2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Bunlarda bizim cicişlerimizzzz

$IMG0027A.webp $IMG0029A.webp $IMG0030A.webp

hepinizinde cicileri harikaaa bayıldımmm...
ben daha henüz birşey almadım...
allah izin verirse bayramdan sonra yavaş yavaş almaya başlıcam..
allahım aldığımız cicileri bebişlerimize sağlıklı giydirmeyi nasip etsin..

bu arada bebek şekeri için düşünen varmı kendinizmi yapıcaksınız yoksa alıcakmısınız..

nerede dağıtmak için bebek şekeri cnm. hastanede mi? yoksa mevlütte mi?

şimdi biz bu kundağı nerde kullanacağız?:18: Oyy hiçbişeybilmiyorum yaa.
Tatlım şimdi bizim bebişler nasip olursa kış bebeği olacakya o yüzden ilk doğduğu haftalar üşütmesin diye bebişlerimizi sarıp sarmalayacağız kundağa . Bebek rahatsız olursa tepki verir vazgeçeriz sadece üstünü örteriz . Ses çıkarmazsa bir hafta falan saracağım ben kundak derken illa eski kundaklara gerekte yok hani hastane çıkışlarında battaniye varya ince olan o da işimizi görür . Bebek anne karnında amniyo sıvısıyla sarıldığı için ilk doğduğu günlerde sarmak (tabii çok sıkmayacak şekilde) bebeğede kendini güvende hissettirirmiş okuduğum kitap öyle diyor . Bakalım hayırlısıyla doğsunlarda.

Ne kadarda güzeller :nazar::nazar: Allahım (CC.) güle güle giydirmeyi nasip etsin annişi :)
Ay canım bunlarda çok güzeller. Cenabı Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin:):nazar::nazar:

nerede dağıtmak için bebek şekeri cnm. hastanede mi? yoksa mevlütte mi?
Bazıları hastanedede dağıtıyor Buselim hani şık olsun diye doğum hatırası:) eğer mevlüt şekeri diye aldığımız süsler fazla olursa üç beş tanesini hastaneye götürürüm belki yanındada hani kutu içinde çikolatalar oluyorya onlardan ikram ederiz .
Ben nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bu şeker işlerini:(

Son düzenleme:
çok tatlılar maaşallah yaa bayıldım hepsine çok özenle seçmişsin belli hepsini..Allah sağlıkla giymesini nasip etsin inşallah. özellikle kot pantolon ve kolyeli elbise pembe olan çok hoşuma gitti yaa. şu nıveaların olduğu bölümde beler var cnm. bizede anlatsana belki ben bilmiyorumdur onlarıda alayım bende.

Teşekkür ederim canım,
tırnak makası (bebedor) bu çok güzel kesiyo oğlumada ondan almıştım 2,5 sene oldu hala güzel.
burun aspiratörü (wee) çok yumuşak ve çok güzel burnu kolay temizleniyo.(başka marka almıştım oğluma taş gibi sertleşti attım kullanamadım)
ateş ölçer alından ölçüyo, koltuk altına koyulan daha güzel ama biraz büyüyünce onu görünce bile ağlıyolar ve ateşleri daha çok yükseliyo o yüzden bunu aldık.buda güzel.
bunları alabilirsin. bi emzik kaldı onuda alıcam.(emziksiz düşünemiyorum)

çok şekerler canım,kız cicileri daha bi tatlı oluyo ya

Maşşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle giysin inşallahhhhh

Tatlım şimdi bizim bebişler nasip olursa kış bebeği olacakya o yüzden ilk doğduğu haftalar üşütmesin diye bebişlerimizi sarıp sarmalayacağız kundağa . Bebek rahatsız olursa tepki verir vazgeçeriz sadece üstünü örteriz . Ses çıkarmazsa bir hafta falan saracağım ben kundak derken illa eski kundaklara gerekte yok hani hastane çıkışlarında battaniye varya ince olan o da işimizi görür . Bebek anne karnında amniyo sıvısıyla sarıldığı için ilk doğduğu günlerde sarmak (tabii çok sıkmayacak şekilde) bebeğede kendini güvende hissettirirmiş okuduğum kitap öyle diyor . Bakalım hayırlısıyla doğsunlarda.

