Dayanamadım bende heves ettim oğluşuma yaptığım aldığım cicişlerin bende olan bir kısmını eklemeye karar verdim
Deneme tahtasında resim ekleyebilirmiyim diye denedim gerçi ama inşallah burda da çıkar.Eşyalarımızın çoğu kısmı anneannemizde bebek odamız depoda eve henüz gelmedi ama onun da resmini eklerim.
Oyuncağımızı babamız aldı yeleklerimizi de ihtiyacı olan bir tatlı teyzemizden aldık maddi destek verelim diye.
Şekerimizi ve nazar boncuklu bilekliğini ben yaptım oğluşuma
Sonracığıma 2 adet bebek bezi de babystardan geldi numune hediye
Böyle 2 bavul daha cicilerimiz var anneannemizde teyzoşları
Oyuncağımızı babamız aldı yeleklerimizi de ihtiyacı olan bir tatlı teyzemizden aldık maddi destek verelim diye.
Şekerimizi ve nazar boncuklu bilekliğini ben yaptım oğluşuma
Sonracığıma 2 adet bebek bezi de babystardan geldi numune hediye
Böyle 2 bavul daha cicilerimiz var anneannemizde teyzoşları
Güle güle giysin inşallah :))
cokk guseller gule gule kullansın babystardan bızımde geldı numunemız ama o bısıy dıılmıs walla mılıpadan bı paket geldı yok yok ıcınde hersey war benı en cok sevındıren ıcınde cıkan ogretıcı cdler oldu hı huggıes yenı dogandan 8 adet yollamıslar
güle güle giysin paşan inş canım...
Teşekkürler inşallah hepimizin kuzucukları sağlıkla gelir de cicilerini güle güle kullanırlar.
Milupaya bende üye oldum bakalım gelcekmi grshr :) Bu arada sen de Sinoplumuydun ben mi öyle hatırlıyorum
kırmızı mont abiden kalma yeşil olanı hediye
Eki Görüntüle 279221 Eki Görüntüle 279206
Eki Görüntüle 279205 Eki Görüntüle 279199
Eki Görüntüle 279200 Eki Görüntüle 279201
Eki Görüntüle 279202 Eki Görüntüle 279203
örgü battaniye benin bebeklik battaniyem ilk oğluma kullandım bu bebişimede kullanacam inşallh
Eki Görüntüle 279207
Eki Görüntüle 279209
çok güzeller canım,iyi günlerde kullanın inş.
Dayanamadım bende heves ettim oğluşuma yaptığım aldığım cicişlerin bende olan bir kısmını eklemeye karar verdim
Deneme tahtasında resim ekleyebilirmiyim diye denedim gerçi ama inşallah burda da çıkar.Eşyalarımızın çoğu kısmı anneannemizde bebek odamız depoda eve henüz gelmedi ama onun da resmini eklerim.
kırmızı mont abiden kalma yeşil olanı hediye
örgü battaniye benin bebeklik battaniyem ilk oğluma kullandım bu bebişimede kullanacam inşallh
Eki Görüntüle 279207
Eki Görüntüle 279209
bende heveslendim bakalım eklemeyi becerebilecekmiyimEki Görüntüle 279185
Eki Görüntüle 279187
Eki Görüntüle 279188
bende heveslendim bakalım eklemeyi becerebilecekmiyimEki Görüntüle 279185
Eki Görüntüle 279187
Eki Görüntüle 279188
Çok güzellerkırmızı mont abiden kalma yeşil olanı hediye
Eki Görüntüle 279207
Eki Görüntüle 279209
bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..
yıne gıttım Masal kıza aldım geldım
gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün
Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683
yükleyebılıyorken ,yükleyeyım barı ..
dolabını da cekmıstım gecen gun
tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..
dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)
askının altında da hastane cantama konulacak olanlar var henuz koymadım :)
kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)
sıfonyerımızın ustunde sepetı var onun ıcınde tokaları cart curt var..
şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var
Eki Görüntüle 280730
ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)
Eki Görüntüle 280747
burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))
Eki Görüntüle 280746
bu da yatagımızın içi..
yastıklı -yastıksız hallerı ..
carsafımız da pembe :)
Eki Görüntüle 280752
Eki Görüntüle 280751
Eki Görüntüle 280750
Bu prensesinde bütün cicileri harikayüklendı sonunda
kendı yatAgımı fılan cekmedım halısını perdesını ,arabasını ,yanımızda yatacagı besıgı fılan da cekmedım..
portbebesı kangurusu,ana kucagı cart curt :)
daha rafları takılmadı avızesı ,cıbınlıgı fılan..
artık hepsı bır tamamlanınca da sn halını ceker koyarım ..
dogunca da Masal'lı odayı koyarım
kımbılır kac kere degıstırıcegım bu odayı ,cekmecelerı dolabı ..
bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..
yıne gıttım Masal kıza aldım geldım
gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün
Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683
yükleyebılıyorken ,yükleyeyım barı ..
dolabını da cekmıstım gecen gun
tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..
dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)
askının altında da hastane cantama konulacak olanlar var henuz koymadım :)
kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)
sıfonyerımızın ustunde sepetı var onun ıcınde tokaları cart curt var..
şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var
Eki Görüntüle 280730
ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)
Eki Görüntüle 280747
burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))
Eki Görüntüle 280746
bu da yatagımızın içi..
yastıklı -yastıksız hallerı ..
carsafımız da pembe :)
Eki Görüntüle 280752
Eki Görüntüle 280751
Eki Görüntüle 280750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?