukları sağlıkla gelir de cicilerini güle güle kullanırlar.
Milupaya bende üye oldum bakalım gelcekmi grshr :) Bu arada sen de Sinoplumuydun ben mi öyle hatırlıyorum

yok canım deılım sınoplu gelır gelır gec glır ama am gonderırıler yınde

bende heveslendim bakalım eklemeyi becerebilecekmiyim $S7301406.webp
$S7301430.webp
$S7301434.webp

Dayanamadım bende heves ettim oğluşuma yaptığım aldığım cicişlerin bende olan bir kısmını eklemeye karar verdim :21:
Deneme tahtasında resim ekleyebilirmiyim diye denedim gerçi ama inşallah burda da çıkar.Eşyalarımızın çoğu kısmı anneannemizde bebek odamız depoda eve henüz gelmedi ama onun da resmini eklerim.:27:

kızlarr hepsi cok güzellerrr güle güle kullanmak nasip olsun inş:16::16::16::16:

yükleyebılıyorken ,yükleyeyım barı ..

dolabını da cekmıstım gecen gun :1:

tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..

dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)

askının altında da hastane cantama konulacak olanlar var henuz koymadım :)

kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)

sıfonyerımızın ustunde sepetı var onun ıcınde tokaları cart curt var..

şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var

$siifonyer 11.cekmece.webp

ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)

$sifonyer 2 ikinci cekmece.webp

burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))

$sifonyer3. üçüncü cekmece.webp

Eklentiler

• $1.dolabı.webp
    $1.dolabı.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
bu da yatagımızın içi..

yastıklı -yastıksız hallerı ..

carsafımız da pembe :)

$2yastıklı tepeden.webp

$1yastıksız.webp

$3.yastıklı.webp

yüklendı sonunda :1:

kendı yatAgımı fılan cekmedım halısını perdesını ,arabasını ,yanımızda yatacagı besıgı fılan da cekmedım..

portbebesı kangurusu,ana kucagı cart curt :)

daha rafları takılmadı avızesı ,cıbınlıgı fılan..

artık hepsı bır tamamlanınca da sn halını ceker koyarım ..

dogunca da Masal'lı odayı koyarım :16:

kımbılır kac kere degıstırıcegım bu odayı ,cekmecelerı dolabı ..​

Son düzenleme:

Çok güzeller :nazar::nazar: Güle güle giysin inşallah :))
bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..

yıne gıttım Masal kıza aldım geldım :1:

gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün :52:

Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683

tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..

dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)

kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)

şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var

Eki Görüntüle 280730

ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)

Eki Görüntüle 280747

burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))

Eki Görüntüle 280746

bu da yatagımızın içi..

Eki Görüntüle 280752

Eki Görüntüle 280751

Eki Görüntüle 280750

yüklendı sonunda :1:

kendı yatAgımı fılan cekmedım halısını perdesını ,arabasını ,yanımızda yatacagı besıgı fılan da cekmedım..

portbebesı kangurusu,ana kucagı cart curt :)

daha rafları takılmadı avızesı ,cıbınlıgı fılan..

artık hepsı bır tamamlanınca da sn halını ceker koyarım ..

dogunca da Masal'lı odayı koyarım :16:

kımbılır kac kere degıstırıcegım bu odayı ,cekmecelerı dolabı ..​
Bu prensesinde bütün cicileri harika :nazar: Güle güle kullansın her cicisini :))

:nazar:
bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..

yıne gıttım Masal kıza aldım geldım :1:

gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün :52:

Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683

Eki Görüntüle 280730

Eki Görüntüle 280747

Eki Görüntüle 280746

bu da yatagımızın içi..

Eki Görüntüle 280752

Eki Görüntüle 280751

Eki Görüntüle 280750

Allahım ya....Allahıımmm...çook güzel ama masal kızın herbişeysi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:güle güle kullansın inşallah:emir_bebek:

Bugun hollandadan aldik kizimin araba setini.Ama eve getiremedik kargoyla gelicekmis haftaya.O zaman kendim cekerim resmini.Ama simdilik sitedeki halini gosteriyorum.Bu arada turkiyede nasil bilmem ama burda fiyatlar cok ucuk.Bu uclu seti 678 euroya aldik.Burda resmen bu parayla altina normal araba cekersin valla :D

Son düzenleme:
Sumakcım masal bebeğin cicileri harika,ikinci erkeğe hamile olan ben gene özendim o pembişleree.Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.

Back
X