Ne kadarda güzeller :nazar::nazar: Allahım (CC.) güle güle giydirmeyi nasip etsin annişi :)

Ay canım bunlarda çok güzeller. Cenabı Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin:):nazar::nazar:

Bazıları hastanedede dağıtıyor Buselim hani şık olsun diye doğum hatırası:) eğer mevlüt şekeri diye aldığımız süsler fazla olursa üç beş tanesini hastaneye götürürüm belki yanındada hani kutu içinde çikolatalar oluyorya onlardan ikram ederiz .
Ben nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bu şeker işlerini:(

TŞkler anniişlerrr :nazar::nazar::emir_bebek::69::71:

maşallahh ne güsel şeyler almışsınız öle kuzularınızaa bayıldım hepsine. biz bi bebek arabası bi oto koltuğu bi de soğuk buhar makinesi aldık ve orda kaldıkk.

hepsi cok guzel cok zevkli iyi gunlerde saglikla giydirin insallah :)

canim simdiden kizi yetistirmeye baslamissin masallah. o ne cok ayakkabi oyle :))))))

Teşekkür ederim canım,
tırnak makası (bebedor) bu çok güzel kesiyo oğlumada ondan almıştım 2,5 sene oldu hala güzel.
burun aspiratörü (wee) çok yumuşak ve çok güzel burnu kolay temizleniyo.(başka marka almıştım oğluma taş gibi sertleşti attım kullanamadım)
ateş ölçer alından ölçüyo, koltuk altına koyulan daha güzel ama biraz büyüyünce onu görünce bile ağlıyolar ve ateşleri daha çok yükseliyo o yüzden bunu aldık.buda güzel.
bunları alabilirsin. bi emzik kaldı onuda alıcam.(emziksiz düşünemiyorum)

aklinda bulunsun burun aspiratoru konusunda yine sorun yasarsan 2010 anneleri oneriyor onermiyor diye bir baslikta okumustum. otribebenin daha farkli bir aspiratoruvarmis bunu da deneyebilirsin. tamam igrenc bi goruntu ama ben direk bunu almayi dusunuyorum :))

$otribebe-nazal-aspirator.webp $otri_uygulama.webp

cok guzeller ya hepsı saglıkla gıysın ınsallah..bende yarın cekıp koyucagım ..ama sımdıden netten bulabıldıklerımı eklıyım kı yarın cıkarmayayım dedım :)

uyanık sumak :P

off buldum da renklerı yok baska modeller uyanıklık edeyım derkek :))

neyse yarın hepsını cekerım artık :)

hepsi bu degıl ..daha cok var ..destina arkadasım da gorsun dıye sadece bır kısmı :)

ve o kadar acele cekıldı kı :)

ya ben eklentıden yükleyemıyorum ..daha öncekılerı yuklerdım sımdı sureklı sorun var fılan dıyor..

eklentıden olmadıgı ıcın cok kucuk gorunuyor sinir oldummmmmmm..
:84::84::84:

edit..cok özür dılerım ama yapamadım malesef.. yarına kaldı ancak o kadar da ugrastım ındır kaldır cek topla derken ama kısmet

Son düzenleme:
bir.JPG.html

hepsi bu degıl ..daha cok var ..destina arkadasım da gorsun dıye sadece bır kısmı :)

ve o kadar acele cekıldı kı :)

ya ben eklentıden yükleyemıyorum ..daha öncekılerı yuklerdım sımdı sureklı sorun var fılan dıyor..

eklentıden olmadıgı ıcın cok kucuk gorunuyor sinir oldummmmmmm..
:84::84::84:

nerde yüklediklerin göremedim ben

o kadar şeyden sadece bu yüklendı dıgerlerınde yıne sorun var dedı :)

bunu babası almıs,benden habersız ..bır kac tane daha sey almıstı ama onları da yukleyemedım ..

neyse babasının aldıgı tulum kızıma yazın gıyıcez ınsallah :)

Eklentiler

• $8.webp
    $8.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar 2. cocuğuma hamileyim ve tecrübeli olarak size tavsiyem çok giysi almayın, zaten bebekler çabuk büyüyor.Hepsini giydirmeye fırsat bulamayacaksınız.gerekirse günü geldiğinde alırsınız en fazla 1 saatinizi alır.

bunlar da bizim miniğin süsleri , cicişlerinin resimlerini de yarın çeker eklerim , zaten pek bişii almadım , sanırım bayram sonrası halledicem onu da :34:

mevlüt şekerimizin demosu :9:

kapı süsünün üstüne bi yere yapıştırılacak :61:

kapı süsü

doğum odası yatak başı üstüne yapıştırılacak

kapıya giydireceğimiz tüller

bebk odasına asacağım ama doğum odasının tavanına da asmayı düşündüğüm emzik şeklindeki tavan süsü :69:

lohusa şerbeti bardağı süsü

Back
X