2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

ne eşya, ne kıyafet...25 hafta bitiyor ama ben çok hazırlıksızım...

sadece 10-15 parça şey ördüm.. yelekler, süveterler, patikler, şapkalar falan...
ama tek bir zıbını bile yok..geç mi kalıyorum?

Canim bence cok agirlasmadan herseyi al.Cunku insan agirlasinca gonlunce gezip bakamiyo mecbur kaliyo birkac secenekten birini almaya.Cunku cabuk yoruluyor gezemiyor usanip eve donuyorsun.Bence artik bu haftadan itibaren basla.Zevkle yapacagin alisverisi ilerleyen haftalara ertelersen o zevk iskenceye donusur.Kaldiki seninde sorunun benim gibi.Benden sana tavsiye bu canim.Ilerleyen zamanda daha dayanilmaz olucak o agri :25:

ne eşya, ne kıyafet...25 hafta bitiyor ama ben çok hazırlıksızım...

sadece 10-15 parça şey ördüm.. yelekler, süveterler, patikler, şapkalar falan...
ama tek bir zıbını bile yok..geç mi kalıyorum?

bende aynı canım 29 haftam ama ufak tefek şeyler dışında bişey almadım yeni yeni başlıyorum bi taraftan korkuyorum bi süpriz yapmaz inşallah kızım :14:

Canim bence cok agirlasmadan herseyi al.Cunku insan agirlasinca gonlunce gezip bakamiyo mecbur kaliyo birkac secenekten birini almaya.Cunku cabuk yoruluyor gezemiyor usanip eve donuyorsun.Bence artik bu haftadan itibaren basla.Zevkle yapacagin alisverisi ilerleyen haftalara ertelersen o zevk iskenceye donusur.Kaldiki seninde sorunun benim gibi.Benden sana tavsiye bu canim.Ilerleyen zamanda daha dayanilmaz olucak o agri :25:

sağol canımmm

haklısın. ağrılarım artmadan halledeyim.

bu sitede bir konuda okumuştum, kadının biri 28 haftalık doğum yapmış. hiç bir hazırlığı yokmuş:( kaynanamla eşim aldı her şeyi diyordu. hastanede ağlamış durmuş. getirdiklerini beğenmemiş...siz çantanızı falan hazırlayın diyordu...

bu sitede bir konuda okumuştum, kadının biri 28 haftalık doğum yapmış. hiç bir hazırlığı yokmuş:( kaynanamla eşim aldı her şeyi diyordu. hastanede ağlamış durmuş. getirdiklerini beğenmemiş...siz çantanızı falan hazırlayın diyordu...

ayyy en korktuğum şeyyyyy ALLAH kimseye yaşaatmasın onu :50:

kızlar çok doğru ya,ben de hantallaştım ağırlaştım.alıncak bişiler daha var uzatmadan almam gerekicek sanırım.azıcık yol yürüsem şikayetler başlıyor,çişiydi gazıydı karın ağrısıydı :))) zaten sabahları uyuyorum artık geceleri oğluşla kopuyoruz :21: :) bebek bakım çantası alıcam ona da karar veremedim.ha bi de bebeğimin eşyaları yıkanacak ah ahhhhh :) en çok da o büyüyo gözümde .bi de emzirme yastığı şart mı sizce?hani şu yuvarlak olanlar???sezeryanlıyken kullanılır mı?

hepinizin aldıklarına bayıldım bayıldım kızlar.çok özendirdiniz beni de :)))) iyi günlerde kullanalım,sağlıkla inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar çok doğru ya,ben de hantallaştım ağırlaştım.alıncak bişiler daha var uzatmadan almam gerekicek sanırım.azıcık yol yürüsem şikayetler başlıyor,çişiydi gazıydı karın ağrısıydı :))) zaten sabahları uyuyorum artık geceleri oğluşla kopuyoruz :21: :) bebek bakım çantası alıcam ona da karar veremedim.ha bi de bebeğimin eşyaları yıkanacak ah ahhhhh :) en çok da o büyüyo gözümde .bi de emzirme yastığı şart mı sizce?hani şu yuvarlak olanlar???sezeryanlıyken kullanılır mı?

canım emzirme yastığı şart değil ama rahat edebilmek için al derim.. bir arkadaşım kullandı çok rahat etti.. bu arada emzirme önlüğü almayı unutma okk..

bakım çantası bübchen alıcam ben ondan memnun kalan çokmuş canım kıyafetlerini yıkamak için dalinin sıvı deterjanınımı kullanıcaksın yoksa sabun tozunumu ben daha almadım karar veremedim hangisi iyidir acaba:?yastık şartmış herkes öyle söylüyo ilk başlarda çok ihtiyaç oluyomuş daha rahat emziryomuşsun onunla canım

ben daha pek alışveriş yapmadım bebişime arada sırada alıyorum ama ananesi ve teyzesi bişeyler aldılar onları ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?

