2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

yasmin ve gnc24, aldıklarınızın hepsi birbirinden güzel, Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah bebişlerinize 26 haftalık hamileyim ben daha hiç birşey almadım :)

ya kıyafet olayını hallettim az çok da, bebek odası, beşik, puset, ana kucağı gibi büyük eşyalara bi türlü karar veremiyorum. çok zor karar vermek!!!! nasıl çıkıcaz bunların içinden??? ilk çocuk olunca insan çok tecrübesiz oluyo işte :(

hepiniz çok saolun arkadaşlar.alışveriş yapmayan arkadaşlar sizlerde üzülmeyin geç kalmış sayılmazsınız.benim 2 çocuğumda erken doğduğu için hazırlıkları erken başlıyayım istedim.bi aksilik olmazsa ekimdedde yıkayıp kaldırıcam cicilerimizi.:16:

ne eşya, ne kıyafet...25 hafta bitiyor ama ben çok hazırlıksızım...

sadece 10-15 parça şey ördüm.. yelekler, süveterler, patikler, şapkalar falan...
ama tek bir zıbını bile yok..geç mi kalıyorum?

ayy kızlar hepsine ayrı ayrı bayıldık ya bende üşenmezsen bu akşam çekerim ama ne sayfa yeter nede şarjım dayanır :9::9::9:ayy dur maşallah diyim kendime yaa:nazar::nazar:

slm kızlar 29 haftamız biti artık başladım alışverişe ama bakım ürünlerinde karasız kaldım bübchen mi sebamedmi alsam siz neler aldınız?araştırdıma göre ikiside ama ben kara veremiyorum sizce hangisinden almalıyım?:26:

slm kızlar 29 haftamız biti artık başladım alışverişe ama bakım ürünlerinde karasız kaldım bübchen mi sebamedmi alsam siz neler aldınız?araştırdıma göre ikiside ama ben kara veremiyorum sizce hangisinden almalıyım?:26:
bende kararsızım canım ama burdan bir arkadaşım mustelanın ürünlerini almış.. ablama sordum oda mustela kullanmış ben şimdi 3ü arasında kararsız kaldım.. mustela alamazsam sanırım bübchen alcam..

benimde aklımda mustela da var ama çoğunluk sebamed yada bübchen diyo en yakınlarım bübchen öneriyo özellikle şampuanı pişik kremi güzelmiş uff ne zor iş karar vermek

kesınlıkle bübchen ..

bugün oğluşuma odasını aldık..şatafatlı bi model değil ama olsun bakalım,,küçük ayrıntılarla süslerim inşallah fırsat olursa,yalnız beşiğimiz bunun büyüyebilenlerinden..bide bulabilirsem kulplarını değiştiricem,aldığımız yerde yoktu içime sinen bişey ...netten resmini yüklüyrm..yarına getireceklermiş bakalım,,hadi bize hayırlı olsun :))
$Adsız.webp

Son düzenleme:
bugün oğluşuma odasını aldık..şatafatlı bi model değil ama olsun bakalım,,küçük ayrıntılarla süslerim inşallah fırsat olursa,yalnız beşiğimiz bunun büyüyebilenlerinden..bide bulabilirsem kulplarını değiştiricem,aldığımız yerde yoktu içime sinen bişey ...netten resmini yüklüyrm..yarına getireceklermiş bakalım,,hadi bize hayırlı olsun :))
Eki Görüntüle 259112

ay cok güzelmiş cnm güle güle kullanın inş bebişin dogdugunda cok begendim ben

bende sebamed düşünüyordum da kızkardeşim eczanede alışıyor ona sordum bübchen daha iyi dedi sanırım bende onu alırım

Eki Görüntüle 259112 [/QUOT
çok güsel canım bebeişin güle güle kullansınnn:34::34:

Eki Görüntüle 259112 [/QUOT
çok güsel canım bebeişin güle güle kullansınnn:34::34:

saolasın canımmm...

Eki Görüntüle 259112
Çok güzel annesi:nazar::nazar::nazar::nazar:

ilk zamanlar ıslak mendil kullanma cnm tasa ılık su yap pamukla sil daha iyi yeni dogduklarında ciltleri cok hassas oluyor

doğru söylüyosun ama evde yapabilirim onu ancak dışarı çıktımızda mecbur ıslak mendil kullanırım zaten ilk başlada çıkamayız da kız bebekler daha hassas oluyomuş oyüzden çok kafama takıyorum pişik olmasın mikrop falan kapmasın die inşallah olmaz öyle şeyler

Back
X