2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

ayyy halimem ne tatlı şeyler bunlar yaa bayıldım ben bu cicilere :16::16::16:iyi günlerde saglıkla sıhhatle kullanmak nasip olsun inş:46::46::46:

tşk ederim cnm :))))) aslında biraz da fikrinizi almak için de ekledim. bunu haricinde çok fazla yelek ve ceketi var... hala eksiği var mı sence kuzumun??? ordaki tulumların bazıları 3-6 aylık. genelde 0-3 aylık. yeter di mi fatmacım???

bu arada uzun süredir giymiyormuşum bu topiğee... bebişlerinizin cicileri çookkk tatlıı... Allah'ım ağız tadıyla giydirsin inşallah...:46::46::46:

tşk ederim cnm :))))) aslında biraz da fikrinizi almak için de ekledim. bunu haricinde çok fazla yelek ve ceketi var... hala eksiği var mı sence kuzumun??? ordaki tulumların bazıları 3-6 aylık. genelde 0-3 aylık. yeter di mi fatmacım???

yeterli gibi cnm zaten 0-3 aylıklar cok cabuk küçülüyor hemen 3-6 aya geciliyor yani illa 3.ayda kullanılmıyor o 3-6aylıklar :)

yeterli gibi cnm zaten 0-3 aylıklar cok cabuk küçülüyor hemen 3-6 aya geciliyor yani illa 3.ayda kullanılmıyor o 3-6aylıklar :)

ayy ne bileyim cnm yaaa.... ben nasıl stres oldum anlatamam sanaa:)) herşey tam olsun istiyorum ama illa ki bi eksik oluyor. hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım balböcüğümüüüüüü :)) :52::52::52:

Canım bayıldım cicilerinizeee cok guzeller Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

saol cnm benim... beğenmenize inanılmaz sevindim. hepimizin bebişleri huzurlu, mutlu bi şekilde giyerler inşallah kıyafetlerini:)

halimem hepsı cok gusel canm guzel gunlerde gıysın orgulerınıde beklıoz ornek cıkıor ıyı oluyor bende bı ara cekıp koycama ama hangı ara bende bıolmıorum :D

Temzılık ıslerım war evın ısı cok walla fırsat bulursam elım ererse eklıcem ınsallah azda kaldı benım doguma ya su ev ıslerı bıtınce cok rahat edıcem walla

Halimem cok guzel bebeginin esyalari.Rabbim guzel gunlerde gule gule kullanmayi nasip etsin..

halimecim genelde beyaz ağılıklı almışsın tek renk üzerinde yoğunlaşmamışsın ne güzel hepsini üstünde paralasın bebeşin inşallah...
güle güle giydirmek nasip olsun canım hepsi çok şekerler...:nazar:

kızlar cicileriniz çooookkk güzeller yaa... sağlıklı günlerde giysinler kuzucuklar.. bende dün yıkadım bir kısmını ütüler beni bekliyor bugünde onları ütülerim.. günler yaklaşıyor heycan tavan yapıyor :)

halimem cicşleriniz çok güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim...

Çoook güzel hepsi de güle güle kullanın. Aleşverişi neren yaptınız? Özellikle beyaz tulum ve hırka çok hoş.

halimecim genelde beyaz ağılıklı almışsın tek renk üzerinde yoğunlaşmamışsın ne güzel hepsini üstünde paralasın bebeşin inşallah...
güle güle giydirmek nasip olsun canım hepsi çok şekerler...:nazar:

Bunlarıda yerim ben ya:nazar::nazar::nazar: Çok güzeller anneciği :)) Allahım(CC.) güle güle kullanmayı nasip etsin :)))

kızlar cicileriniz çooookkk güzeller yaa... sağlıklı günlerde giysinler kuzucuklar.. bende dün yıkadım bir kısmını ütüler beni bekliyor bugünde onları ütülerim.. günler yaklaşıyor heycan tavan yapıyor :)

halimem cicşleriniz çok güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim...

ayy çok tatlılar rengarenk,iyi günlerde kullanın inş.:16::16::16:

hepinize çok çok tşk ederim... valla pintosscum, özellikle çok pembe almadım kızıma. ama almadım diye de sürekli tepki alıyorum herkesten. zaten eminim ki gelen hediyeler hep pembe olacak :1::1::1: bu arada inşallah hepimiz sağlıkla giydiririz bebişlerimize kıyafetlerini...
hannesevde; cnm valla tek bir yerde alışveriş yapmadım açıkçası. wenice ten aldım bikaç parça eşya. ama genelde yerel bi mağaza olan görüş bebe diye bi mağazan aldım...

Back
X