annanemiz ve teyzemizin aldığı tulumlar&iç badiler &çorap ve ilk oyuncağı
$DSCN1845.webp $DSCN1839.webp $DSCN1837.webp
ananemizin diktiği yazlık pike takımı ve battaniyeleri
$DSCN1843.webp $DSCN1842.webp
benim oğluşuma aldığım badiler
$DSCN1828.webp $DSCN1824.webp
bunlarda birkaç yazlık
$DSCN1833.webp $DSCN1832.webp $DSCN1825.webp
birde ahşap beşik aldık ama daha kuramadık o yüzden yükleyemedim. ekim ortasındada toplu alışverişe çıkacağız, hepsini o zaman tamamlamayı düşünüyorum :):):)

ben daha pek alışveriş yapmadım bebişime arada sırada alıyorum ama ananesi ve teyzesi bişeyler aldılar onları ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 260591 Eki Görüntüle 260594 Eki Görüntüle 260595
Eki Görüntüle 260592 Eki Görüntüle 260593
Eki Görüntüle 260599 Eki Görüntüle 260600
bunlarda birkaç yazlık
Eki Görüntüle 260601 Eki Görüntüle 260602 Eki Görüntüle 260603
birde ahşap beşik aldık ama daha kuramadık o yüzden yükleyemedim. ekim ortasındada toplu alışverişe çıkacağız, hepsini o zaman tamamlamayı düşünüyorum :):):)

maşallah cnm hepsi cok güzeller iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah cnm inş bebişin dogdugu zaman... bende kendim bişey almadım ama almamada gerek kalmıyacak sanırım teyzemiz ve ablası bir sürü şey aldılar prensese

Eki Görüntüle 260591 Eki Görüntüle 260594 Eki Görüntüle 260595
Eki Görüntüle 260592 Eki Görüntüle 260593
Eki Görüntüle 260599 Eki Görüntüle 260600
bunlarda birkaç yazlık
Eki Görüntüle 260601 Eki Görüntüle 260602 Eki Görüntüle 260603

Cicileriniz cokk güzel canımmm Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahh

ben onun kadife tulumunu yerimm cok guzel hepsıde ıyı gunlerde kullansın meleğiiinnn

Nihayet anneciklerrrr ekleyebildim bebişimin cicileriniiii :52::52::52: Büyük bi heyecanla ekledim umarım sizde bakarken aynı keyfi alırsınız tabi ki canlıları daha güzell :62::62: yerim ben bunlarııı bir çoğunu anneannesi aldıı saolsun :46::46: Babaannesinede birtek pantolonlu tişörtlü 3lü takım var o düştü :1::1::1:

$DSCN0258.webp $DSCN0266.webp $DSCN0263.webp $DSCN0261.webp $DSCN0245.webp $DSCN0246.webp $DSCN0248.webp $DSCN0250.webp $DSCN0269.webp $DSCN0252.webp $DSCN0254.webp $DSCN0255.webp $DSCN0256.webp $DSCN0268.webp

Eklentiler

• $DSCN0236.webp
    $DSCN0236.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSCN0239.webp
    $DSCN0239.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCN0241.webp
    $DSCN0241.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCN0243.webp
    $DSCN0243.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 34
Nihayet anneciklerrrr ekleyebildim bebişimin cicileriniiii :52::52::52: Büyük bi heyecanla ekledim umarım sizde bakarken aynı keyfi alırsınız tabi ki canlıları daha güzell :62::62: yerim ben bunlarııı bir çoğunu anneannesi aldıı saolsun :46::46: Babaannesinede birtek pantolonlu tişörtlü 3lü takım var o düştü :1::1::1:

Eki Görüntüle 260660 Eki Görüntüle 260663 Eki Görüntüle 260662 Eki Görüntüle 260661 Eki Görüntüle 260650 Eki Görüntüle 260651 Eki Görüntüle 260652 Eki Görüntüle 260653 Eki Görüntüle 260665 Eki Görüntüle 260655 Eki Görüntüle 260656 Eki Görüntüle 260657 Eki Görüntüle 260659 Eki Görüntüle 260664

ben cok keyif alıyorum valla bebek kıyafetlerine bakarken:1::1:cnm hepside cok güzel inş güzel günlerde oglusuna kavusunca giydirmekte nasip olsun..güle güle kullan :16::16::16:

ben cok keyif alıyorum valla bebek kıyafetlerine bakarken:1::1:cnm hepside cok güzel inş güzel günlerde oglusuna kavusunca giydirmekte nasip olsun..güle güle kullan :16::16::16:

cok tesekkur ederızzz Teyzesiiii bende cok zevk alarak ekledım valla daha ufak tefek bıkac parca var ama belım cok agrıdı fotolarını cekerken bir dahakıne ınsallah cok zevklıymıs gercekten yaa :52::52: hem ızlemesı hem eklemesı :1::1:

hepside cok guzelllerrrrrrr ben daha birsey almadim kizima teyzesi aldi 2 elbise 2 ayakkabiiiii abisinden kalanlar var zaten ben ogluma cok mavi birsey almamisdim unisex di hepsi simdi cok isime yariyacak.....

Back
X