- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kararsızım canım ama burdan bir arkadaşım mustelanın ürünlerini almış.. ablama sordum oda mustela kullanmış ben şimdi 3ü arasında kararsız kaldım.. mustela alamazsam sanırım bübchen alcam..slm kızlar 29 haftamız biti artık başladım alışverişe ama bakım ürünlerinde karasız kaldım bübchen mi sebamedmi alsam siz neler aldınız?araştırdıma göre ikiside ama ben kara veremiyorum sizce hangisinden almalıyım?:26:
slm kızlar 29 haftamız biti artık başladım alışverişe ama bakım ürünlerinde karasız kaldım bübchen mi sebamedmi alsam siz neler aldınız?araştırdıma göre ikiside ama ben kara veremiyorum sizce hangisinden almalıyım?:26:
bugün oğluşuma odasını aldık..şatafatlı bi model değil ama olsun bakalım,,küçük ayrıntılarla süslerim inşallah fırsat olursa,yalnız beşiğimiz bunun büyüyebilenlerinden..bide bulabilirsem kulplarını değiştiricem,aldığımız yerde yoktu içime sinen bişey ...netten resmini yüklüyrm..yarına getireceklermiş bakalım,,hadi bize hayırlı olsun :))
Eki Görüntüle 259112
slm kızlar 29 haftamız biti artık başladım alışverişe ama bakım ürünlerinde karasız kaldım bübchen mi sebamedmi alsam siz neler aldınız?araştırdıma göre ikiside ama ben kara veremiyorum sizce hangisinden almalıyım?:26:
bende sebamed düşünüyordum da kızkardeşim eczanede alışıyor ona sordum bübchen daha iyi dedi sanırım bende onu alırım
bugün oğluşuma odasını aldık..şatafatlı bi model değil ama olsun bakalım,,küçük ayrıntılarla süslerim inşallah fırsat olursa,yalnız beşiğimiz bunun büyüyebilenlerinden..bide bulabilirsem kulplarını değiştiricem,aldığımız yerde yoktu içime sinen bişey ...netten resmini yüklüyrm..yarına getireceklermiş bakalım,,hadi bize hayırlı olsun :))
Eki Görüntüle 259112 [/QUOT
çok güsel canım bebeişin güle güle kullansınnn![]()
Eki Görüntüle 259112 [/QUOT
çok güsel canım bebeişin güle güle kullansınnn![]()
saolasın canımmm...
Çok güzel annesibugün oğluşuma odasını aldık..şatafatlı bi model değil ama olsun bakalım,,küçük ayrıntılarla süslerim inşallah fırsat olursa,yalnız beşiğimiz bunun büyüyebilenlerinden..bide bulabilirsem kulplarını değiştiricem,aldığımız yerde yoktu içime sinen bişey ...netten resmini yüklüyrm..yarına getireceklermiş bakalım,,hadi bize hayırlı olsun :))
Eki Görüntüle 259112
son kararım bübchen ozaman ıslak mendil de unı baby alıcam ayrıca herkes ondan çok memnun
ilk zamanlar ıslak mendil kullanma cnm tasa ılık su yap pamukla sil daha iyi yeni dogduklarında ciltleri cok hassas oluyor